OZLEDIM O SOLGUN NURLU TENLERI...
GUNAHTAN ARINMIS AK BEDENLERI..
RAHMAN CEMALINE ASK CEKENLERI
HOS GELDIN EY ON BIR AYIN SULTANI...
YUREKLER BIR BASKA, HISLENIR SIMDI..
BEDEN DEGIL, RUHLAR BESLENIR SIMDI..
EZANLAR BIR BASKA SESLENIR SIMDI...
Gunahlarin aff edildiyi, dualarin kabul oldugu, goklerden tum dunyayi kusatan rahmetin indigi ON BIR AYIN SULTANI ramazan geldi nihayet. ALLAH insaALLAH gunahlarimizi bagislar, RAMAZAN HURMETINE AFF EYLER.
gelelim asil meseleye... 30 GUN boyunca burada beraber olucaz insaALLAH. her gun iftar ve sahur menumuzu paylasalim. hem bir birimize akil vermis oluruz, hem de hem de yarin da ne yapsam sikintisindan kurtuluruz. hadi topigimiz HAYIRLI OLSUN ......
cok sagol :) sizleri de bekleriz :)hayırlı olsun.........Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan........
be de geleyim mi kızz çokk beğendim insallah ramazan ı serifimiz herkese ,tum musluman alemıne hayırlara vesile olur Allahım güç ve kuvvet verir insallah :))OZLEDIM O SOLGUN NURLU TENLERI...
GUNAHTAN ARINMIS AK BEDENLERI..
RAHMAN CEMALINE ASK CEKENLERI
YUREKLER BIR BASKA, HISLENIR SIMDI..
BEDEN DEGIL, RUHLAR BESLENIR SIMDI..
EZANLAR BIR BASKA SESLENIR SIMDI...
Gunahlarin aff edildiyi, dualarin kabul oldugu, goklerden tum dunyayi kusatan rahmetin indigi ON BIR AYIN SULTANI ramazan geldi nihayet. ALLAH insaALLAH gunahlarimizi bagislar, RAMAZAN HURMETINE AFF EYLER.
gelelim asil meseleye... 30 GUN boyunca burada beraber olucaz insaALLAH. her gun iftar ve sahur menumuzu paylasalim. hem bir birimize akil vermis oluruz, hem de yarin da ne yapsam sikintisindan kurtuluruz. hadi topigimiz HAYIRLI OLSUN ......
senziz olurmu canim :) hos geldin. yoktun kac gundur. tadilat varmis kolay gelsin :) bu siiri netten buldum. o kadar duygulandim ki. onumuzdeki gunlerde hepsini paylasicam insaALLAHbe de geleyim mi kızz çokk beğendim insallah ramazan ı serifimiz herkese ,tum musluman alemıne hayırlara vesile olur Allahım güç ve kuvvet verir insallah :))
ooo, takvimim de gelmis. cookkkk sagol canim benim :) sizin topikde link atsam kizlar bana kizmaz demi?Hayırlsıı olsun canımmmmm
bana spor deme yaa. bu gun tartildim bi de ne gorsem. tam iki kilo almisim. hayirli olsun, insaALLAH mutlu huzurlu yasarsiniz. bende seni cok ozledim :)amoretta,masatakvımı nasılsınız kızlarrrrr????benım tadilat bııttı işer de yenı bıttı öldum yaaa neyse umarım yarından ıtıbaren sorunsuz orucumuz gecer hepinizi çokk özledim bugün sonkez sporumu yapacağım insallah :))
biz de bir azdan markete gidib sahurumuza bazi seyler alicaktik. neler yapicaksin sahura :) bu arada sen de hos geldinben simdiden sahurda yapilabilecek seyleri ogrenetim :-D
Sevdim bu konuyu :-D
biz de bir azdan markete gidib sahurumuza bazi seyler alicaktik. neler yapicaksin sahura :) bu arada sen de hos geldin
e sonunda o kadar soledin ki napim hemen aci verdim :)))Cok duygulandııım haarıkasın bıtanem benım.haarıkasın.masaallah.eee kınım kardesı
Kolay gelsin canımamoretta,masatakvımı nasılsınız kızlarrrrr????benım tadilat bııttı işer de yenı bıttı öldum yaaa neyse umarım yarından ıtıbaren sorunsuz orucumuz gecer hepinizi çokk özledim bugün sonkez sporumu yapacağım insallah :))
ooo, takvimim de gelmis. cookkkk sagol canim benim :) sizin topikde link atsam kizlar bana kizmaz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?