- Konu Sahibi pembemacarons
-
En son konuşmanızdan beri ne kadar zaman geçti ilk o mu yazmıştı konuşmayı bitiren ilk o mu oluyor genel de instan da eklimi yani resimlerini görebiliyor mu ?dediğiniz o kadar doğrusu gerçekten..
ayna olmaktan kastınız nedir? daha da açar mısınız yazmayıp bekleyeyim mi sadece?
evet evet hatta tw da da takiplşiyoruz, benaçtım konuşmayı hikayesine yanıt verdim sonra o ertesi gn cevap verince biraz bozularak yazdım hani tutmayayım seni dye o da estagfurullah geç dönebiliyorum minvalinde yazdı ben de sıkmamak için uzatmadımEn son konuşmanızdan beri ne kadar zaman geçti ilk o mu yazmıştı konuşmayı bitiren ilk o mu oluyor genel de instan da eklimi yani resimlerini görebiliyor mu ?
doktor olması egosunu yükseltmz bir insnın aksine çoğu daha merhametli ve komik insanlardır dayım mesela.Genelleme yapmak istemem ama doktorsa ve yakışıklıysa egosu yuksek olabilir. Bir de o sizi instagramdan takip ediyor mu peki?
Evet. Yoğun biri olarak bana ısrarla yazıldığında hep cinnet geçirmişimdir. O yazmalı.İlk adım atılır, ama sonrasında adamın yoğunum lafından sonra ikinci adım atılmaz ondan beklenir bence :)
Adam Doktormuydu ? bence artık bişey yazma sık sık foto paylaş çok geziyormuş çok eğleniyormuş gibi öyle olmasa bile öyleymiş gibi ?evet evet hatta tw da da takiplşiyoruz, benaçtım konuşmayı hikayesine yanıt verdim sonra o ertesi gn cevap verince biraz bozularak yazdım hani tutmayayım seni dye o da estagfurullah geç dönebiliyorum minvalinde yazdı ben de sıkmamak için uzatmadım
Mühendis nasıl nöbete kalıyor?Asker mühendis polis de nöbete kaliyor
Yanlış kişiyi alıntılandınız sanırım :) illa sevgili olmak şart değil aslında, benim tanıştığım birçok kişi var sevgili olmadık ama güzel arkadaşlıklar edindim. Şahsen benim tanıştığım çoğu kişi de sizin dediğinizin aksine mesleki olarak benden düşüktü :) Ancak hiç o gözle bakmadım, bunlar karakter kişilik meselesi daha önce hiç tanımadığınız kişilere bu şekilde yaklaşımı da ben şahsen hoş bulmuyorum :)Evet. Yoğun biri olarak bana ısrarla yazıldığında hep cinnet geçirmişimdir. O yazmalı.
İnstoştan dr sevgili kovalamak?? Bana doğru gelmiyor. Bir sürü tip yazıyor bizim dr arkadaşlara. Mesleğine ve parasına ilgi duyduğunuz o kadar belli ki. Bir de eli yüzü düzgünse "dr koca arayan öğretmen kız, dr koca arayan memur kız, dr koca arayan ev kızı" modu olarak yorumlanan dünya kadar kız yazıyor. Siz de onlardan birisiniz işte. Mesleği hoşunuza gittiyse kendiniz doktor olsaydınız. O kazansın ben yiyim demektense.
Evet. Yoğun biri olarak bana ısrarla yazıldığında hep cinnet geçirmişimdir. O yazmalı.
İnstoştan dr sevgili kovalamak?? Bana doğru gelmiyor. Bir sürü tip yazıyor bizim dr arkadaşlara. Mesleğine ve parasına ilgi duyduğunuz o kadar belli ki. Bir de eli yüzü düzgünse "dr koca arayan öğretmen kız, dr koca arayan memur kız, dr koca arayan ev kızı" modu olarak yorumlanan dünya kadar kız yazıyor. Siz de onlardan birisiniz işte. Mesleği hoşunuza gittiyse kendiniz doktor olsaydınız. O kazansın ben yiyim demektense.
Ne kadar çirkin bir uslupla yazıyorsunuz bazen buranın anti kadınlar kulubü olduğunu düşünüyorum. Kız belki doktor? Ne farkeder? Yolda görseniz yüzüne söyleyemezsiniz burda nasıl bir uslup kullanıyorsunuz yazık.Evet. Yoğun biri olarak bana ısrarla yazıldığında hep cinnet geçirmişimdir. O yazmalı.
Benim de çok yakın bir kız arkadaşım instadan tanıştık kızla baya yakın olduk kardeşim gibi 10’yıldırda elim ayağımdır. Bazen kader nereye götürür sizi bilemezsinizYanlış kişiyi alıntılandınız sanırım :) illa sevgili olmak şart değil aslında, benim tanıştığım birçok kişi var sevgili olmadık ama güzel arkadaşlıklar edindim. Şahsen benim tanıştığım çoğu kişi de sizin dediğinizin aksine mesleki olarak benden düşüktü :) Ancak hiç o gözle bakmadım, bunlar karakter kişilik meselesi daha önce hiç tanımadığınız kişilere bu şekilde yaklaşımı da ben şahsen hoş bulmuyorum :)
Evet benim burdan da çok tanıdığım kişi oldu, instagramda karşı cinsten tanıdığım kişiler oldu hiç de sorun yaşamadım açıkçası sevgili olamadıysak arkadaş olduk hiç de sıkıntı yaşamadık yani. İnternete öcü gözüyle bakıyorsak neden tüm zamanımızı burda geçiriyoruz anlayamıyorum ben.Benim de çok yakın bir kız arkadaşım instadan tanıştık kızla baya yakın olduk kardeşim gibi 10’yıldırda elim ayağımdır. Bazen kader nereye götürür sizi bilemezsiniz
Bunu meslek olarak etiketlemek ne? Benim eski konuşarıma bakın bana da dm den o kadar çok doktor yazıyordu ki hatta şey desim bu nasıl bir yokluk fakültede kendilerini bastıtığ bastırıp dışarı çıkınca cosan tipler. Kim kovalamış oluyor şimdi? Sosyal medya sonucta arananı da var düzgünü de az da olsa var.Evet benim burdan da çok tanıdığım kişi oldu, instagramda karşı cinsten tanıdığım kişiler oldu hiç de sorun yaşamadım açıkçası sevgili olamadıysak arkadaş olduk hiç de sıkıntı yaşamadık yani. İnternete öcü gözüyle bakıyorsak neden tüm zamanımızı burda geçiriyoruz anlayamıyorum ben.
