iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gorumcenle Güzel bi kavga et ne demek aldatmak içi fesat kadının namusunu iftira atmak ne demek ya

Ya nasil insan bu ya normal degil o görümcen psikolojik rahatsizligi var herhalde yada şizofreni galiba hesabini nasil verir bu iftiranin ya allah yardimcin olsun canım

yuhhhh ....
sinek küçüktür ama mide bulandırır... eşiniz size inanıyorsa neden aılesine siz kim oluyosunuz siz ne dıyorsunuz demiyor??? gercekten çok mide bulandırıcı bir durum.... nereden bakarsam bakıyım iğrençç.. bence siz önce eşinizi sorgulayın görümce onu bun u bırakında....

Ben senin yerinde olsam azıma geleni sayardım... Terbiyesiz insanlar kendi gözü sürekli sağda soldaki sana da aynı şeyi yakıştırıyo...

o koca bende olacak da uyurken yastığı yüzüne basacam bu nedir abi? sana inanıyo güya ne demek dna testine gitmek? görümce de kimmiş allah yarattı demem elime bi dolarım saçını böyle meseleler konuşmakla susmakla çözülmez. kocasını öven kadınlar gibi olucam şimdi ama biri benim hakkımda böyle bişey diyecek kocam da ağzını burnunu kırmayacak

ücret ödeme aşamasına gelmek bile abes bi durum görümce de kim oluyor çocuk kardeşimden değil rüyamda aldattığını gördüm vs diye dedikodu çıkarabiliyor ya ben hayret ediyorum bu insanlardaki bu sabır nerden geliyor

sizde de hata var bence niye onların lafıyla dna testi yaptırmaya gidiyorsunuz?
eşinizede ben sana gül gibi iki çocuk verdim kendine gel terbiyesizlik etme diyin lütfen bi akıllı olsun, tavrını koy lütfen yerinde olsam o sülalenin kökünü kuruturum valla,resmen sinirlendim şuan

nasıl bişey bu ya neden bunlara izin veriyorsunuz ben olsam o görümceyi parçalardım vallahi ya

Bu olay yaşanalı bayağı olmuş...
Şimdii ewliliğiniz ne durumda, hangi aşamada yani?

eşiniz bu lafların söylenmesine göz yumuyor sizde onları inandırmak için dna testine gidiyorsunuz yani şok oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…