ıftarda lahmacun yanına ne gider acil biraz

milakajunino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
480
318
Kızlar akşam misafirim geliyor iftara menu lahmacun mercimek çorba salata ezme birde tavada arada kaldım Halep tava mı patlıcan kebab imi yapayım kocam sulu yemek olsun diyor ama pek iyi değilim .Halep tava bilmeyenler için kıyma biber domates tarası bekliyorum kızlar tesekkurler

Kızlar akşam misafirim geliyor iftara menu lahmacun mercimek çorba salata ezme birde tavada arada kaldım Halep tava mı patlıcan kebab imi yapayım kocam sulu yemek olsun diyor ama pek iyi değilim .Halep tava bilmeyenler için kıyma biber domates tarası bekliyorum kızlar tesekkurler

Lahmacun zaten kıymalı. Patlıcan kebap olursa lahmacuna kimse bakmaz. Halep tava olabilir. O da kıymalıymış ama daha iyi bir eşlikçi gibi duruyor :KK66:

Ya lahmacun iptal ya sulu yemek, ikisi aynı anda olmaz. İllaki lahmacun dersen
Çorba- lahmacun- bol yeşil salata- çiğ köfte- ezme vs. İllaki sulu birşey istersen z.yağlı fasülye yap baştan yenir güzel olur.
Patlıcan ağır olur ztn lahmacunla gitmez..

dogu batı damak tadı nasıl fark edılıyor :)
doguda sabah kahvaltısında cıger kavurması yenır
lahmacunun ıcıne patlıcan kozlemesı konulur durum yapılır yenır :)
cok ta guzel olur
mercımek corbası yerıne ben olsam yogurtlu corba
salata
lahmacun
ve patlıcan kebabı yaptırırdım
(patlıcan kebabı bılmeyen varsa soylıyım ; domates bıber sogan kucuk toplarda kıyma ve patlıcan fırında pısırılır kozlenır )
en hafıf yemektır ve sebzedır :)
helekı konu sahıbı urfa ve cevresındeyse patlıcanıda ınanılmaz lezzetlı olur :kk77:

X