Iğdır gerçekten kötü bir yer mi?

Bu yazdıklarınızdan anlıyorumki en önemli faktör eş...
Evlilik zaten başlı başına bir sorumluluk olduğu için, uzaklığın çokta önemi olmayacak galiba...
Öyle umuyorum ve her daim dua ediyorum, eşim iyi olursa tüm zorluklara beraber göğüs gerebiliriz...
İnşallah eşimle huzurlu bir hayatımız olur, o huzurla belki uzaklık bile güzel gelir insana :))

cimcime sonunu söylemeyeceğim birşey anlatıcam sana şimdi...
Kuzenimin eşi assubaydı tunceli de görevliydi ve 13 yaşından beri flört ediyorlardı ,orda görev yapıyor diye nasıl bırakabilirdi onu,Kalktı gitti onunla çok zordu şartları bide onlar asker diye mi bilmiyorum ama hiç yataklarında yatamıyorlardı ara sıra evleri tarıyorlarmış örgütler,yerde yatıyorlardı korkudan ...

Ama yazık Nur'dan hiç şikayet duymadım ben mutluyum derdi hep,o eve gelince herşeyi unutuyorum derdi. :(:(
Ara sıra şehir merkezine giderlermiş eğlenceli bile olduğunu söylüyordu ki onlar küçük bir mezradalardı...

,yani seviyorsan eğer çul-çuval olur hint kumaşı ....Takma gülüm gelir geçer elbet...Huzur peşinizi bırakmasın....

cimcime sonunu söylemeyeceğim birşey anlatıcam sana şimdi...
Kuzenimin eşi assubaydı tunceli de görevliydi ve 13 yaşından beri flört ediyorlardı ,orda görev yapıyor diye nasıl bırakabilirdi onu,Kalktı gitti onunla çok zordu şartları bide onlar asker diye mi bilmiyorum ama hiç yataklarında yatamıyorlardı ara sıra evleri tarıyorlarmış örgütler,yerde yatıyorlardı korkudan ...

Ama yazık Nur'dan hiç şikayet duymadım ben mutluyum derdi hep,o eve gelince herşeyi unutuyorum derdi. :(:(
Ara sıra şehir merkezine giderlermiş eğlenceli bile olduğunu söylüyordu ki onlar küçük bir mezradalardı...

,yani seviyorsan eğer çul-çuval olur hint kumaşı ....Takma gülüm gelir geçer elbet...Huzur peşinizi bırakmasın....

Sonunu neden anlatmadınki?
Haklısın huzur en önemlisi, hiç kimseye bu kadar teşekkür etmemiştim :1:
Her yazdığınız yoruma tekrar tekrar teşekkür ediyorum :))
Anlamadığım ben reelde sizin gibi insanlarla neden karşılaşamıyorum?
Tabi var destekleyenler ama onlarda çok az...

ığdır nasıl biyer bilemem ama şunu bilirim ki insan sevdiğiyle nereye olsa gider bide size çok değer veren biriyse bu kişi....doğu yaşamı batıya göre zor olabilir ama sevgilinin önüne geçicek bir dert değil bence...

keşke ben gidebilsem şöyle sessiz sakin bi yere. bi de evimiz olsa :) daha ne isterimmm :asigim:

ığdır iklim olarak doğu anadolunun en yaşanası yerlerinden diye biliyorum :)

Back
X