Eski erkek arkadaşım da bu adiliği yaşatmıştı bana...
Erkek milletinin geneli şerefsizdir öpüştüyse seviştim der seviştiyse yattık der bu kadar karaktersizler malesef...
Nasıl mesajlar nasıl mailler akıllara zarar, babamın mailine ayrı attı abimin mailine ayrı attı anlattığı hikayeyi ben okudum bu anlattığı şeyleri onunla yaşayan benmiymişim diye kendimi sorguladım...
Es kaza doğulu falan olsak töre cinayetine kurban gitmiştim şu anda...
Eşimle tanıştığımızda geçmişime dair gerçekten ne varsa döktüm birbir ortaya cinsel anlamda zaten bir şey yaşamamıştık ama söyledikleri tamamen şüphe uyandıracak cinsten, havlayan köpek ısırmaz misali havladı havladı en son sustu...
Eşim onu kaile almadı, "ben sana güveniyorum geçmişin beni ilgilendirmez" dediği anda emin adımlarla ilerledik...
Seninde yapacağın şey kulaklarını tıkayıp vicdanın rahat ilerleyeceksin, erkek arkadsının ailesine gerekirse bir açıklama yap bir araya gelin ve konuşun senin ne kadar ciddi olduğunu anlayacaklardır...
Bu arada kendime iyi bir avukat ayarlayıp dava açmıştım, 5 yıl uzaklaştırma kararı çıktı bu sürede 2 defa da karakola şikayette bulundum tehditler devam ediyor diye sanırım uyarıldı bilemiyorum bir anda elini eteğini tamamen çekti...
Aslında iyi bir avukat bulsan yönlendirir seni...