iftler gemite yaadklar ilikileri birbirlerine anlatmallarm ?

Gecmisim benim özelimdir, hic kimseyi ama hic kimseyi ilgilendirmez.
Sevgilim/ esim her ne ise onun gecmiside beni ilgilendirmez.
Kimseninde birbirine sorma hakki yoktur. Bilmek isteyene ters cevap verilir, o kadar.
Ama baslanan bir iliskiden sonrasi önemlidir. Iste ondan sonra yapilan her adimda : VAY HALINE!!! :olmaz: kaydirigubbakcemile :mymeka:

Kesinlikle katılıyorum kimsenin geçmişi beni ilgilendirmez benimkide onu ilgilendirmez birine birşey anlatmıyor olmanız ondan birşey sakladığınız anlamına gelmez..Kişilerin kendi içselliklerinde özel duyguları hatıraları anıları hisleri ve yaşadıkları vardır kişiyi ayşe fatma vs yapan da bunların toplamıdır..Biz olana kadar benim alanım beni ilgilendirir..''Biz'' olduktan sonrasında ancak ''ben'' diye hareket etmem ...

geçmişini özellikle merak edip sormam,aynı şekilde geçmişimi de merak etmesinden pek hazzetmem.geçmiş anlatıldıktan sonra kafalar karışabiliyor,sorular sorup didiklemek istiyorsunuz ve ilişki daha çıkmaz hale düşebiliyor...önemli olan bizim birlikte yaşayacaklarımızdır,bireysel olarak yaşadıklarımız değil..

anlatılcak şeyler varsa anlatılmalıdır...sonuçda o insan eğer benim eşim olacaksa geçmişini bilmek isterim...aynı şekilde oda öyle düşünebilir...güven varsa arada ve ağer o kişiyi hayatıma dahil ediyorsam güven çok önemlidir...durup duruken değilde aklıma takılan şeyler varsa uygun bi şekilde sorarım...
onun da aynı şekilde sorgulayarak değilde uygun bi şekilde sormasında sakınca görmem...
daha sonradan da kurcalanması sürekli deşilmesini uygun görmüyorum..konuşulcak şeyler konuşulur ve konu kapatılır...

ah arkdaşalr bende sizin gibi düşünüyorum ama benim erkek arkadşım çok takıntılı 7 yıllık bir birlikteliğimz 10 gün önce evlenmeye 1 ay kala sosyal bir arkdaşım yüzümden bitti onunla aramda bişielr geçtiğini düşnüyo halbuki hiç alakası yok bide tanıştırdım düşünün şimdi ise 7 yıl sonra kalkmış arkdaşımın evine gidip gitmediğimi sordu ve bitrdi ilşkiyi halbuki tanışıyrlar düşünün ortada bişi yokken dahi sorguluyo bilmyrm ve çıkmaz bir yoldayım çıldırcam ailemede bişey anlatamıyrm

anlatılmalı bence. biz eşimle birbirimize ilişkinin en başında geçmiş ilişkilerimizi anlattık. sonuçta saklayacak yüz kızartıcı bir durum yoktu. tabi herkes karşısındaki insanın hem ilki hem sonu olmak ister ama olduysa da saklamanın alemi yok. hem saklanırsa ilerde açığa çıkınca daha büyük sorun olur. bir defaya mahsus anlatılmalı sadece bilgisi olsun diye. ayrıntıya girmek yada kıyaslama yapmak ve çok soru sorup karşındakini bezdirmemek lazım ki aklına karpuz kabuğu düşmesin dimi amakaydirigubbakcemile3

bunun gereği nedir...yani anlatmanın
hangi mantıkla hangi sebeple
geçmiş...bitmiş
o yeni... ben yeniyim
yeni başlangıç... yeni hayat
ee eskiler bunun neresinde şimdi
benim şu kadar sevgilim oldu.senin bu kadar ya da olmadı.kimi ilgilendirir
benden başka...

