Iftira ve benden gidenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi bir avukatınız olsun...
Çok zor bi durum, eşiniz belki herkesi kandırabilir ama kendini nasıl kandıracak? başını yastığa nasıl rahat koyacak, sizden aylık nafaka alsa onu harcarken hiç mi vicdanı sızlamayacak? Kendisi de yalancı şahitleri de çok yanlış bir yoldalar ama haberleri yok... Hepsinin hesap günü zaten gelecek ama keşke bu yanlıştan şimdi dönebilse..

Allah size çok mutlu günler görmeyi nasip etsin inşallah...

verilen bir emek hayaller ve sevgi var........haklısınız çok zor bir durum.......
allah kolaylık versin..........
insanlar birbirlerini severken neden bu durma geldiklerinde o saygıyı kaybederler ve sessizce ayrılam yerine iftiraya ve saldırıya gecerler......
verilen sevgi ve emegin hatrına saygıyla halletmezler.
anlamam........
işallah bu zor durumları atlatır ve huzura rahata erersiniz........
allah yardımcınız olsun............

alkisalkisalkis

Canım, yazdıkların inan içimi acıttı. İnsan ayrılırken bari insan olur yahu. Nasıl utanmadan yalanlar söylemiş, Allaha havale et ve bir an evvel bitirmeye bak. İnsanların utanması kalmamış, dünyanın çivisi çıkmış. Sen bile utanmışsın tüm çevrenden, ailenden böyle yalancı bir insanla aynı yatağı paylaştığın için, inşallah bundan sonra hayatına hep iyi, dürüst, güzel insanlar girer.

ne denır bılemem boyle bı duruma...
uzulme sen canım ya :teselli: emın ol yaptıkları yanına kalmaz...
sen allaha havale et...gerısını bosver...senı bılen bılır zaten onun camuruyla kırlenmezsın sen...
kendıne kızma sakın ınsan aynı yataga gırdıgı ınsana bıle guvenemıyo bu devırde....
kımın ne kadar ıcten pazarlıklı oldugunu nasıl ınsan oldugunu bılemezsın ınsanın alnında yazmıyokı ne oldugu...:delphin:
hayatına cok mantıklıcok ıyı ınsanlarda gırebılır sakın herkesı aynı kefeye koyma ılıskılerınde daha olculu ol bundan sonra bı ask acısı daha yasamanı ıstemem zaten cok agır seyler yasamıssın allah yardımcın olsun....

bundan sonra onunla ilgili tek hatırlaman gereken iyiki kurtuldum sözü olsun

ayrılırken bile yalana dolana niye başvuruyor anlayamadım

kendinizi yargılamak yerine yeni bir hayat kurun

eminn olun onun olmadığı bir hayatta daha mutlu olacaksınız

sevgiler canım

ah canııım...benim 6 yıl önce yaşadıklarımın benzeri....

okurken hayretler içerisinde kaldım..takılardan tut da söz düellolarına kadar..

merak etme.maddi manevi tazminat alamaz. kanunlarda herşey bayandan yanadır. hele hakimler hal-haraket ve fiziksel görüntülerinizden kimin mağdur olduğunu anında anlarlar hiç üzülme..

bir arkadaşım boşanıyordu,adam tazminat istedi hakim:
- neden, deyince adam da
-ben ona işyeri açtım çok masraf yaptım üstelik zarar etti mağdur oldum, deyince hakim de:
- elbette işyeri açacaksın,bakacaksın,o senin karın...dedi

bir arkadaşım da okumuştu evliyken.. kocası ben okuttum deyince hakim de adama kızdı " sen ne biçim adamsın bu tazminat istemek için mazeret olamaz" diye

dedim ya ben de sana çok benzer şeyler yaşamıştım..şimdi benim çoook şükür harika bir hayatım var ve pek çok şeyi geride bıraktım...amaaaaaaaa...

o adamın bana yaptıkları fitil fitil burnundan geliyor.Allah'ım büyük! bana ettiği tüm iftiraların hepsini yeni karısı ona yaşatıyor.haberleri bana geldikçe inanamıyorum...

