inşallahh canıımm ama yine aynı acıları yaşıcaksam olmasın hiç
insallah rabbim bu acilari bidaha yasatmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahh canıımm ama yine aynı acıları yaşıcaksam olmasın hiç
insallah rabbim bu acilari bidaha yasatmaz
zaten işini allaha bıraktınmı olmuş bil yeter ki işini allaha bırak havale et rahatla
başımıza ne gelirse kimisi sabır için kimisi şükür için şükret erken tanıdın iyi yanını gör ve şükret
sen onu değil kafanda yarattığın adamı seviyordun evlenseydin acı bir şekilde anlayacaktın. hayırlısı olsun. eğer bir genç kız çok fazla erkek arkadaşı olmamışsa karşısına ilk çıkanı gerçek aşk sanır. rabbim en hayırlısını alnına yazmıştır. tez zamanda ona kavuş. o da karşıdan iç çeksin inşallah.
olan olmuş. geri barışmayı hiç umma. unutmaya bak... zaman her şeyin ilacıdır.
Bak , iftira olmasaydı işin içinde yine bi şans verebilirdin pişman oluo geldiğinde... Ama hazmedemem ben,hazmedemedim de...Sevdiğim adamın bana böyle bi yakıştırmayı yapabiliyor olması çok acı ...bana bu yaptiklarindan sonra istesem bile barisamam artik, cunku benimde bi gururum var, o beni yeterince ezdi zaten, bunu bi ikinci kez izin veremem...
canım için yanıyor anlıyorum seni neler hissedebildiğini de.. ama iki şey var ki birincisi facebook dan birine bakmış ol hadi abone de ol bu aldatmakmıdır yaa bu kadar kötü birşeymidir hiç mi güveni yoktu bu adamın sana.. ki güven sorunu yaşayan bir adamsa (5 günde tanışıp o kızla geçmişinin olmadığını aralarında daha önceden bir durumun hiç olmadığını sayıyorum) 5 günde nişanlanabildiği birine nasıl güvenecekmiş... boşver başka şeylere kafanı yönlendir hak etmiyor senin bu üzüntülerini. biz kızlar çok üzülüyoruz ağşıyoruz erkekler genelde biz kadar üzülmüyor emin ol.. sonradan geriye dönüp baktığında boşuna kendimi üzmüşüm diyorsun.. benim de başımda çok üzülüyorum ağlıyorum düşünüyorum.. Allah a yönel o ENİYİ YARDIMCI EN GÜZEL VEKİL. Allahı anmakla huzur buluyor en çok...
Eger gercegi söylüyo olsaydi o sözü gecen adamla seni yuzlestirirdi, ama boyle bi adam olmadigi icin elimi kolumu sallaya sallaya cikarim bu isin icinden düsüncesiyle geziyomus belliki, ama Allah büyük, insanin bi kere tersini cevirdimi iki yakasi bir araya asla gelmez. peygamber efendimiz demiski, bir kadina iftira atmak, insani helak eden üç seyden biridirBak , iftira olmasaydı işin içinde yine bi şans verebilirdin pişman oluo geldiğinde... Ama hazmedemem ben,hazmedemedim de...Sevdiğim adamın bana böyle bi yakıştırmayı yapabiliyor olması çok acı ...
Bak ben 7.5 ay asker bekledim... Bu süre zarfında herşey çok hızlı ilerledi ama herkes de benim ne kadar sadık ve ne kadar büyük sevdiğimi gördü... Görünürde o da öyleydi ama ... Çok iyi oyuncuydu anlayacağın...
Geldikten sonra bi düzmece ve acemice bi oyunla geldi karşıma...
Benim evin orada biri bunu tutmuş ona benim geçmişimi anlatmış ... Geçmişimde yatıp kalkmadığım adam kalmamış...
Ama ekliyor bi de ... Ben ona inanmadım diyor!
