- 25 Eylül 2009
- 1.399
- 291
- 373
Hemen hemen aynı şeyleri yaşadım akrabamdı benim de senin gibi. Bir küs bir barışık 3 sene aralıklarla görüştük ne başlayabildik ne bitirebildik belirsizlikler içinde sürdü gitti en son görüşmemizden bir buçuk ay sonra nişanlanacağı haberini aldım komşularının kızıyla ve şok oldum. Ben zor biriyim biraz ilgimi sevgimi gösteremem hatalıydım hiç bir zaman inkar etmedim kabul ediyorum cezamı da fazlasıyla çektim ve çekiyorum. 3 sene boyunca benden vazgeçemeyen adam sanki ben ona ihanet etmişim gibi kötü bir ayrılık yaşamışız gibi nispet yapar gibi nişanlandı ve ben bunu annemden öğrendim o kadar acı ki düğününe az bir zaman kaldı ve gitmemek için bir sürü plan yapıyorum o kadar zor bir durum ki...
Yani,hatalıyız veya değiliz olacağı varmış canım ben de kendimi suçluyorum hala ama hayırlısı böyleymiş diyorum şimdi yapacağımız tek şey Allah'a sığınmak hayırlısının bizi bulması için dua etmek Allah kalbimi biliyor o düğün iptal olsun istiyorum olmasa da ömür boyu mutlu olamasın pişman olsun istiyorum ve her gün içimin yandığı her an dua ediyorum.
Sıkma tatlı canını değmiyor,Allah'ından bulsun inşallah mutlu olamasın senin gibi güzel yürekli birini kaybettiği için derdine yansın.
Yani,hatalıyız veya değiliz olacağı varmış canım ben de kendimi suçluyorum hala ama hayırlısı böyleymiş diyorum şimdi yapacağımız tek şey Allah'a sığınmak hayırlısının bizi bulması için dua etmek Allah kalbimi biliyor o düğün iptal olsun istiyorum olmasa da ömür boyu mutlu olamasın pişman olsun istiyorum ve her gün içimin yandığı her an dua ediyorum.
Sıkma tatlı canını değmiyor,Allah'ından bulsun inşallah mutlu olamasın senin gibi güzel yürekli birini kaybettiği için derdine yansın.