bu günler gelip geçer..sen akıl sağlığını koru,bu günlerin geçici bir dönem olduğunu düşün ve bu adamdan kurtulacağın için şükret..şükret ki yıllarını yemeyecek....

geçmiş olsun.kuruntularınla boğulma çünkü bu dönemde hep vesveseli olursun...gerekirse psikoloğa git..

yaşadıkların çok üzücü allah yardımcın olsun
kimseye hakkettiği değerden fazlasını vermiceksin
tepene çıkıyorlar işte sonra neler neler oluyor
rabbim saana sabır versin ama unutma ki bu dünya
etme bulma dünyasıdır arkadaşım bugun sana
yaptıkları birgün onun burnundan fitil fitil gelecektir
ilahi adalet diye birşey var iftira atmak hele çok günah
sen sabret ALLAHINDAN BULSUN EŞıNıZ

''''Ben onu her kusuruyla kabul edip evlendim. O ise sadece ikimize ait bir hayat istiyorum diye ona dokunmak istiyorum diye bana dokunmasını istiyorum diye beni sevmesini istiyorum diye yapmadığını bırakmadı bana. bu kadar zor muydu bir insanı sevmek. Sevmek bu kadar zorsa ben neden ona bu kadar aşık oldum''''.
bu söz beni çok sarstı ..

boşver arkadaşım ,yeni bir hayata başla ,unut demek dile kolay kalbe zor bilirim ,ama başka çare yok ..böyle bir insandan kurtulduğun için dua etmelisin.

guzelim, yapacagin tek sey saglam bir avukat bulmak.gerisini zaten o halledecektir..yeteri kadar uzulmus ve kirilmisin..eminimki tecrubeli bir avukat senin adina onun burnundan getirecektir butun bunlari..daha fazla uzulup hirpalama kendini..boyle olacagini bilseydin evlenmezdin sende..demekki kaderinde varmis.yasaman gerekmis bunlari..Allah yardimcin olsun insallah...

canım durumunun iki boyutu var,

birincisi;seni en çok yaralayan kısmı,yani manevi zararın....ama insan oğlu çiğ süt emmiş,bir insanı tanımak dünyanın en zor şeyi....

ikinciside;hakların,bunun içinde iyi bir avukat ve delillerin seni bu çirkeften kurtarır inşallah....

allah sığın,onun terazisi asla şaşmaz....öyle şeyler görüyoruz ki ibretlik,kendini kurnaz sanan ahmaklara ders olmalı....

insan inanamıyor eşim dediği insanın bunları yapabileceine
sizlerin dertlerini okuyunca kendimden bile şüphe ediorum
allah hakkında hayırlısını wersin cnm
ama o adam sana yaptıklarını ceker buna inanıorum
cünkü cok içten anlatmıssın cok samimi yazmıssın içinin ne kadra yandığını görebiliorummafoldumben

yok canım bebeğim olmadı çok istedim ondan bebeğim olmasını ama allah öyle güzel motiflemiş ki olmadı çocuğum.

bak bu yönden çok şanslısın cnm
ablamın ilk bebeği düştü
çok üzüldğü yıprandı eşi ozamanda ilgisizdi ama biz düzelir dedik belkide o bize bi işaretti bundan adam olmaz baba da olmasın mesajıydı belki kimbilir
sonra 2. oldu ama yapmadığı adilik kalmadı
aklınız almaz inan anlatsam
neyse bu yönden şanlısın diyorum ben yoksa 2 katı zorluk çıkarıyolar

