Herkese meraba kızlar beni öyle saçma birşeyin içine koydularki anlatamam .Ben küçük bir yerde yaşıyorum buralıyım zaten ve çalışıyorum yaşadiğim yerdede çok iyi bir konumda olan beyfendi var ancak kendisiyle toplu bir yemek dışında selamlaşmam dahi yok.Konu şu her ne olduysa o yemekten sonra oldu orda bile adamla merabalaşma dışında hiçbir muhabbet olmadi çok kalabalikti zaten.Güya ben bu kişiyle sevgiliymişim ve orda burda geziyormuşum bende duyunca bana gelip zaten sordular varmı böyle birşey kimin haddineyse oda ayrı bir mevzu( bazilarida bana cesaret edemeyip iş arkadaşlarıma sormus onlar dedi banada) yok dedim çokda sinirlendim hatta böyle bir hafta süresince arayanlar felan çok ilginç bir şekilde .neyse dedim kapanır konu nasılsa sonrasında birşey duymadim(aradan iki üç ay geçti) .Ïki gün önce bir tanıdık geldi tatil nasıldı dedi tatile gitmişsiniz birlikte ya resmen şoka uğradım dedimki ya kim çıkarıyor bunları anlamıyorum valla herkes sizi konusuyor dedi kızlar okadar çaresiz kaldimki kime ne diycemki kim çıkarıyor bilmiyorum napcağmi bilmiyorum yapacak birşey de yok aslında. Bu bahsettiğim kişinin de haberi hiç yok ona kimse cesaret edip diyemez kafama takmak istemiyorum ama çok kötü bir durum ha gerçekten böyle birşey olsada konuşulsa neyse ama yok yani iftira gerçekten çok kötü birşey ya kimseyi inandiramamak
elbetteki birileri için yaşamıyoruz ama hiç hoşbir durum olmadi yinede sadece kendime günlerdir şunu soruyorum acaba ben neyapabilirim şu durumda