• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

kızlar bende pek açlık susuzluk yokda sigaramı özlemedim desem yalan olur valla.

birazda başağrısı var tabi.

ya bu arada şu metrobüs olayına koptum kız kader :60:

hele bide ufak tefeksen seni hayal edemiyorum o izdihamda :60: canım benimyaaa

çatlağım :16:

öyle canım haklsıın...
iş yerinden de memnun olmasan çekilmez ...
geçim sağlamak için çalışmamız lazım ki bişeyler yapalım...
ama benim gibi savurgan biride pek beceremiyo bu işi..:36:

Ben tutumluyumdur.. Hatta birçok kadının alışveriş düşkünlüğünden bahsedilir... Ben hiiiç sevmem :9:

Kalabalık oluyo ve her mağazaya girip girip çıkanlara uyuz oluyorum..

Düğün filan varsa gider vitrinden beğenirim bu elbise güzelmiş der bedenime göre olanı ister alır çıkarım :9:

kızlar bende pek açlık susuzluk yokda sigaramı özlemedim desem yalan olur valla.

birazda başağrısı var tabi.

ya bu arada şu metrobüs olayına koptum kız kader :60:

hele bide ufak tefeksen seni hayal edemiyorum o izdihamda :60: canım benimyaaa

çatlağım :16:

Bende acıkmadım henüz , çok şükür.. Ve işyeri dışarıdan daha serin diye susamadım da..

Bilmem bence ben büyüdüm ama küçük görüyo annemle eşim hala :9: Eşim de benden 2
cm uzun üstelik.. Diyorum senle aynıyım işte :9: ama senin tipin küçük diyo :9:

Boyum 1.69 ama cidden yaş olarak 18 sanıyor tanımayanlar beni :9:

Son düzenleme:

Ben tutumluyumdur.. Hatta birçok kadının alışveriş düşkünlüğünden bahsedilir... Ben hiiiç sevmem :9:

Kalabalık oluyo ve her mağazaya girip girip çıkanlara uyuz oluyorum..

Düğün filan varsa gider vitrinden beğenirim bu elbise güzelmiş der bedenime göre olanı ister alır çıkarım :9:

ayy nerde ben 8 saat gezdiğimi bilirim..:27::27:
ama çok elim açık yaa biraz tutumlu olup kenara atsam ii olcak..:31:

kızlarrr ne çok konuşmuşsunuz ya
yetişemiyorum valla
işler yoğun baya bi
ara ara girip bakıyorum neler konuşmuşsunuz diye
takipteyim yaniiiiii :))))))))))

ayy nerde ben 8 saat gezdiğimi bilirim..:27::27:
ama çok elim açık yaa biraz tutumlu olup kenara atsam ii olcak..:31:

Ablamda öyle sabah çıkar alışverişe akşam evin yolunu zor bulur :9: Beni de çağırır..

Ama diyorum sen çocukları bana bırak ben bakim sen rahat rahat gez :9: Gitmek istemiyorum napim, duramam o kadar uzun süre alışverişte aynı yerleri bi daha bi daha dolaşıyo , fiyat ve model araştırması yapıyomuş akşam karara varıyo ancak :9:

Son düzenleme:
Ablamda öyle sabah çıkar alışverişe akşam evin yolunu zor bulur :9: Beni de çağırır..

Ama diyorum sen çocukları bana bırak ben bakim sen rahat rahat gez :9: Gitmek istemiyorum napim, duramam o kadar uzun süre alışverişte aynı yerleri bi daha bi daha dolaşıyo , fiyat ve model araştırması yapıyomuş akşam karara varıyo ancak :9:

ablanlar kaç yaşında çok fark varmı aranızda..
sen en küçüklerimisin..