benim şu andan bir avukatım yok karşı tarafında aukatı yok avukat araştırıyorum ama bir kaç kişiyle görüştüm hemen bana da yalancı şahit tavsiye ediyorlar. ben yalanla bişileri kazanmak istemiyorum bu adamın yaşattıklarından ötürü öbür dünyada köhmet altında kalmak istemiyorum. ayrıca da kimsenin yalan söylemesine gerek yok benim yaşadıklarımın eksiği vardır fazlası yoktur. ben kayınvalidemle balayına gitmiş bir gelinim artık bu insanların saygısını hayatıma siz düşünün. bunları bir bir hepsini anlatacağım yazacağım fakat avukatları anlayamıyorum. sürekli bana yalancı avukat tutarız onlar tutmuş biz de tutarız daha kolay daha kısa olur diyorlar. şahitler gördük evet kötü davrandıklarını diyecekmiş. bana kötü davrandıklarını gören annem babam ve kardeşim var. anlayamıyorum şöyle gerçeklerle beni savunacak bir avukat bulamadım daha ve ayrıca da 5000tl avukatlık ücreti istiyorlar adamlar resmen bana yürüyen para gözüyle bakıyor. bişi danışıyorum davanı bize versen biz hallederiz muhabbetiyle yardım etmiyorlar. hatta daha dün birisi dedi ki senin daha zor yalancı şahit tutmazsan kazanır dedi. bende olur mu dedim elimde onun ruhsal durumunu gösterir evraklar var (panik ataktı kendisi) dedim kanıtlar var dedim . hakim ona bakmaz diyor. e neye bakar dedim şahitlere bakar diyor e dedim hakimde insan kaynana yanında yaşayan bir kadının ne kadar şahidi olabilirse benim de o kadar var dedim. neyse sonra dedim tmm davamı size vereyim benden neler isteyeceksiniz; bana bu sefer diyorki o elindeki evraklar çok işimize yarar. ya hani yaramıyordu diyemedim neyse ben ailemle görüşeyim de dönerim size dedim. yani insanlar çok tuhaf adam resmen bana avukatın olursa hakim başka davranır olmazsa başka davranır diyor. avukatın olursa haklısın yoksa haksız. avukat benim yaşadığımı benden ffazla ne kadar bilir ki de yalancı şahit falan diyorlar. avukatlardan sadece danışmanlık düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. öyle sıkıntılıyım ki bu günlerde dava ile yatıp onunla kalkıyorum.
allahtan işyerim bekarken çalıştığım yerde anlayışlılar tabi bende çok kasmıyorum işlerimi de aksatmamaya çalışıyorum.

benim şu andan bir avukatım yok karşı tarafında aukatı yok avukat araştırıyorum ama bir kaç kişiyle görüştüm hemen bana da yalancı şahit tavsiye ediyorlar. ben yalanla bişileri kazanmak istemiyorum bu adamın yaşattıklarından ötürü öbür dünyada köhmet altında kalmak istemiyorum. ayrıca da kimsenin yalan söylemesine gerek yok benim yaşadıklarımın eksiği vardır fazlası yoktur. ben kayınvalidemle balayına gitmiş bir gelinim artık bu insanların saygısını hayatıma siz düşünün. bunları bir bir hepsini anlatacağım yazacağım fakat avukatları anlayamıyorum. sürekli bana yalancı avukat tutarız onlar tutmuş biz de tutarız daha kolay daha kısa olur diyorlar. şahitler gördük evet kötü davrandıklarını diyecekmiş. bana kötü davrandıklarını gören annem babam ve kardeşim var. anlayamıyorum şöyle gerçeklerle beni savunacak bir avukat bulamadım daha ve ayrıca da 5000tl avukatlık ücreti istiyorlar adamlar resmen bana yürüyen para gözüyle bakıyor. bişi danışıyorum davanı bize versen biz hallederiz muhabbetiyle yardım etmiyorlar. hatta daha dün birisi dedi ki senin daha zor yalancı şahit tutmazsan kazanır dedi. bende olur mu dedim elimde onun ruhsal durumunu gösterir evraklar var (panik ataktı kendisi) dedim kanıtlar var dedim . hakim ona bakmaz diyor. e neye bakar dedim şahitlere bakar diyor e dedim hakimde insan kaynana yanında yaşayan bir kadının ne kadar şahidi olabilirse benim de o kadar var dedim. neyse sonra dedim tmm davamı size vereyim benden neler isteyeceksiniz; bana bu sefer diyorki o elindeki evraklar çok işimize yarar. ya hani yaramıyordu diyemedim neyse ben ailemle görüşeyim de dönerim size dedim. yani insanlar çok tuhaf adam resmen bana avukatın olursa hakim başka davranır olmazsa başka davranır diyor. avukatın olursa haklısın yoksa haksız. avukat benim yaşadığımı benden ffazla ne kadar bilir ki de yalancı şahit falan diyorlar. avukatlardan sadece danışmanlık düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. öyle sıkıntılıyım ki bu günlerde dava ile yatıp onunla kalkıyorum.
allahtan işyerim bekarken çalıştığım yerde anlayışlılar tabi bende çok kasmıyorum işlerimi de aksatmamaya çalışıyorum.

