iftiraya uğradım!!

Çıksa ne olacak ki..
Sevgilin bu şekilde düşünce yapısına sahipken yarın da bir başka sorun çıkarır karşına..
Hele ki sen ona böyle "bağımlı" olduğunu sürekli belli edersen..yanmışsın..Ne diyeyim..

Bana da sevgilin piskopatmış gibi geldi..

bağımlı olmadığı belli etmemek icin ne yapmam lazım dicem arama mesajj atma diceksiniz kendime nasıl engel olcam.

ayrılmakla ilgisi yok bunun ya bana herhangi biri iftira atıyo ve ben bisey yapamıyorun

Karşındaki adam olsa zaten o herangi biri dediğin kişiye sorar sana iftira atmasının bedelini canım.
Sana iftira atan kişinin adını söyleyecek kadar bile güveni yok bu adamn.

Bak canım, daha dün bir konu açtın..
Burada yine erkek arkadaşının olaylara ne kadar tuhaf bakan bir insan olduğundan bahsettik..

Sen buraya bir konu açtığın vakit istediklerini duymak istiyorsun ama ne kadar zorlarsan zorla duyamazsın..
Çünkü bu insanın psikolojik problemleri olduğu çok açık..

Hadi bu "iftira" problemini hallettin diyelim..
Sonrasında ne olacak sanıyorsun..
Yarın da bu insanla alakalı bir başka başlık açacaksın..
Sonu yok yani..

Kısacası..yorma bizi artık..Anlamaya çalış..
Henüz yol yakınken ayrıl..
Daha fazla yıpratma kendini..

ayrılmakla ilgisi yok bunun ya bana herhangi biri iftira atıyo ve ben bisey yapamıyorun

canım birisi iftira atıyor olabilir ama sevgilin de buna inanıp sana nasıl böyle hesap sorar? sinirlenmenin de bir adabı sınırı olmalı bence..sana hiç mi güveni yok bu adamın? her söylenenin peşinden mi gidecek böyle?

ayrıl demem çünkü bunu yapmayacaksın ama kendini öldürüp öldürmeyeceğine de o karışıyorsa vay haline!

soğucak kadar kısa bi süredir birlikte değlizki ne diyim ya Allah beni biliyo bi sekilde sucum olmadığım ortaya cıkar.

Adam cok rahat davraniyo seni eziyo. Sende boyle onsuz yapamam havalarinda olursan surekli pesinde kosarsan ezmeye de devam edecek. Gelecegini dusun boyle bi adamla evlensen ne olur? Bence yol yakinken vazgec bu isten sonra cok uzulursun cok pisman olursun. Sana saygisi, guveni olmayan bi insanin sevgisine de guvenme. Eski konularindan da anlasiliyo zaten bu insanin nasil biri oldugu.

Son düzenleme:
Back
X