• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

ben niye görmüyorum kuşu?

Kullanıcı kontrol panelini tıklayın sayfanın sağ üst köşesinde daha sonra açılan sayfada sol kısımdaki seçenekleri düzenleye tıklayın... Açılan sayfada;

Konu Görünüm Seçenekleri(bu başlık altındakilerin yanlarına tik koyun ve en altta kaydete basın) :34::34::34:

senimi kırıcam değiştiriyorum:)
degistir Elossa, sayfa doldu tasti :21:profilimle hic ilgilenmiyorum, ilgilensem neler cikar acep. haydi ben yikanmaya gidiyorum. siz siz olun sahurda sut icmeyin:20:. dilim dodagim yaniyor. 2 gundur bal yiyorum hic banamisin demiyor. ama bu gun sut beni bitirdi:20:. haydi gorusuruuuuzzzzz. bye:3:

degistir Elossa, sayfa doldu tasti :21:profilimle hic ilgilenmiyorum, ilgilensem neler cikar acep. haydi ben yikanmaya gidiyorum. siz siz olun sahurda sut icmeyin:20:. dilim dodagim yaniyor. 2 gundur bal yiyorum hic banamisin demiyor. ama bu gun sut beni bitirdi:20:. haydi gorusuruuuuzzzzz. bye:3:

:3::3::3::3::3:

İmza görme yetkiniz yoktur açmanız gerek profilinizden :34::34::34:

gormuyormusun? kirmizi bir kus ucuyor :53:

Kullanıcı kontrol panelini tıklayın sayfanın sağ üst köşesinde daha sonra açılan sayfada sol kısımdaki seçenekleri düzenleye tıklayın... Açılan sayfada;

Konu Görünüm Seçenekleri(bu başlık altındakilerin yanlarına tik koyun ve en altta kaydete basın) :34::34::34:

:))şimdi elossa'' o ecevitin kuşu değil benim kuşumdur '' diyecek gibi oldu:)..teşekkürler mutlu halletim artık görüyorum :)))))

Bünyeyle alakalı galiba.. :44: Ben sütü çok severim su gibi içerim, burda tok tuttuğu ile ilgili haber alıntısı da görünce her sahurda içer oldum.. Eşim de içiyor hatta ama iyi geldi bize..

Back
X