çiçek64 sana çok şanslısın dediklerinde niye britanya kralıyla mı evlendim de yada niye diplamaları üzerime mi geçirecek de yada ne oldu mısırda ki dedemden bana miras kaldıda haberim mi yok dersin..sanki sen ilkokul terksinde eşin ordinaryus profesör!Eşinin ailesindekiler gerçekten cahilmiş.
anakonuya gelince herikiside meslektaş olduklarına göre sorun yok.damat adayı pazarda limon satmıyor ya.arkadaşın lisans erkek arkadaşı ilkokul mezunu olsaydı sorun olabilirdi.
bence haksızsınız. ben eğitim değil ama mesleğimle alakalı olarak evlendiğimizden beri eşimden bir miktar daha fazla kazanıyorum. ama ne kocamın gözüne battı ne de ben benim param havasına girdim. bunla alakalı değil kavga en ufak bir tartışma ima dahi yaşanmadı aramızda.
sorunun ağababası olur hem de.:uhm: Arkadaşlar bu konuyu çok yakın bi arkadaşım için açıyorum.İnternet ulaşımı iş yerinde mümkün olmadığından sitemize üye olamıyor.
Arkadaşım ünv mezunu ve bankacılık yapıyor,erkek arkadaşı lise mezunu ve aynı şekilde bankacılık yapıyor.Erkek evlilik için çok hevesli ailesi arkadaşımı tanıyor ve bian önce yuva kurmalarını destekliyorlar.
Fakat arkadaşın annesi buna tamamen karşı.Değil evlilik damat adayıyla tanışmayı dahi reddediyor.Ona göre kızı dengine göre birini bulmallı.
Evet ilk bakışta konuşmayla vb. tatlıya bağlanır gibi gözken bi konu fakat olmuyor.Arkadaşın ailesini karşısına almasınıda önermeyiz heralde.
Öncelikle annenin fikrine katılıyormusunuz ilerde evlilik hayatında sorun yaratabilecek bir farkmı bu?Ve sizce bu sorunun üstesinden hiç kimseyi üzmeden nasıl gelebilir?
Arkadaşım adına yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İyi kalın....a.s.
tabi o kişisel görusunuz sız benı haksız bulmussunuz fakat şöyle düşünün herkes sizin kocanız değilmirmirmirmir
şimdi eğer bu kız lise mezunu damat adayıda üni. mezunu olsaydı,
bence anne hemen koşa koşa tanışırdı adayla
ama kız uni olunca damat adayı da lise olunca aradaki eğtim farkı diye adlandırılıyor:1closedeyes:
bence hiçbir sorun olmaz okumakla bitirdiği okulla evlilik yürüseydi,
bütün üni mezunlu çiftler mutlu mesut bir hayat yaşarlardı:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?