bayan avukat ile görüştünüzmü

bayan avukat ile görüştünüzmü

evet görüştüm o da aynına yakınlarını söyledi zaten o da danışmalık firmasında çalışan olduğu için amirinden habersiz pek bişi yapamıyor. aslında iyi bir avukat fakat dediğim gibi olduuğu için ve de amiri de onu yalancı şahite yönlendirmiş bende anlaşmadım.

evet görüştüm o da aynına yakınlarını söyledi zaten o da danışmalık firmasında çalışan olduğu için amirinden habersiz pek bişi yapamıyor. aslında iyi bir avukat fakat dediğim gibi olduuğu için ve de amiri de onu yalancı şahite yönlendirmiş bende anlaşmadım.

BAŞKA avukat firması ile görüşün yine bayan olsun avukatlar sınırlımı

veya onlarda hep aynı grup mu birbirlerinden haberdar mı

özgür değillermi?

AraŞtırıyorum bende ıŞte ınŞallah ıyısıne rastlarım

Bu nasıl düzen ben anlamadım.... iyi olmanın karşılığı bumu oluyor.. şu yalan dünyada
Valla ben kaybettim tüm iyi niyetlerimi..:gitme: insanlara karşı özellikle karşı cinse karşı...:gitme:
Ne olacak halimiz... bilmiyorum... boşanıpta umutların hayallerin yıkılması nasıl bişey
Ben bunu iliklerime kadar yaşadım.....evlilik mi aman aman.. korkuyorum allahım...:Saruboceq:
Arkadaşım allah yüzüne bakar inş. şu hayır mubarek günde.. huzura en yakın zamanda
kavuşman dileğiyle.... ben sorunsuz boşandım ama bu hayat insanı yüzüne tokat gibi çarpıyor gecmişide... ayakta durmak dik durmak.. cambazlık gerektiriyor...
Yaşadığın çevrede çok öenmli... umarım rahat bir yerdesindir.. aileni sakın kırma
bak onlar en büyük destekcin olacak....bu adamdanda nafaka falan isteme sıyrıl bak çocuğunda yokmuş... yüzünü görmek zorundada değilsin...opuyorumnanaktan

Benden sana tavsıyeler cnm.aynılarını yaŞayan ablam var ÇÜnkı

1. Asla yalancı Şahıt , avukat bulma ılla anlaŞılıyo.suÇlu konuma dÜŞersın.
2. Şahıt olarak baban ve kardeŞın dıŞındada bırını daha bul.ÇÜnkÜ onlar aılen olduĞundan dıŞarıdan bır kıŞının olması daha ıyı.
3. Asla avukatlara para yedırme bı yerden sona onlar kaÇıverıyo elımden gelen budur dıye sen ortada kalıyosun.
4. EĞer durumun ıyı ıse saĞlam bı avukat tut zaten onlar masraflar dıŞında para ıstemezler. 5000 lırada saÇmalık yaa
5. ıŞıne sahıp Çık ÇalıŞıyo ve kendı ayakları Üzerınde duruyo olman Çok avantajlı senın ıÇın.

Ama tek dıyeceĞım avukatın Çok ama Çok Öenmlı bılesın.

Back
X