Evet bu bahsettiğim alışveriş düşkünü olan ablam ' Büyük ablam ' 37 yaşında

Abim 35

Ortancı ablam 31

Küçük ablam 28

Ben deniz en küçükleri 25 :9:

Evet bu bahsettiğim alışveriş düşkünü olan ablam ' Büyük ablam ' 37 yaşında

Abim 35

Ortancı ablam 31

Küçük ablam 28

Ben deniz en küçükleri 25 :9:

hey maşallah ne güzel yaa...:16::16:
bol kardeş çok seviyorum kalabalık aileyi..:21:
bizde 3 kardeş..
ablam 28
ben 24
kardeşim(erkek) 20

hey maşallah ne güzel yaa...:16::16:
bol kardeş çok seviyorum kalabalık aileyi..:21:
bizde 3 kardeş..
ablam 28
ben 24
kardeşim(erkek) 20

Evet bu yüzden hep şanslı hissederim kendimi.. Abla başka şey ya.. Seni art niyetsiz dinleyen derdine sevincine ortak olan çağırmadan koşan anne yarıları :16: Eşimin ablası yok beni kıskanıyo :9: üzülme diyorum birini sana vericem :9:

Kız arkadaşlarımda oldu kardeş sandığım.. Ama ablamların aksine sevincimden ( nişanlıklık dönemimde ) rahatsız oldular.. Kimisini orada bırakıverdim.. Daha mutluyum şimdiler de.. Ailemle ve gerçek dostlarımla..

Sizin de iyi yine 3 kardeş.. Eşimin tek bi kızkardeşi var o kadar..

Son düzenleme:
bakıcımız beni bıraktıktan sonra (gerçi ben onu bırakcaktım ama bebeğim başkasına alışamaz diye bişe demiyodum) neyse işte bi kaç gündür annem idare diyodu.:16:

bugünde arkadaşım ben bakarım bebeğine dedi sağolsun.ama biraz önce eşim gitti aldı kızımızı.:10:

durmamış meleğim.:26:

geldiler işyerime.dedi sen 3 e kadar bak.bende 3 ten sonra alır eve giderim.

tamam dedim.neyse benin nurum (kızım) bişey yememiş.gittim yemekhaneye.baktım tavuk suyu çorbası var enfesss:56:

aldım bi tabak bide ekmek ama bebeğim yemedi.bende napsam napsam derken küçük kutu sütü çok sever gittimaldım bide ekmek içiyle onu yedirdim biraz.sonra babası geldi aldı oruçluyum diye.:27:

bir saat daha buralardalar sonra onlar eve gidecekler bende 5 de inş. gidicem

böyle işte herkesin durumu ayrı bir alem :39:

bakıcımız beni bıraktıktan sonra (gerçi ben onu bırakcaktım ama bebeğim başkasına alışamaz diye bişe demiyodum) neyse işte bi kaç gündür annem idare diyodu.:16:

bugünde arkadaşım ben bakarım bebeğine dedi sağolsun.ama biraz önce eşim gitti aldı kızımızı.:10:

durmamış meleğim.:26:

geldiler işyerime.dedi sen 3 e kadar bak.bende 3 ten sonra alır eve giderim.

tamam dedim.neyse benin nurum (kızım) bişey yememiş.gittim yemekhaneye.baktım tavuk suyu çorbası var enfesss:56:

aldım bi tabak bide ekmek ama bebeğim yemedi.bende napsam napsam derken küçük kutu sütü çok sever gittimaldım bide ekmek içiyle onu yedirdim biraz.sonra babası geldi aldı oruçluyum diye.:27:

bir saat daha buralardalar sonra onlar eve gidecekler bende 5 de inş. gidicem

böyle işte herkesin durumu ayrı bir alem :39:

Kıyamam bebişlere :16: bakıcı bırakacaksa da adam gibi bıraksaymış bi süre idare etmeliydi , yeni bakıcı bulunana kadar..

Aranızda kişisel sorun varsa bile o bebeğe kıyamaz insan :16:

Ben bugün iyiyim şükür .. Süt içtim sahurda, 5 saat tok diye duymuştum da:9: Ama eşimden birazdan mızıklanmalar gelir, acıktım ben sanki daha kaç saat var diye :9:

Benim yan odam da mescid, bugün giren çıkanın hesabı yok.. Neden mi ? Uykularını alamamışlar gece :9:

Back
X