IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

AmoreTTa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
536
0
0
Bingöl
OZLEDIM O SOLGUN NURLU TENLERI...
GUNAHTAN ARINMIS AK BEDENLERI..
RAHMAN CEMALINE ASK CEKENLERI
HOS GELDIN EY ON BIR AYIN SULTANI...

YUREKLER BIR BASKA, HISLENIR SIMDI..
BEDEN DEGIL, RUHLAR BESLENIR SIMDI..
EZANLAR BIR BASKA SESLENIR SIMDI...
HOS GELDIN EY ON BIR AYIN SULTANI...

Gunahlarin aff edildiyi, dualarin kabul oldugu, goklerden tum dunyayi kusatan rahmetin indigi ON BIR AYIN SULTANI ramazan geldi nihayet. ALLAH insaALLAH gunahlarimizi bagislar, RAMAZAN HURMETINE AFF EYLER.
gelelim asil meseleye... 30 GUN boyunca burada beraber olucaz insaALLAH. her gun iftar ve sahur menumuzu paylasalim. hem bir birimize akil vermis oluruz, hem de yarin da ne yapsam sikintisindan kurtuluruz. BU ARADA ARKADASLAR, TOPIK RESIMLIDIR :) hadi topigimiz HAYIRLI OLSUN ......

Son düzenleme:

hayırlı olsun.........Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan........

be de geleyim mi kızz çokk beğendim insallah ramazan ı serifimiz herkese ,tum musluman alemıne hayırlara vesile olur Allahım güç ve kuvvet verir insallah :))

be de geleyim mi kızz çokk beğendim insallah ramazan ı serifimiz herkese ,tum musluman alemıne hayırlara vesile olur Allahım güç ve kuvvet verir insallah :))
senziz olurmu canim :) hos geldin. yoktun kac gundur. tadilat varmis kolay gelsin :) bu siiri netten buldum. o kadar duygulandim ki. onumuzdeki gunlerde hepsini paylasicam insaALLAH

amoretta,masatakvımı nasılsınız kızlarrrrr????benım tadilat bııttı işer de yenı bıttı öldum yaaa neyse umarım yarından ıtıbaren sorunsuz orucumuz gecer hepinizi çokk özledim bugün sonkez sporumu yapacağım insallah :))

bana spor deme yaa. bu gun tartildim bi de ne gorsem. tam iki kilo almisim. hayirli olsun, insaALLAH mutlu huzurlu yasarsiniz. bende seni cok ozledim :)

Sahura kalkılmadan oruç tutulursa aç kalma süresi artacağından metabolik hız düşer. Halsizlik, baş ağrısı görülebilir.

• Protein içeriği fazla olan yumurta, yoğurt, peynir, süt gibi gıdalar. Bu gıdalar midenin boşalma süresini uzatarak acıkmayı geciktirirler.

• Kahvaltı şeklinde bir öğün olabilir. fazla yağlı olmayan hamurişleri

• Bol sıvı alınmalı ve su içilmelidir.

• Meyve yenilebilir.

• Fazla tuzlu besinler tüketilmemelidir.

Sahur yemeklerini azar azar, iyice çiğneyerek yiyin. Çiğ sebze, domates, salatalık gibi yiyeceklere mutlaka sahurda yer verilmelidir

merhaba kızlar...
yeni topiğiniz hayırlı olsun...güzel düşünülmüş..

Kolay gelsin canım
ayy bende bir evime yerleşsemm
neler yaptırdınız

ooo, takvimim de gelmis. cookkkk sagol canim benim :) sizin topikde link atsam kizlar bana kizmaz demi?

Kızmazlar canım olur mu hiç öyle şey
hem sen enden upramıyorsun yanımıza

Merhaba arkadaşlar..

Benim ailemden ayrı ilk Ramazanım olacak.. 9 aylık evliyim.. Artık sahurlar ellerimden öper

Üstelik çalışıyorum da.. Rabbim herkese kolaylıklar versin..

Ramazan ayı gibisi yok , akşamları ayrıca bi huzurlu sokaklar, caddeler , teravihe koşturan ayaklar

Hayırlı olsun topiğiniz..

Ramazan-ı Şerif tüm Müslüman alemi için hayırlara vesile olsun,mübarek olsun.

İnşaallah iyi değerlendirip manevi gıdamızı da bol bol alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…