İftira atan elti

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
2 senelik evliyim.Bundan önce de eltimle ayda bir konusmak dışında bir bağımız yoktu.Konuştuğumuz da bir saatten fazla konuşurduk kafa dengi gibiydik ve gerçekten severdim ve hicbir sorunumuz olmadi bu zamana kadar.Benden 5 yaş büyük 6 ay önce eşi görevden alındı suan cezaevinde.Ilkokula giden bir kızı da var.Kendisi çalışmıyordu ve mecburen bir işe girdi.Kaynim görevden alindiktan sonra annesine babasina ve kardeşlerine düşman oldular eltim ve kendisi.Ailesi icin bizi yediniz bu zamana kadar bu yüzden iflah olamadik vs gibi aşırı derecede ağır şeyler soylediler.Eltim ve kendisi küfür falan etti.Yanlışları olabilir kayinvalide veya kayinpederin ama yeme gibi birseyde bulunduklarini hic zannetmiyorum ama tabii ki işin icini bilmiyorum beni de ilgilendirmiyor.Eşime 30bin tl lik kredi cektirip 2 taksit sonrasini odememis ozaman nişanlıydik hala ödüyoruz ve arada gönderilen paraları saymiyorum bile ama buna ragmen esimle konuşmuyorlar.
Biz de ne olursa olsun kötü durumdalar diye ariyoruz soruyoruz bazen kafasina eserse aciyor bazen arasan da mesaj atsan da ne dönüyor ne de cevapliyordu.Nedense altinda hicbirsey aramayip yine bayram zamani aramistim.Hatta eşime dedim yigeni icin birseyler alip kargolatacagim vs diye adres sordum falan mesaj olarak.
Hicbir sekilde dönüş olmayınca da icimden artik ustelemeyecegim dedim.Esim de birkac aramadan sonra telefonu açmış eltim ve konusmuslar.Kv ve Kp için yine baya agir laflar kullanmis ve demis ki " yaa x simdi konusturma beni senin o karın anana neler etti haberin var mi ". Esim de sonrasinda ne konustular bana soylemedi.Beni aradı ben az önce bir şeytanla konuştum senin için boyle diyor dedi.Ben de dedim git annene sor ve ben bunu size kanitlamak zorunda degilim beni bilen biliyor desim ve telefonu kapatmasını eltimi arayacagimi söyledim.Kesinlikle arama ararsan aramizi bozdugunu düşünür sen engelle ve sil dedi.Zaten yapacağım dedim.Ve cidden hayret ettim ben kendisi icin ne düşünürken onun benim icin söylediğine bak

Böylesi bendede war canm ama bi araya gelindiğinde hiç ortayı o bozmuyormua gibi olur. Ben allaha havale ettim hakkım helal deildir. Sende helal etme. Arayıp sorma ne hali varsa görsn

Ben bir yaralarının olduğunu düşündüm öfkeliler ve kime neye saldıracaklarını bilmiyorlar

Yaşadıklarını kaldıramamış, psikolojisi bozulmuş belli. Bunu düşünüp siz ona iyi niyetle yaklaştıkça o dahada bilenmiş size. Yaşadıklarının sebebini dışarıda aramaya bayılan bir milletiz zaten onlarda sizi seçmiş günah keçisi olarak. Boşverip uzak durmanız en doğru hareket olur bence. Karşınızdaki kişi normal düşünemiyor olayları içinden çıkılmaz hale getirir.

Bence eşiniz haklı. Ararsanız sadece ekmeğine yağ sürmüş olacaksanız. Kızgınlığınızı ve kırgınlığınızı anlıyorum. Bence bu durumdaki en güzel cevap eltinizi yok saymak olacaktır.

Keşke her iyi niyetimizin bize dönüşü iyi niyet şeklinde olsaydı dünya daha yaşanılası bir yer olurdu..Üzülmeyin siz kendinizi biliyorsunuz görüşmeyin uzak durun kolayca iftira atan insandan her kötülük beklenir

Back
X