- 20 Ekim 2009
- 8.271
- 13.428
- 823
- Konu Sahibi winx perisi
-
Yazismalar varCanım benim bir sorum olacak,kesinlikle senin yanındayım ama kanıtın var mı? Yani şahit vs...Çünkü böyle davalarda kanıt olmadığı zaman kazanmak imkansız gibi?
TsklerSeni kutluyorum cok cesaretli bir kadinsin.
Avukat arkadasim dava ile zor gorusme en iyi cozum diyor yuzyuze konusur bakariz gerci lehine olacaksa acariz diyor sen saglam olduktan sora sana bisi yapamaz diyor
Ayrica o pislik iftiradan iftiraya atladi
msjlarinda cocuk kardesimden deil demedimki dediki bunu bizzat yazdigi halde rutamda sadece senin kardesimi aldattigini gordum allah yorganin altindan adami cikartip benimle konusturdu bunu sen yaptin imkar ediyosun iki dunyadada bedel odeyesin diye yazdi bana kizma alkaha kiz allah gosteriyor bu ruyayi bana gercek olmasa niye gostersin diyor hatirladikca tiksiniyorum nefret ediyorum esimden ailesinden
Onunla bidaha gorusme diyor yani"Dava ile zor, görüşme en iyi çözüm derken" neyi kastetti tam olarak?
Eltimede de soluyor ama benimki kddr ileri gidemedi ondaYa bu kadın normal olmayabilirmi acaba,yani söyledikleri bir tür şizofreni ,paranoya gibi bişey ..Dava açtığınızda normal olmadığı söylenirse davanızda boşa çıkmış olmasın..Kadının başka kişiler ilede dengesizlikleri ,konuşmaları varmı araştırsaydınız öyle ise üzerine düşüp kendinize iyice düşman etmeseydiniz.takmasın sonra size.
Cezai ehliyeti yoksa dava duserYa bu kadın normal olmayabilirmi acaba,yani söyledikleri bir tür şizofreni ,paranoya gibi bişey ..Dava açtığınızda normal olmadığı söylenirse davanızda boşa çıkmış olmasın..Kadının başka kişiler ilede dengesizlikleri ,konuşmaları varmı araştırsaydınız öyle ise üzerine düşüp kendinize iyice düşman etmeseydiniz.takmasın sonra size.
Onunla bidaha gorusme diyor yani
Sayfa sayisi çok tek tek okuyamadim son durum ne canim ?Gorumcem hastalanmis ve ameliyat olmus aramadim hic aramamda zaten ne hali varsa gorsun sanirim ilahi adalet
seni dna ya kadar zorlayan bu iftira karşısında neden hala devam ediyosun ki? dna yaptırmak senin onurunu kıran bırsey değil mi insan mı bunlar ya ? allah yardımcın olsun.İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?