joyun kim ben duymadim??? üzülüyorum be güzelim 1 ay yine gecti iste, galiba benim cocugum olmuycak bidaha, ben bu igne ilactan kilo aldim baya biraksammi acaba tedaviyi, zayiflamaya ugrassam, kafami baska seylere yönlendirsem, o zamanda hic ümitsiz dolasirim öyle herhalde.
joyun kim ben duymadim??? üzülüyorum be güzelim 1 ay yine gecti iste, galiba benim cocugum olmuycak bidaha, ben bu igne ilactan kilo aldim baya biraksammi acaba tedaviyi, zayiflamaya ugrassam, kafami baska seylere yönlendirsem, o zamanda hic ümitsiz dolasirim öyle herhalde.
ama öle deme :2: olacak hepimizin bebişi...
teyze olcaz anne olcaz
nasıl rahat olacaksan öyle yap,çok mu kilo aldın ki???
ooff bu ilaçlar yüzünden hep,benimde göbeeğemde azcık yağlanma oldu
sıkma canını kıyamam sana
katılıyorummm önümüzdeki maçlara bakcaz..bu ay kimsede gol yok
ben 49 kiloyumda noldu kii hep o göbek var 3aylık mış gb....
top yuvarlaktır canımıniçi
Karnımda yuvarlakk yaw...
dolacak dolacak bu göbişler bebişle doooooooooolaaaaacaaaaaaaaakkkkkkkkkkk
Yavrum 10tane mükellef var daha akı bokunu kurtarmıyor..şirket hiç yok elimizde hep küçük esnaf anlıycağın..ben olmasam ev geçinmez...
inşallah olsun yaww hepimiz öbür ay bebeklerimize kavuşalım tabe benim önce adama vermem lazım
zaten kadınlar olmasa erkekler ne yapardı hep düşünürüm
yaasın ekonomik özgürlüğünü kazanan,erkeklere yenilmeyen kadınlar
kizlar yine mesajlarinizi simdi gördüm cok gicik ya bilgisayar, evet sanki 5 aylik hamile gibi göbegim cikti, doktor adet olunca iner dedi ama sanmiyorum, dün bir kadin hamilemisin dedi, yüzün cok sis cok rahatsiz gözüküyorsun dedi bana,,, ne kötü ya esim formunda, cok bakar kendine ben onun yaninda kendimi cok kötü hissetmeye basladim. canim yoldaslarim cocugum 2 hafta sonra ameliyat olucak bu ay benim icin cok yogun umarim hayirlisiyla atlatirim, kendinize iyi bakin öpt
herşeylerini tam isterler(allahtan benimki öyle değil babası öyle kılçıktır herşeyde yemek ütü vs..)ama kadın çalışıncada para getirincede hayır demezler...
kizlar yine mesajlarinizi simdi gördüm cok gicik ya bilgisayar, evet sanki 5 aylik hamile gibi göbegim cikti, doktor adet olunca iner dedi ama sanmiyorum, dün bir kadin hamilemisin dedi, yüzün cok sis cok rahatsiz gözüküyorsun dedi bana,,, ne kötü ya esim formunda, cok bakar kendine ben onun yaninda kendimi cok kötü hissetmeye basladim. canim yoldaslarim cocugum 2 hafta sonra ameliyat olucak bu ay benim icin cok yogun umarim hayirlisiyla atlatirim, kendinize iyi bakin öpt
haklısın canım..ama bizim evde para çıkışı bende...allahı var maaşını alır getirir elime verir..
zaten maaşını veren de benim..aynı yerdeyiz de
canım hiç bahsetmedin??ne ameliyatı oluyo bizim yeğen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?