iftler gemite yaadklar ilikileri birbirlerine anlatmallarm ?

her şeyi anlatırım ve her şeyi bilmek isterim.şakkıdı
bazı erkekler sevgilisinin daha önce kaç tane sevgilisi olduğunu bile bilmek istemez; ama geçmişini bilmediğin bir insanı da ne kadar tanıyabilirsinki?

bence anlatılmalı ve tamamıyla hiç yalan söylemeden eşimle flört etmeye karar verdiğimiz ve buluştuğumuz ilk gün ( gerçi benim fazla bi ilişkim olmamıştı 1 tanecik eşimden önce )anlattım oda bana anlattı doğrusuda bu zaten çünkü biz tanıştığımız ilk gün evlenmeye karar vermiştik :))

anlatsa bi dert anlatmasa bi dert :D:D . ilk gün söylemesi ilerde sorun çıkmasını engellio. oldu da bitti maşallah misali delikafadulden . eski beraberlikleri etrafınızda değilse kim olduklarını nasıl olduklarını öğrenmeyin deli oluo insan. kıyaslama yapıon durduk yerde :çok üzgünüm:

bence üstünkörü yani bilmesi gerektiği kadar bilmeli..herşeyi detayıyla anlatmak bir gün baş kakıncı olarak geri dönebilir...erkekten erkeğe değişir ama..bence bilmesi gerektiği kadarını bilmeli...

bence üstünkörü yani bilmesi gerektiği kadar bilmeli..herşeyi detayıyla anlatmak bir gün baş kakıncı olarak geri dönebilir...erkekten erkeğe değişir ama..bence bilmesi gerektiği kadarını bilmeli...

aynen güzelim katılıyorum yüzeysel bilsin yeter çünkü sonradan herşey ısıtılıp ısıtılıp önümüze koyuluyo yani ben onu yaşadım hatta 24 gün öncede bunun için kavga ettik düğüne 1 ay kala bitti dedi ki ortada hiç bişey yoktu düşünün anlatmayın kızlar anlatmayın tecrübeyle sabittir emin olun

ben karsımdakı ınsanın cogu şeyını bılıyorum onun anlattıklarından ve baska kanallardan
ve cıkarttıgım cogu kavga o meselelerın bılıncaltında benı rahatsız etmesı
yuzeysel olarak bılınsın yeterlı
sevdıgını asık oldugunu bılmek ıstemıyorum kımseyı

ben karsımdakı ınsanın cogu şeyını bılıyorum onun anlattıklarından ve baska kanallardan
ve cıkarttıgım cogu kavga o meselelerın bılıncaltında benı rahatsız etmesı
yuzeysel olarak bılınsın yeterlı
sevdıgını asık oldugunu bılmek ıstemıyorum kımseyı

katılıyorum sana güzelim çünkü insan rahatsız oluyo ve belli bir süre sonra takıntı haline geliyoo daha çok şey öğrenmek istiyorsunuz ve durum daha da ciddileşiyoo boşverin yüzeysel bilin yeterrrrrr

eğer sorarsa,belli sınırlar çerçevesinde anlatırım.sormazsa asla konuyu açmam.eski sevgilimle yaşadıklarım onla olan özelimdir.bitmiş ,gömülmüş gitmiştir.kimsenin bilmesine gerek yok

Back
X