- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi winx perisi
-
İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
Gorumcenle Güzel bi kavga et ne demek aldatmak içi fesat kadının namusunu iftira atmak ne demek yaBak bak ruyasinda görmüsmüs..
Ucretini odeseydi gorumce hanim.
Ya bizde gorumceyiz bizimde yengelerimiz var.iclerinde sevmediklerimiz de var ama asla birinin namusu hakkinda kotu dusunmuyoruz..
Bu nasil bi kafa yapisi.. esin eger bunlara kulak asiyosa gercekten ona diyecek laf bulamiyorum...
Ya nasil insan bu ya normal degil o görümcen psikolojik rahatsizligi var herhalde yada şizofreni galiba hesabini nasil verir bu iftiranin ya allah yardimcin olsun canımİii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
Bu olaydan sora evliligimide akisina biraktim gittigi yere kdr toparlanmiyor ama eskisi gbi olmam esime kaai imkansiz gbi
o koca bende olacak da uyurken yastığı yüzüne basacam bu nedir abi? sana inanıyo güya ne demek dna testine gitmek? görümce de kimmiş allah yarattı demem elime bi dolarım saçını böyle meseleler konuşmakla susmakla çözülmez. kocasını öven kadınlar gibi olucam şimdi ama biri benim hakkımda böyle bişey diyecek kocam da ağzını burnunu kırmayacakİii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
ücret ödeme aşamasına gelmek bile abes bi durum görümce de kim oluyor çocuk kardeşimden değil rüyamda aldattığını gördüm vs diye dedikodu çıkarabiliyor ya ben hayret ediyorum bu insanlardaki bu sabır nerden geliyorBak bak ruyasinda görmüsmüs..
Ucretini odeseydi gorumce hanim.
Ya bizde gorumceyiz bizimde yengelerimiz var.iclerinde sevmediklerimiz de var ama asla birinin namusu hakkinda kotu dusunmuyoruz..
Bu nasil bi kafa yapisi.. esin eger bunlara kulak asiyosa gercekten ona diyecek laf bulamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?