- 2 Mayıs 2020
- 60
- 103
- 3
- Konu Sahibi hassas_kalpliyim
Merhaba hanımlar, şu an çok sinirliyim elim ayağım titriyor. Iki yıllık bir ilişkim var üniversite öğrencisiyim, her şey yolunda gidiyor onunla bir sorunum yok ama oturduğumuz yerdeki komşularımız beni delirtiyor. Arkamdan konuşuyorlarmış bu insanlar hep. Neymiş efendim kızın sevgilisi var onunla geziyor falan diye. Bu kadınlar annemin arkadaşı, güne girmişler hep beraber. Ama son yaptıkları artık canıma tak etti. Martın başından beri korona yüzünden evden hiç dışarı çıkmadım, markete bile gitmedim. Gerçekten hiç. Üniversiteler vizeleri online yaptı ramazanda hep onlara çalışıyordum. Bugün annem küçük kardeşlerimi dışarıya çıkardı, kadınlar oturup toplanmışlar annemin üstüne gelmişler. Arkamdan iftira atmışlar. Yeni sevgilim varmış, ikinci sevgilime geçmişim ramazanda caddede yeni sevgilimle gezerken bunlara yakalanmışım. Şok oldum duyunca. Şu an sinirden ağladım. Nasıl böyle iftira atıyorlar insanlar? Deliriyorum burda, lütfen bana bir şey söyleyin bunlar yarın öbür gün dışarda yine oturur hepsiyle gidip kavga etmek istiyorum, bana akıl verin napabilirim?