• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla mesaj fel n yok asla.evet kendisi bekar. Evliligimde acıkcası seytan diyorki ise gir bosan maddi manevi dava ac cocuklarla kendine sorunsuz bi hayat kur.fakat kızlarımın geleceklerleri? Buyuduklerınde anne keske birazdaha sabretseydın fedakarlık yapsaydın derlerse.bi evlilik kolay kurulmuyorki ıkıncı evliligim ustelik.kendi aikemle gorusmuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esım konustu benimle bana guvendigini asla suphe etmedigini soledi.fakat ben onun bu sozlerıne ınanamıyorum.samimiyetsiz geliyor.dna nın lafı acıldıgında oyle bi tavır sergilemesini isterdimki ben iste bu demeliydim ama olmadı.

Asla mesaj fel n yok asla.evet kendisi bekar. Evliligimde acıkcası seytan diyorki ise gir bosan maddi manevi dava ac cocuklarla kendine sorunsuz bi hayat kur.fakat kızlarımın geleceklerleri? Buyuduklerınde anne keske birazdaha sabretseydın fedakarlık yapsaydın derlerse.bi evlilik kolay kurulmuyorki ıkıncı evliligim ustelik.kendi aikemle gorusmuyorum.

Hımmm belki de 2.evlilik olduğu için eski esinizden supheleniyor olabilir adi. . Bence polise falan şikayet et. Yani uzaklas şu lanet Gorumcenden numaralarınızi değiştirin ne biliyim hiç iletişim kurmayın. Hatta dovun ben diyorum tekme tokat girişin. Ailenize söyleyin namusa laf atmak öyle kolay mı ya?

Sen o dna testini yaptırırsan ve olay senin açından olumlu çıktığı takdirde görümcen deli raporu almayı kabul ederse dna yı kabul etmeliydin.. Afedersin ama eşinde bu kadar basiretsizmi evliliğini tehlikeye atan kardeşi bile olsa herkesin evi hayatı başka, nasıl onlarla görüşüyor.. Olaylar kapanınca senin için nasıl affeder bu adamı?

Kendi ailemle konusmak istemiyorum saglıkları bozulabilir tansiyonları var

Goz rengi olayını ben bildigimden onlara izah ettim fakat inanmıyorlar inanmıyorlar inanmıyorlar ben nerde yanlis yaptım bilmiyorum bu evlilikte

inan bebişlerinin resmine bakıp üzülüyorum....baktın çok zırvalıyorlar boşan....demesi kolay diyeceksin benim de 2 çocuğum var zor ama eşinin çok suçu var her konuda dolduruşa gelinir ama bu konu başka üzme kendini ya insan nelere katlanıyo yapıştırılan damgaya bak...kusura bakma çok canım yandı senin için çok üzüldüm allah ıslah etsin onları:47:

Eski esimle ayrılalı on sene oldu evlenmistir belki supheleniyor ol bil .okdr fesatlarmuski oglu geldi eve annem adın adın senden ızur dılıyırum dıye ben gerekeni soledım dedı cok pismanmıs ama pismanligina inanmıyorum ve bundan sora asla gorusmicem hast nede dli tıp genetik beresı dıyorum ne icin diyorlar babalık testı dıyırum ordaki kisilerin bana b kıslarını hıc unutmicam bana bunu yasatan insanı hic unutmıcam

biran şunu düşündüm ne yapıp edip parayı bul...dna yı yaptır sonucu alınca git bi de boşanma davası aç bi daha da ne çocuklarını göster ne de sen görün...ömrü boyunca senin anan ağlayacağına onunki ağlasın.....sonra görümcen kocanı yeniden evlendirsin de fabrikadan çıkmış gibi tek tip çocukları olsun..... nasıl olacaksa artık...

Son düzenleme:
Bu olayın biraz durulmasını beklicem ve testi tekrar esine teklif edıcem is konusunda prıblemli esim biraz zmn sora bu konuyu konuscam tekrar bosanmayı teklif edicem yediremiyorum kac gundur

allah o iftira atanları bildiği gibiyapsın sen dua et allaha o dua edeni kapısından çevirmezmiş ona sığın canım keşke yapablceğimz bişey olsayd

Bindortyuz tlyı nası bulayım calısmıyorum

görümceniz verseydi iftira atmayı biliyor parasını da versin Ahlaksız kadın ben olsam o görümce olacak kadını dava ederdim üstüne tazminat davası parasınıda çatır çatır alırdım kocayı da defederdim.. size söylemesi kolay demeyin yapardım :47:

Dortyuz yl dıye arastırmıs odıcem dedi bındortyuz deyınce odeyememborclarım var dedı ben dayanamadım kucuk kızımı alıp asagıya ındım hastanede sora esıme sordum tamammı dıye odemedı dedı supheleniyorsa dava acsın karar cıkarttırsın dedım ama bi avukata danısıcam bu konuyu gercekten birderse ihtiyacı var

Yani elin pisliği konuştu diye kalktınız dna testine mi gittiniz? Ağırlığınızı koysanız böyle olmaz. Eşim bana inanıyor demişsiniz e bir de onlara inansaydı dna testiyle kanıtlasaydınız? Böyle iğrençlik olmaz. Çocuklarınızı da alın terk edin o iğrenç yeri!

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X