cok güzelde bazi erkekler 2 hafta falan birlikte olmayinca gece rüyasinda oluyor ve bosaliyor biliyorsun dime????
evet doğru aynur benim eşim beni görmüş bir keresinde

Gerçi regl dönemlerimde de görüyomuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok güzelde bazi erkekler 2 hafta falan birlikte olmayinca gece rüyasinda oluyor ve bosaliyor biliyorsun dime????
neden birlikte olmadınız???
ha ha, hadi bakalım cevapla.
neden birlikte olmadınız???
nie yaa kötü bişey mi sordum :18:
evet doğru aynur benim eşim beni görmüş bir keresinde
Gerçi regl dönemlerimde de görüyomuş![]()
yorgunduk vede gerek görmemistim ki yumurta catlatma ignesinden sonra 36 saat sonra hersey bittigini düsünmüstüm doktor 13., günde vurdu 14 . Aksam birlikte olun 15. Günde catlar dedi. Ne zor seyler bunlar anlamiyorum kadin doktoru olmak isterdim![]()
canım bilmiyorum ki
epeydir yok
zaten birgün tam kadro şurda olsak tırnağımı keseceğim
canım bilmiyorum ki
epeydir yok
zaten birgün tam kadro şurda olsak tırnağımı keseceğim
ay kesme kiyamam, basin dönüyormu hala??? bu arada mesajlar ekranda sonradan gözüküyor gec yaziyorum diye gittigimi düsünme! istemisin!
alfabe buradasın görüyoruz çık saklandığın yerden hain dom dom
Kızlarrrrrrrrrrrr, Nore merhaba,,,,
Ben geldim. Daha da güzeli hoş geldim. Doktorda geldim. Benimkiler 13-14 mm olmuşlar. Ve 3 tanaeymiş. Üçü de solda. Sağda yokmuş br şey. Bu ilerde sorun oluşturur mu diye sordum. Oluşturmazmış, bu ay sol taraf faaliyettedir dedi. Gelecek ay belki öbür taraf olur. Belli olmazmış o. Sorun olmazmış. Ay iki tane sanıyordum. 3 tane olmuşlar.
Yarın gene gel dedi. Yarın gene gideceğim. Üfff, sigara içiyorum büyümezlerse diye çok stres yapmıştım. Her sabah kahvaltı öncesi port suyu, greyfurt, kahvaltıda da pekmez yiyordum. Ayyy, sevindim. Doktor stres yapma, gayet normal ilerliyor herşey dedi. Çok sevindim.13-14 mm olmuşlar. 17-18 olmaları gerekiyormuş en az. Bu gün gonal f yi sonkez yaptı. Yarın menogona başlayacak heralde.Megonom muydu. İşte anlamışsınızdır, hangisiyse.
Neyse hadi akşam benden sonra yazdığınız mesajları okuyayım şimdi.