- Konu Sahibi winx perisi
Zaten bu dava hrrkese ders olcak esimde dahil benimle konusurken kelimelerini secerek koniscaklar kasintilari tuttu bem napiyim yani :))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenallah kahretsin onları.... bir annenin Ahını almak ne demek....allaha bırakın ilahi adalete çok güvenirim....ne ayıp şeyler....umarım gösterdikleri muameleyi onlarda kendi ailelerinde görsün....sinirlendim yaaaaaaa![]()
Aynen ay nasil yüz yüze bakılır artik nasıl yasanir beraber bak ben olsam varya ayagimin altina almistim o kocamida ailesindekileride dna testinide yapıp sonucu sokardim bir taraflarina rezalet resmenbiri benim çocuğum için böyle bir ithamda bulunacak var ya... ağzına s....m!
aynen, rezalet. çok ağır bir iftira.Aynen ay nasil yüz yüze bakılır artik nasıl yasanir beraber bak ben olsam varya ayagimin altina almistim o kocamida ailesindekileride dna testinide yapıp sonucu sokardim bir taraflarina rezalet resmen
Kizlar yuxyuze henuz gorusemedim avukatla ama eminimki yuklu bir miktar odemek zorunda kalcak eger mahkeme dna testi isterse yaptiririm benim alnim ak ama buyuk ohtomal tebligat gdince etekleri tutusucak
Hakli olan benim bole bisi yaparsa onada bosanma davasi acarim kendi bilirTebligat gelip haberi olunca eşinizle aranız bozulmayacak mı ? Yanlış anlamayın ben size sonuna dek hak veriyorum ama yine sizi düşündüğüm için soruyorum yani eşiniz size kötü davranmaya kalkmaz değil mi ? Zarar vermez , maddi&manevi?
Tartisma cikicaktir mutlaka ama beni zan altinda biraktigini ve huzurumun kactigini durduk yere bi ruyayi sebeb gosterip iftira attigini dna testine gittigimizi ve bunu onun en yakini yaptigini ve karismamasini solicem durusmalarada gelmemesini solicem zaten bana hak vermeyip onun yaninda olcaksa bosanmak en dogrusu olacaktir tarafini belli etmis olacakTabii ki eşşek gibi ödeyecek. Bu haysiyetinizi zedeleyecek bir iftiradan çok daha fazlası, evliliğiniz ve hayatınız sarsıldı sonuçta. Manevi tazminatlarda "zenginleşme amacı" olmaması gibi bir sınır var ama sizin için kaça tekabül eder bilmiyorum. Gerçi eşinizle son durumunuz ne olur onu da bilmiyorum ama umarım arkadaşınız gerçekten dişli bir avukattır ve en kötü durumda bile kendinizi toparlayıp dimdik ayakta durmanıza yetecek bir miktar alırsınız.
İş ciddiye binince eşinizin vereceği en kötü tepki ne olur, buna hazır mısınız?
Canım benim bir sorum olacak,kesinlikle senin yanındayım ama kanıtın var mı? Yani şahit vs...Çünkü böyle davalarda kanıt olmadığı zaman kazanmak imkansız gibi?Bu dava ilerde benim okadindan gelecek olan zararlara karsi koruyacak hayirli olacak bemim icin eminim esiminde gercekte kimin yaninda oldugunu gormus olacagim