- Konu Sahibi winx perisi
-
İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
Dna testine sirf gorumcenizin bir lafi için mi gittiniz? Ya esinizin ailesi normal degil ya da sizin yasantinizda farkli supheli seyler var???
İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
Hayatımda yemin ederimki supheli hicbisi yok gecmiste gırustugum kız arkadaslarımda dahil kimseyle gorusmuyorum gunlerdir icim yanıyor ıkıtane cocugum var bosanamıyorum ıkı cocugumun arada derede yasamasını istemiyorum ikiside kız cocugu ustelik sadece bir ruya gorumcem diyorki sana icim hic inanmıyor guvenmiyor kontrolum dısında isteyerek yapmıyorum art niyetli deilim diyor.cıldıracagım bu konuyu kimselerle paylasamıyorum on senelik evliyiz yaklasık olarak surekli bu ailede sorgu sual takip halindeyim artık cok yoruldum inanınki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?