Ona inanmadım ama eve gittim ablama anlattım sen bu kızı tanıyorsun anlat bana geçmişini dedim sıkıştırdım o da onayladı diyor
Ablası diyor ki ; evleneceğinizi nerden bileyim eski sevgilisini unutsun diye sana yönlendirdim...
Annesi diyor ki; iki kardeş birbirine düştü senin yüzünden bu saatten sonra olmaz...
Kendisi diyor ki; yalanlamıyorsun inkar etmiyorsun Allah'a havale ediyorsun...
Evet ...
Çünkü gerçekleri bilen sığınabileceğim yalnızca Rabbim var...
Ben de ona sığındım... ÜZerinden 1 ay geçtikten sonra bi iletişimimiz oldu bana olan borcunu ödeme(me)k için iletişime geçti ...
NE kadar borcum diye... ki hesabını kuruşu kuruşuna tutar bilirim
unutmuşmuş sözde...
Ben bi ara hesaplar yazarım sana dedim yüzüne kapadım ...
MEsajların ardı arkası kesilmedi... Neymiş ; Benim iyi biri olduğumu düşünüyormuş da ne biçim insanmışım ( o.... muamelesi yapıyor ama iyi biri olduğumu düşünüyomuş yanlış düşünüyomuş )
Neymiş ;
tanıştığımız tarihte evlenecekmişiz bana sürpriz yapacakmış...( hadi düğünümüze gidiyoruz diyecekti sanırım )
Neymiş midesi bulanıyormuş ...
Tabii zorlansam da mesajlarına cevap vermedim bi kaçına yazdım sonra saldım... Yazdı da yazdı...
Ah bi de şu s...lemez tavrın yok mu dedi en son ...sonunda anlamıştı
Bak uzun bi süre değil 5 ay geçti ayrılığın üzerinden... Gittiğim mekanları geziyor
İstanbul'da yer mi yok aynı mekanlar neyin nesi
Üzerinde ahım var... Boşuna söylenmedi o söz : ALMA MAZLUMUN AHINI!
Uzun yazdım kusura bakmayın ...
Okuma zahmetine katlandığınız için de teşekkür ederim...
Lütfen hakettiklerinden fazlasını almasına izin vermeyin!
Benim emeklerim çöp oldu ,hakkım da helal olmasın...
Siz de Allah'a sığının... İftira edenler bilselerdi çekecekleri azabı , ödleri kopar yapmazlardı... MAdem yaptılar, çeksinler... Düşünerek ödüllendirmeyin onları ...
Aklın yolu bir... Gördün mü bakEger gercegi söylüyo olsaydi o sözü gecen adamla seni yuzlestirirdi, ama boyle bi adam olmadigi icin elimi kolumu sallaya sallaya cikarim bu isin icinden düsüncesiyle geziyomus belliki, ama Allah büyük, insanin bi kere tersini cevirdimi iki yakasi bir araya asla gelmez. peygamber efendimiz demiski, bir kadina iftira atmak, insani helak eden üç seyden biridir
canım kardeşim belli ki çok saf ve temiz yüreklisin.ama çoooooook ciddi özgüven problemin var.önce onu hallet.iyi ki bu insan ile evlenmemişsin hayatı sana zindan ederdi.çünkü haklı olduğun halde alttan almak özür dilemek onurlu bir davranış değil bir kişilik problemidir.bu problemini aşmadan kimseyle ilişkiye başlama çünkü o insan da zayıflığını görüp aynı şeyleri yapacak emin ol.besbelli seni artık sevmiyor.o insana da kızma Allah sana yanlışını göstermek için onları çıkarıyor karşına.unutmak adına ne desem boş yaşın ilerledikçe anlayacaksın maleben nasil olurda kizmam, hakkim ona haram olsunsef....mutlaka bir psikoloğa git kişisel gelişim kitapları oku.ayakları dimdik basan onurlu özgüvenli birine dönüşmeden yeni bir ilişkiye başlama.Allah iyilerle karşılaştırsın dualarım senimle.
ona gore bu aldatmanin ta kendisiymis, ama asil aldatan oymus, ama farkinda bile degilmsim...