İftiracı komşu müsveddeleri

Sizin iftiracı komşulardan ziyade probleminiz anneniz..Aranız limoni de olsa evden çıkmadığınızı bilmiyor mu da sizi savunamıyor.

Bence bütün denilenleri unutun ve okulunuza odaklanın. Okulu bitirin,kendi ayaklarınız üzerinde durun ve yolunuza bakın.

Pardon,anneniz niye a..sic.. mis ,
Bilmiyor mu dizin evde oldugunuzu ,anneniz komsu ayagina yatip agzinizdan laf almaya calisiyo olmasin

Arkamdan iftira atıyorlar alenen, haksızlığa uğradım, çok canımı sıktı.
Maalesef bazı mahallelerde dedikoduculuğu kendine meslek edinmiş, dedikodu ihtisası yapan insanlar var, ağlayıp kavga etmeyin zira hiçbir işe yaramaz, ne dedikodunuzu yapmaktan vazgeçerler ne iftira atmaktan, o tip insanların sizin söyleyeceklerinizden yüzleri dahi kızarmaz, kavga ettiğinizle kalırsınız üstüne bir de annenize kızın hem erkeklerle geziyor hem de büyükleriyle kavga ediyor deyip sizi daha çok çıldırtırlar.
Onları susturacak tek kişi anneniz, kızınızı erkeklerle görüyoruz dediklerinde sizin kızlar ve onların sevgilileriyle hep beraber gezmişler haberim var dese, onlar mesajı alırlar.

Canım boşver ben evlendim 1 ay sonra hamile kaldım . Annem hasta oldu hiçbir komşu gelip yardım etmedi ne yemek verdiler ne sohbet ettiler. Ki annemin sagliginda aramızdan su sizmazdi . Sonra da ben 3 aylık hamileyken arkamdan 5.5 aylık hamile diye laf çıkarmıs bir tanesi her yere evlenmeden hamile kalmışım gibi izlenim vermiş . Bir gün iki üç komşu gelmiş hamileliğimden konu açılınca onun da baya olmuş deyince kardeşim yok ya daha yeni 3 aylık deyince kadın bir kötü olmuş bize 5.5 aylık dediler diye arkamdan ne konustularsa artık çok düşmüş suratı . Beni aramadan annemi ziyaret etmeden dedikoduyu cikarani da Allah a havale ettim .

Bizim Tekirdağ civarında yazlığımız var. Oradaki komşular da öyle. Kendi çocukları neler yapıyor görmezler, başkasının çoluğu çocuğu hakkında dedikodu yaparlar. Siz uygun bir zaman kollayın onlardan birini gördüğünüzde iki çift laf edin. Ama sinirlenir sesi yükseltirseniz siz haksız çıkarsınız. ''Birileri arkamdan ileri geri konuşmuş, kulağıma geldi. Herkes kendi evladına baksın sonra namusuma dil uzatsın. Ayrıca sevgilim de olur gezerim tozarım kimseyi ilgilendirmez'' gibi bir şey söyleseniz uygun kaçar diye düşünüyorum.

Komşulara söyleyin herkes kendi kapısını süpürsün gençsin sevgilinde olur gayet normal onlara neymiş kendilerinin hiç mi çoluk çocugu yok terbiyesizler büyük konuşmasınlar komşu falan dinlemezdim lafı yapıştırırdım valla

Anneniz de saf galiba sessiz sakin hayırdır akşama kadar oturup benim kızımı gozetliyorsunuz diyecekti varsada var sevgilisi size ne kardeşim diyecekti siz kendi cocuklarniza Bakin diyecekti

Ammman ya buna mi agliyorsun. 😂😂😂
Yillar evvel benim dedikodum da cok donerdi mahallede, sevgili de degistiriyordum arabalardan anliyorlardi 😂😂😂

. Benim anneme" kizini sevgilisi birakirken mahallede öpüştüler." Bile demişlerdi (oyle bsiey olmadi) Senin kavga etmene gerek yok annen agizlarinin payini verip sustursun kendi aralarinda ne konuşursa konuşsunlar, size taşimasinlar.
Uvvvvv hem de ağızdan öpüşme :KK53:

Bak Birşey anlatayım biraz olsun rahatla
Bir arkadaşımın oturduğu yerde Bi komşu teyze arkadaşımın annesine sürekli çocukların geliş gidiş saatlerini gözetleyip bununla ilgili konu açıyormuş 1 değil 2 değil yaşınada hürmeten Ayşe teyzem birşey demiyomuş. Bir gün yine komşu teyze
- Ayşe senin oğlanın gözaltları çok çökük demiş Ayşe teyzede; Munise abla bizim oğlan uyuşturucu kullanıyordu zor kurtardık demiş😁
Sonra yine birgün yine komşu sohbeti arasında bu teyzemiz benim arkadaşım için Ayşe senin kız geç saatlerde geliyo deyince
Ayşe teyzem ; aaaa Munise abla sen bilmiyormusun bizim kız pavyonda çalışıyor o yüzden geç geliyor demiş.
Tabiki Ayşe teyze en sonunda anlayacağını anlamış. Çok gülmüştük buna halada gülerim. Bazen böyle insanlara bu şekilde davranmak gerekiyor
Hiç kavga fln edip canını sıkmaya değmez.
Ama ben olsam dalarım mesela🙈

Anneniz hadlerini bildirseydi. Neyse bunu annenize asıl anlatan kimse bahçede gördüğünüz zaman (diğer kadınların içinde olmasına dikkat edin) siz bana iftira atıyorsunuz bir de mübarek Ramazan ayında. Size hakkımı helal etmiyorum. Allah sizi bildiği gibi yapsın, genç bir kıza iftira atmaya hiç mi utanmıyorsunuz. İnsallah sizin evlatlarınıza da biri böyle yapmaz diyin ve eve kaçın. Dinlemeyin bile. Rezil olurlar zaten.

anneniz onları dinleyip susup sizemi doluyor kızım dizimin dibinde ben ne yaptığını bilirim herkes kendine baksın diyememişmi

Komşuların tavır ve söylemleri bana uçsuz bucaksız Konya ovalarında otlanan davaları anımsattı.. O yüzden konya mı diye sordum
ben bu kadar gerizekalı bir güruh duymadım. bunların dediğinin bir kulağınızdan girip ötekinden çıkması lazım. resmen kendileri yazıp kendileri oynamışlar. aynı anda istersen 5 10 kişiyle görüşürsün, kime neymiş, allahın balkon işsizleri. çok delirtirlerse çık sokağın ortasına bağır, benim hayatım beni ilgilendirir siz kendi gelininizle damadınızla oyalanın diye. bu forum beni çok empatik yaptı herkesin başına gelenene çok sinirlenir oldum.
Yapacak bsey bulamiyoruz evde.ondan herşeyi kendi sorunumuz gibi sahiplenip tepki veriyoruz😂😂😂😂

Back
X