• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

winx perisi

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
2.668
48
688
38
Ankara
İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum

Allah akil fikir versin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum

Dna testine sirf gorumcenizin bir lafi için mi gittiniz? Ya esinizin ailesi normal degil ya da sizin yasantinizda farkli supheli seyler var???

Bunlar sırf bebeğinizin gözü mavi diye mi? Dna testini hangi cesaret istiyorlar sizden ya! Sinirlerim gerildi burada benim bile.

Nasil bir sacmaliktir bu kuldan utanmiyorlar anladim da Allah tanda mi korkmuyor bu insallar ya benim kizimin gozleride mavi ne benim nede esimin gozkeri renkli simdi aldatmiş mi oluyorum pes dogrusu Allah onlari islah etsin sanada yardim etsin

Yüksek müsaadelerinizle YUUUUHHH diyeceğim.
Allah size güç versin... Başka da bir şey diyemeyeceğim şu an... Artık hiç bir şeye şaşırmam derken.... şaşırabiliyormuşum...
Yeminle nutkum tutuldu :(

Bir cocuk yedi kusak soya kadar benzeyebilirmis bu nasil cehalet sirf gozleri mavi diye dna mi yapilir. Sorumu bagislayin ama guvenlerini sarsacak herhangi bir durum yasandimi daha once neden bu konuda bukadar takintililar .

Bak bak ruyasinda görmüsmüs..
Ucretini odeseydi gorumce hanim.
Ya bizde gorumceyiz bizimde yengelerimiz var.iclerinde sevmediklerimiz de var ama asla birinin namusu hakkinda kotu dusunmuyoruz..
Bu nasil bi kafa yapisi.. esin eger bunlara kulak asiyosa gercekten ona diyecek laf bulamiyorum...

Ne kadar ayıp ne kadar günah ya. Siz neden dna testi yaptırmaya kalktınız ki? Çocuğun gözü maviyse ne olmuş? Bizim komşular vardı ikiside epey esmerlerdi çocukları oldu sapsarı renkli gözlü. İllaki çocuk anne babaya ya da sülaledeki birine benzeyecek diye bir şey yok ki.

Dna testine sirf gorumcenizin bir lafi için mi gittiniz? Ya esinizin ailesi normal degil ya da sizin yasantinizda farkli supheli seyler var???

aynen size katılıyorum. bu durum hiç normal görünmüyo.
konu sahibi ya eksik anlatıo bişeyleri yada eşinin ailesi çok fitne fesat. ortalığı karıştırmaya uğraşıyolar.

saçma görümcenin saçma ötesi bilinçaltı manyaklıkları yüzünden dna testine mi gittiniz :53: ve eşin tıpış tıpış gitti teste öyle mi?

hasta mı senin eşinin ailesi? eşimle ikimizin kan grubu pozitif,oğlumun birinin de pozitif benimle aynı hatta ama diğer oğlumun negatif ne yani şimdi ne düşünmeliyiz burada? ya yok böyle bi dünya,insanlar aklını yitirmiş resmen!

çok üzüldüm senin için bunlarla tek başına mücadele etmek çok zor.

Hayatımda yemin ederimki supheli hicbisi yok gecmiste gırustugum kız arkadaslarımda dahil kimseyle gorusmuyorum gunlerdir icim yanıyor ıkıtane cocugum var bosanamıyorum ıkı cocugumun arada derede yasamasını istemiyorum ikiside kız cocugu ustelik sadece bir ruya gorumcem diyorki sana icim hic inanmıyor guvenmiyor kontrolum dısında isteyerek yapmıyorum art niyetli deilim diyor.cıldıracagım bu konuyu kimselerle paylasamıyorum on senelik evliyiz yaklasık olarak surekli bu ailede sorgu sual takip halindeyim artık cok yoruldum inanınki.

Gozyaslarımı icime akıtıyorum oyle anlar geliyorki sinirleniyorum yumrugumu sıkıyorum bagırmak istiyorum bagıramıyorum

Hayatımda yemin ederimki supheli hicbisi yok gecmiste gırustugum kız arkadaslarımda dahil kimseyle gorusmuyorum gunlerdir icim yanıyor ıkıtane cocugum var bosanamıyorum ıkı cocugumun arada derede yasamasını istemiyorum ikiside kız cocugu ustelik sadece bir ruya gorumcem diyorki sana icim hic inanmıyor guvenmiyor kontrolum dısında isteyerek yapmıyorum art niyetli deilim diyor.cıldıracagım bu konuyu kimselerle paylasamıyorum on senelik evliyiz yaklasık olarak surekli bu ailede sorgu sual takip halindeyim artık cok yoruldum inanınki.

Eşiniz nasıl izin veriyor bu yakıştırmaları yapmalarına?
Gerekirse görüşmeyin sizin namusunuza dil atan insanlarla.
Eşiniz nasıl tepki vermiyor Allahım tam çıldırmalık :47:

Benim teyzemin kızına da kocası böyle. İşten eve gelince çöpleri bile karıştırıyormuş biri geldi mi eve diye. Halbuki köyden gelen bir kız, hiç birşeyi bilmez etmez. O da ablalarının dolduruşuna geliyor. Bir tülü bu durumun önüne gecilmedi. Allah ıslah etsin hepsini. Bunun öteki dünyası da var..

Keske bu yasananların bir tamiri olsa mahkemeye versem veremiyorum esim yuzunden onun ailesi diye nefes alamıyırum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X