Eğer ilk adımı atan tarafsanız ‘böyle mi düşünür?’ gibi düşünceleri bırakmalısınız. Adam düşünsün, aklını kurcalayın ne olacak ki?bir kere daha yazayım ama ne yazayım nasıl yazayım
gitseydim bu sefer de bu kız benimle tanışmak için gldi vs olur üstüne fazla gtmek istemedim kovalayan olmamak için ama bir fırsat olsa
ya harikasınız evet yer etti yani yalan yok, bir kere daha nasıl yoklayabilirim peki :)Eğer ilk adımı atan tarafsanız ‘böyle mi düşünür?’ gibi düşünceleri bırakmalısınız. Adam düşünsün, aklını kurcalayın ne olacak ki?
Bir de yoğun biri geç cevap yazabilir şu süreçte, çok normal. Bunları baz alarak, sabrederek yazın :) Evcil hayvanından soru sorun.
Aklınızda yer ettiyse yazın, ben olsam bir kere daha yoklamıştım
Evet var, biz de sosyal medyadayız sonuçta reelde tanıdığımız da insan onlar da insan. Hani on yılda bile tanıyamadığımız insanlar oluyor gerçek hayatta. Meslek olayına bakmak büyük hata, ben mühendisim mesela iyi bir üniversiteden mezunum şartlarım da çok iyi çok şükür. Ama sosyal medyada bunu hiçbir yerde ne paylaşırım ne yazarım. Hiç de bununla övünmem çünkü yarın ne olacağımız belli değil herşeyimiz elimizden gidebilir. İnsanlar direk etiket, para, maddiyat gözüyle bakıyor sanki kız çocuğun kaşına,gözüne güzel sözüne aşık olamaz tek derdi para pul maddiyat çok ilginç..Bunu meslek olarak etiketlemek ne? Benim eski konuşarıma bakın bana da dm den o kadar çok doktor yazıyordu ki hatta şey desim bu nasıl bir yokluk fakültede kendilerini bastıtığ bastırıp dışarı çıkınca cosan tipler. Kim kovalamış oluyor şimdi? Sosyal medya sonucta arananı da var düzgünü de az da olsa var.
Yok cümleye size hak vererek başladım. Konu sahibini yanlış bularak bitirmişim, hızımı alamayıpYanlış kişiyi alıntılandınız sanırım :) illa sevgili olmak şart değil aslında, benim tanıştığım birçok kişi var sevgili olmadık ama güzel arkadaşlıklar edindim. Şahsen benim tanıştığım çoğu kişi de sizin dediğinizin aksine mesleki olarak benden düşüktü :) Ancak hiç o gözle bakmadım, bunlar karakter kişilik meselesi daha önce hiç tanımadığınız kişilere bu şekilde yaklaşımı da ben şahsen hoş bulmuyorum :)
hayır yani doktor mühendis olunca ne oluyor? ben burda kendim hakkında bir bilgi vermedim doktor buldum diyede bir şey yazmadım yukarda arkadşım durumunu tesadüfleri de yazdım.gerçekten şaşırıyorum.Evet var, biz de sosyal medyadayız sonuçta reelde tanıdığımız da insan onlar da insan. Hani on yılda bile tanıyamadığımız insanlar oluyor gerçek hayatta. Meslek olayına bakmak büyük hata, ben mühendisim mesela iyi bir üniversiteden mezunum şartlarım da çok iyi çok şükür. Ama sosyal medyada bunu hiçbir yerde ne paylaşırım ne yazarım. Hiç de bununla övünmem çünkü yarın ne olacağımız belli değil herşeyimiz elimizden gidebilir. İnsanlar direk etiket, para, maddiyat gözüyle bakıyor sanki kız çocuğun kaşına,gözüne güzel sözüne aşık olamaz tek derdi para pul maddiyat çok ilginç..
Doktorluğunu vurgulayan konu sahibi. Bundan etkilendiğini söyleyen de konu sahibi. Başta yazmamış ama mesleğinden etkilendim yazmışNe kadar çirkin bir uslupla yazıyorsunuz bazen buranın anti kadınlar kulubü olduğunu düşünüyorum. Kız belki doktor? Ne farkeder? Yolda görseniz yüzüne söyleyemezsiniz burda nasıl bir uslup kullanıyorsunuz yazık.
Aynı şeyi mi okuduk?Doktorluğunu vurgulayan konu sahibi. Bundan etkilendiğini söyleyen de konu sahibi. Başta yazmamış ama mesleğinden etkilendim yazmış
Kız doktor olsa inanın söylerdi. Ama doktorlara sadece imrenen biri belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?