İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

merhaba kızlar nasılsınız.tedaviler ne alemde adetini bekleyen varmı.aynur buralarda gözükmüyosun nerelerdesinn :61:

merhaba kızlar nasılsınız.tedaviler ne alemde adetini bekleyen varmı.aynur buralarda gözükmüyosun nerelerdesinn :61:

merhabaa
ben bu ay ilaç falan kullanmadım
kendi imkanlarımla işte :1:
ümitli değilim reglime de yaklaşık 10 gün var
aynurdan sabah ses aldık epeydir yok

merhabaa
ben bu ay ilaç falan kullanmadım
kendi imkanlarımla işte :1:
ümitli değilim reglime de yaklaşık 10 gün var
aynurdan sabah ses aldık epeydir yok

hayırlısı olsun bakalım.ben bu ay iğne kullanmıştım şu an adet olmayı bekliorum.çok feci kabız oldum.ya bi önerin varmı.birde bu iğnelermi yapıyo kabızlık neden olduğunu anlayamadım

hayırlısı olsun bakalım.ben bu ay iğne kullanmıştım şu an adet olmayı bekliorum.çok feci kabız oldum.ya bi önerin varmı.birde bu iğnelermi yapıyo kabızlık neden olduğunu anlayamadım

slm canlarim malesef 4 ay sonra tekrar ise basladim ama Allahtan birden 8 saat degilde, vucuduma zor gelmesin diye 2 hafta 4 saat calisicam biraz önce geldim kizlar yaaa evumde kalmak istiyorum:59: ah bir hamile kalsam cumartesi regl günüm Allahim ne olur gelmesin yaaaaa:49::49::49: cocuk olunca cok zor kizlar esim geliyor ben gidiyorum oglum beni cok özlemis, 8 saat gidince ne yapicak bilmiyorum. isten tazminat vermemek icin kendin cikisini al diyorlar, 12 senelik hakkimi nasil onlara yedireyim!!! hayirlisi insalllah.

ben öyle bir sorun yasamadim canim ya, adetine kac gün var??? kayisi ve bol bol su ic. sadece catlatma ignesi bisey salgilarmis ya ondanmi ne adetime az kala sürekli idrara cikiyorum, denedim gecen ayda ayni seyleri yasamistim.

Son düzenleme:
İşemi başlıcaktı bgn o?ama sabah burdaydı gerçi..bilmiomki..

hosgeldin bacim:66: sorma cuma günü doktor ise basla dedi denedigini göster yine rapor yazariz dedi. 1ay calisayim sonra tekrar devam rapora, burdaki doktorlar saglik sigortasindan cok korkuyorlar. nerde ucuz iac var onu yazarlar ben cogu zaman gidip eczanaden kendim bitkisel ilac alir iyilesmeye calisirim.

Back
X