o kişiyi gözünde büyütüyorsun tatlım, adam olsa kendine açık kapı bırakmak için aklını onda bırakmak için böyle bahaneyle ayrılmak yerine doğru düzgün derdi şöyle birisi var onla evlencem diye açık açık derdi, gözünde iyi birisi olarak kalayım beni unutmasın diye sende kendini suçlu hissetmen için yapmış bence, kimse kimseye 5 gün içinde varmaz tatlım , sen olsan 5 gün içinde evlenirmisin komşunla, mutlaka önceden ya aileler alt yapıyı kurar duyurur felan sonra konuşulur şartlar felan, yada kendisi ve kız görüşür aklını alır emin olunca tmm der aileye açılır süreç böyle gelişir, yani 5 günlük bi olay değil bu bence çok daha uzun , senin ona kızman lazım , sen hayatındayken başka amaçları planları varmış hele de geleceğiyle ilgili , seni telde yalvartırken belki de sen kapayınca teli diğeriyle konuşuyordu keyifli keyifli sen orda ağlıyordun inandıramadım diye, iç yüzünü gör bence canim benim, hiç te üzülme, şükret evli değilsin, bak ne kadar dertliler var eşinden aldatıyor diye, sen evlenmeden kurtulmuşsun, çok iyi yakışıklı hayırlı birisiyle güzel bir evlilik yap sen onu çatlat GERÇEK MUTLULUĞUNLAama tabi sevdiğin birisiyle evlen sırf inat için para için evlenme canm, hem mantık olsun içinde hem aşk , şimdi imkansız gelse de gün gelince görceksin çok daha iyi bir erkek çıkcak karşına , kendine iyi bak , bakımlı ol tatlım o bile moral oluyor insana, mutluluklar.
Aslinda dusundumde haklisin canim, bu yazdiklarin beni birazda olsa rahatlatti. dedigin gibi acik bi kapi birakti kendine, cunku ondan asla vazgecemeyicegemi cok iyi biliyodu, cepte dursun, beni yedek olarak goruyo, ama her namazimin ardindan sanki Rabbim bana diyoki, merak etme onu geri senin kapina getiricem diyo, insallah boyle olur, ve insallah rabbim bana bu yasattiklarinin bedelini ona bir bir odetirki, her aci cektiginde ben aklina gelirim, ona asla hakkimi helaet etmiyorum