İftiracı komşu

Bizde de vardı böyle ağır manyak komşu. O evden çıkmadan kurtulamazsiniz huzursuzluk tan. Yaşanmış bir tavsiye.
Çok direndik niye biz gidelim ki dedik ama hergün huzursuzluk çekilir gibi değil.
O kadın asla pes etmez manyak belli.
Hiç direnmeyin çıkın kurtulun.

Sen en üst kattasın ve asansör var..

Bu kadın neden senin katında dolanıyor..

Ve sen direk asansorle kendı katına çıkmıyor musun..nereye basmandan oturu laf sokuyor..

Ona inat şarkı soyleye soyleye cık evine..

Bunlar bi yaştan sonra cemyılmazın dediği
Emekli albay gibi bişeylerle uğraşmaları son bulunca etrafa atıyolar kendilerini
Enerjilerini başka yönlere çekiyolar, sonra milletin işine gücüne karışıp heryere salça oluyorlar tee allahım ya

Aynı kattayız
Asansör onun kapısının önünde

Ahahah Drew Berrymore la Ben Stiller in filmi vardi duplex diye. Yasli kadin emlakcinin annesi ve poliste arkadaslari. O kadinda boyle her yeni gelene cektirip kaciriyordu alinan paralarda yanlarina kar kaliyordu aklima o geldi

Valla aynen öyle sanırım bide ben izlim şu filmi
Bana öyle diyo zaten gülerek bana sildirmicen öylemi buraları paramı başka temizlikçiye vercen öyle mi
Ben mahkemede kat kat alcam görcen diyo

niye sahibi olmadığınız eve o kadar masraf yaptınız?

Biz eşimle ev almayı düşünmüyoruz
9 yıllık evliyiz daha çocuk bile yapmadık
Aldığımız parayla turlara katılıyoruz yiyoruz gezip tozuyoruz
Ev alma gibi düşüncemiz yok onu yaşlanınca düşünürüz şimdiki zamanımızı borçla harçla kös kös oturup geçirmek istemiyoruz
Ve kendi zevklerimize görede bu evimizi döşemek istedik bundan dolayı

Eşinize terlik fırlatmak mi?
Yerinde olsam o terligi ona monte ederdim.kusura bakmayın uslubum kötü oldu ama gerçekler bunlar.ağzının payını verin polise şikayet edin.
Konunun devamında yazdım
Biz yaşlı diye geçiştircektik gitmicektik polise ama o hemen koşmuş şikayet etmiş

keşke bi evim olsaydı da sizin gibi bi kiracıya denk gelseydim. :)

Çıkın o evden parayı boşverin katil olursunuz bu karı yüzünden boşverin Allah'in cazgiri alsın asansörünü başına çalsın

Aynen canim valla güzel örnekti haklisin allah bize sabir versin ne diyelim

Buna benzer bir vakayla karşılaşmıştım. Başta kadina parayı kes. Apartmanın karar defterini getirsinler ona göre.
Kadından önce siz şikayetçi olacaktınız.
Kadının kolu kırıldıysa dava açılır arkadaşlarinızı tanık olarak göstermeye bakın. Kadın kafayı yemiş.
Buna benzer olayda sizin durumunuzdaki kişi kapısının üstüne kamera takmıştı, kadın kapıya gelmiyordu kameradan korkup.

Bu kadar olmasa da beni her fırsatta lafları ile taciz eden bi kadın vardı apartmanda.. 30 yıllık komşu ama kötü kalpli iftiraci daha neler neler.. hep ya sabır çektim takı küçük kızımın yanında ileri geri konuşunca.. kızımı hemen oradan uzaklastirip tüm mahallenin duyacağı şekilde yaptiklarini bir bir yüzüne vurdum ağzıma geleni söyledim.. en son eşi yalvardi ne olur tamam diye de sustum.. esi bomboş dururdu eşi konuşurken zor kaçırdı karisini benden evlerine kaçtılar.. o günden sonra kaldırım değiştirdi beni görünce.. göz göze gelemedi.. yani siz baştan sert tavrinizi koysaydiniz keşke.. ben çok bekledim sonunda patladım.. sil burayı diye emir verecek viledayi başında parcalarim.. kapısına hergün düzenli çöp dokerim valla.. ya tasinin ya çok sert davranın..

Aaaa, manyak mı ne, bunak karı Buna çirkef olacan, işe yaramıyorsa taşınacan başka yol yok. Kanıt topla kanıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…