• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Evet bu yüzden hep şanslı hissederim kendimi.. Abla başka şey ya.. Seni art niyetsiz dinleyen derdine sevincine ortak olan çağırmadan koşan anne yarıları :16: Eşimin ablası yok beni kıskanıyo :9: üzülme diyorum birini sana vericem :9:

Kız arkadaşlarımda oldu kardeş sandığım.. Ama ablamların aksine sevincimden ( nişanlıklık dönemimde ) rahatsız oldular.. Kimisini orada bırakıverdim.. Daha mutluyum şimdiler de.. Ailemle ve gerçek dostlarımla..

Sizin de iyi yine 3 kardeş.. Eşimin tek bi kızkardeşi var o kadar..

evet heleki senin en büyük ablan gerçekten annen gibidir:)

Allah mutluluğunu daim etsin inşallah..:16:

Trafik hariç herşeyi çooook güzeldir aslında İstanbul'un ya :16:

Ben bilmiyorum buralardan hiç vazgeöemedim , geçemeyeceğim..

Metrobüsüne rağmen :9:

İstanbul'da yaşayan herkes öyle diyor. Başka şehre gidince özlenen tek şehir heralde İstanbul :9:

Bakalım inş. alışırım hayırlısı olsun...

nasılsınız kızlaaaaaaarrrrrrr.....
varmı acıkan susayan sigarası gelen varmı......

İstanbul'da yaşayan herkes öyle diyor. Başka şehre gidince özlenen tek şehir heralde İstanbul :9:

Bakalım inş. alışırım hayırlısı olsun...

Çoook güzel bir şehir gezip görmek lazım.. Hele ki Ramazanlar bir başka :16:

Yalnız her çeşit insan vardır burda :9: Trafik kadar kötü olmasın , elini sallasan bi değişik cinse rastlarsın :9:

karmaşaya alışık büyüdüğümden bana normal geliyor..

Mersin' e gittim ben Teyzemlere.. Burda çocuk yok mu araba az mı var niye bu kadar sessiz dedim bana güldüler :9: He bir de camlar açık yatıyorlar ( Giriş kat , korkuluksuz ve sürgülü kocaman pencere ) , hırsız girmez mi dedim yine güldüler :9: Zaten çatı da uyuyor oralarda millet..

Nereden geleceksiniz bilmiyorum ama İstanbul'a gelen camını değil de gözünü dört açmalı :27:

Evet bende hakkı çoktur , sağolsun :16: Amin senin ve cümlemizinde inşallah..

Hıh havaya bak :9: bizim de 4 saat + 1 saat metrobüs var ne olmuş :43::33::9:
amin canım inşAllah..
ama çok güzel bişey ya erken çıkmak..
1 saat yolmu...:53:
benimde 1 dk mesafe 50 adım anca vardır..:33:

Son düzenleme:
Kader sen nerde oturuyosun ve nereye gidiyorsun metrobüsle :44::44::44:

Ben şirinevlerde oturuyorum..

Osmanbeyde çalışıyoruz ( eşimle ) , Osmanbeyden metro ile Gayrettepeye geçiyoruz metrobüsün ilk durağı.. Yer kapalım diye :9:

Orda bekle babam bekle :9: Metrobüsün kapı ağzı senin önünde durursa şanslısın.. Durmazsa zaten ayakta kaldın.. İster bin ister ötekini bekle ama hep aynı izdiham hücuuummm..

Bindikten sonrası 30 dakika ama önemli olan binebilmek zaten :9:

Son düzenleme:
nasılsınız kızlaaaaaaarrrrrrr.....
varmı acıkan susayan sigarası gelen varmı......

bir sabah birde öğlen biraz kıpırtı oldu midemde ama geçti. Susuzluğu hiç yaşamadım çok şükür o kadar içtim ki sahurda su ihtiyacım hiç kalmadı :9:

Sigara olayım yok zaten:51:

Çoook güzel bir şehir gezip görmek lazım.. Hele ki Ramazanlar bir başka :16:

Yalnız her çeşit insan vardır burda :9: Trafik kadar kötü olmasın , elini sallasan bi değişik cinse rastlarsın :9:

karmaşaya alışık büyüdüğümden bana normal geliyor..

Mersin' e gittim ben Teyzemlere.. Burda çocuk yok mu araba az mı var niye bu kadar sessiz dedim bana güldüler :9: He bir de camlar açık yatıyorlar ( Giriş kat , korkuluksuz ve sürgülü kocaman pencere ) , hırsız girmez mi dedim yine güldüler :9: Zaten çatı da uyuyor oralarda millet..

Nereden geleceksiniz bilmiyorum ama İstanbul'a gelen camını değil de gözünü dört açmalı :27:

bizim buralarda da öyle camlar tabi korkuluklu ama açık yatarız :9:

ewet nişanlımda öyle diyor gözünü dört açıcan uyanık olcan burda diyor bende yaşayıp görcez dedim.
:55:

Son düzenleme:

Osmanbeyde çalışıyoruz ( eşimle ) , Osmanbeyden metro ile Gayrettepeye geçiyoruz metrobüsün ilk durağı.. Yer kapalım diye :9:

Orda bekle babam bekle :9: Metrobüsün kağı ağzı senin önünde durursa şanslısın.. Durmazsa zaten ayakta kaldın.. İster bin ister ötekini bekle ama hep aynı izdiham hücuuummm..

Bende Güneşli de oturuyorum... Daha öncede Bahçelievlerde oturdum bir sene... Metrobüs olayını bilmezmiyim... Bekarken Avcılardaydım ve metrobüsle gidip geliyordum işe :27::27::27:

Orda bekle babam bekle :9: Metrobüsün kağı ağzı senin önünde durursa şanslısın.. Durmazsa zaten ayakta kaldın.. İster bin ister ötekini bekle ama hep aynı izdiham hücuuummm..

bende şişliye gidicem evlenince :9:

Son düzenleme:
Bende Güneşli de oturuyorum... Daha öncede Bahçelievlerde oturdum bir sene... Metrobüs olayını bilmezmiyim... Bekarken Avcılardaydım ve metrobüsle gidip geliyordum işe :27::27::27:

Hadi yaa.. Senin de zormuş.. Güneşlideki Bağcılar Ticaret Meslek Lisesini bildin mi ? Heh işte ben orda okudum :9: Kaynanam da oraya çok yakın oturuyor..

Kaynanama giderken nasıl gideceğimizi bilmiyoruz valla iş çıkışı.. 97M ile gitsek köye gider gibi 2 saat aynı araçta kal uyu kalk varamıyoruz :9: Şirinevlere kadar metrobüs sonra minibüs yapınca da tam iş saati yapınca da köşeyi dönemiyor bir türlü minibüs :9:

Back
X