ya sürekli geçimişime sosyal arkdaşalrıma ve ondan önceki erkek arkdaşıma takık hep kavgaalrımız 7 yıl boyunca bunlar yüzünden çıktı şimdi ise sosyal bir arkdaşım yüzünden ki onunla aramda bişey geçmediği halde evine gidip gitmediğimi sordu bende amcasıgılde kalıyrdu ozamanalr dedim sonradan eve geçti dediğim için yalancı konumuna düşürdü ve evlenmekten vazgeçtim dedi çekti gitti şoktayım ne yapcağımı bilmryrm

aslında geçmişi çok fazla irdelemenin bi anlamı yok.insan geleceğe odaklanmalı ama biz eşimle birbirimizin herşeyini biliyoz.çünkü ilişki öncesi 2 yıla yakın bir kankalık durumu vardı ve eski sevglilerimizi falan hep tanırız.ilişkilerdeki sorunları hep birbirimizle tartışır,dertleşirdi ve birlikte olmaya başladığımızdada ne yazıkki hayatlarımızda başka insanlar vardı.farklı bi durum olduğu için geçmişimizi biliyoruz.ama kesinlikle konuşmayız o zamanlarla ilgili.yani belki yanlış bi şekilde başladık ilişkiye ama sonu güzel oldu ve gayet saygılıyız geçmişimize.geçmişteki kişilikler geçmişte kalmıştır.sonradan hayatlarımıza girmeye çalışanlar olduysa konuşulur okadar..

ya sürekli geçimişime sosyal arkdaşalrıma ve ondan önceki erkek arkdaşıma takık hep kavgaalrımız 7 yıl boyunca bunlar yüzünden çıktı şimdi ise sosyal bir arkdaşım yüzünden ki onunla aramda bişey geçmediği halde evine gidip gitmediğimi sordu bende amcasıgılde kalıyrdu ozamanalr dedim sonradan eve geçti dediğim için yalancı konumuna düşürdü ve evlenmekten vazgeçtim dedi çekti gitti şoktayım ne yapcağımı bilmryrm

ya senin normal erkek arkadaşlarının olması gayet normal.bunu 7 yıl boyunca sorun etmemişte,şimdimi çekip gitti.sen onu şüphelendirecek bişeymi yaptın.neden bunca yıl sonra böyle oldu,onca zaman tanıyamamışmı seni.belki sebep bu değildir,gidişinde başka bi sebep vardır.üzülme konuşmaya çalış ama evlilikte karşılıklı güven temeldir.böyle zaten olmazki canım..

ya senin normal erkek arkadaşlarının olması gayet normal.bunu 7 yıl boyunca sorun etmemişte,şimdimi çekip gitti.sen onu şüphelendirecek bişeymi yaptın.neden bunca yıl sonra böyle oldu,onca zaman tanıyamamışmı seni.belki sebep bu değildir,gidişinde başka bi sebep vardır.üzülme konuşmaya çalış ama evlilikte karşılıklı güven temeldir.böyle zaten olmazki canım..

hayır canım bişi yapamdım ki sordu arkdaşımın amcasıgılde kaldığını söyledim baskı uyguladı yalan söylyrsun falan işte 7 yıl önce böyle söylememiştim evde kaldığını söyledin dedi bende işe girdikten sonra eve geçtiğini söyledim ama söylemediği laf kalmadı malesef yalancı olduk çıktıkkk

ben herşeyimi anlattım sevgilime ama tabiiki biraz düzeltmeler yapıp onun kaldırabilceği seviyeye getirerek kendisi çok kıskanç çnkü ve bi anda anlatmadım zamana yaya yaya anlattım.şimdi öyle bir konuma geldik ki biri ona mine böle böle yapmış dediğinde ben ztn bunu biliyorum diyebiliyor bende aynı şekildeyim yada en kötü ihtimalle yağız yapmışsa vardır bir bildiği diyorum insan hayatını paylaşıcaksa haaytın ona attığı darbeleri anlatmalı ki sevgilisine acı paylaşarak azalsn tabii doğrucu davut olmanın da alemi yok kaydirigubbakcemile2

Biz ilşkimize ilk başlarığımızda anlattık herşeyi saklmadık hiçbirşeyi ozmanlar pek sorun etmemiştim geçmiş geçmişte kaldı demiştim ama 8 ay geçti birlikteliğimizden değil eski ilşkileri ağzından bir kız ismi çıksa deli oluyorum ve geçmiş ilşkileri kulaklarımda çınlıyor sanki deli olucaaam birtülü yenemedim bunu ama anlattığıda iyi oldu.

Back
X