İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

özledik kız deli...
atlatın yoğunluğunuzu da gelin artık

Tabikii yavrum yaawww..kızlar aldığınızı giyin zamanınızı hep gelecek te kullanmayın..Olduğunuz anın tadını çıkarınn lütfennn..aynurum aferin sana kıss..kafanız ne kadar rahat olursa rahatsılıklar o kadar azalır bunu unutmayınn...Sizi Seviyorum kıslarr..

kadeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

Evet canım, duydum ben. İğne kullanımı, gerek aşılama gerekse tüp bebekte kullanılan ilaçlar yumurtalıklarda kiste neden oluyormuş. Bu arada ben adet gördüm Pazar günü. Doktorumla görüştüm. Bu ay iğnesiz ultrason takip yapalım dedim, tamam dedi. Aslında gelecek hafta salı günü gelin dedi bana, ben de yumurtalarımın o gün çatlayabileceğini söyledim. Cumartesiye randevu verdi. Cumartesi gideceğim. Bakalım iğnesiz miğnesiz kaç tane yumurtam olacak yada ne kadar büyüyecek. Bu arada geçmiş kandilinizi, sevgililer gününüzü kutlarım. Benimkinin arabayı değiştirme ihtimali söz konusu, o yzden bu günlerde pc bana pek düşmüyor, fazla yazamıyorum. Ama hep aklımdasınız. Çooookkk iyi bakın kendinize. Sevgiler.

nerde kızlar, inşallah bir gün hepimiz paylaşırız bu güzel haberleri biribirimizle.

Getirmez miyim, istediğiniz incir olsun.

Neyse, bendeki şansa da bakın, girdiğimde kimse olmuyor sitede ne zamandır.

slm kizlar umarim iyisinizdir??? benim oglum yarin ameliyat olucak canim benim hic birseyden haberi yok. bugun hastanede bütün hazirliklar yapildi, cok korkuyorum insallah iyi gecer, geniz etini alicaklar bide kulagindan kücük delik acip siviyi cekicekler, dua edin kizlar. hepinize hayirli geceler

aynurcum şimdiden geçmiş olsun..haberi olmaması daha iyi...kuzum benim allahın izni ile güzelce atlatır inşalaaallllaaaaaaaaaaahhhhhhhh...aminnnnnnnnnnn

canımm şimdiden geçmiş olsun bitanemmm...çok zor bir ameliyat olduğunu düşünmüyorum ben sende kendini üzerek çocuğa yansıtma bence elinde değil biliyorum ama eminimki oda sendeki hüznü farkediyodur..benim teyzemin kızı doğuştan kalbi delikti ve bi kaçtane damarı tıkalıydı..7-8 yaşına kadar geçirmediği operasyon kalmadı ve son ameliyatta yaa o masada kalcaktı yada yaşıycaktı..allahıma çok şükür dualarımız kabul oldu şimdi 20 yaşında kii ben sana 15 sene öncesini anlatıyorum..çocuk hastaneye gitmezdi yeşilden nefret ederdi..ameliyat neysede canlı canlı yapılan anjoları çok iyi bilirdi ve yalvarırdı hep o hastaneye gitmemek o yeşilleri giymemek için...şimdi tıp çok daha ilerde atlatıcak bak görceksin..amelyat sonrası biraz ağrısı felan olur ama olsun onun sağlığı herşeye zamanında müdahale şart..şimdiden geçmiş olsun bitanem..daha çookkkkk ama çookk uzun sağlıklı mutlu günlerin olcak oğlunla merak etme..

kadercim ben spora başlamak istiyorum

ama evdeki izin vermiyo

orada kaslı kaslı adamlar varmıştır da ben etkilenirmişim de...

sen de gel beraber gidelim diyorum,ona da yok diyo

benim göbek de almış başını gidiyo,evde mekik falan yapayım diyorum ama kendimi disipline

edemem ki ben

çok sıkıldım bu kıskanç erkek tavırlarından yaaaaaaaaaaa

Aynı problemler farklı olaylarla biliosunki bende de varr..çözemiyorummm..bıkıyorumm..uğraşmakta istemiyorum ama kendimden de ödün vermek istemiyorumm..onların istediği gb davranırsan sorun yok zatenn..ama onların gb davranırsan içindeki fırtına nolcak bende bunu çözemiyorumm.yapmak istediğin şeyi karşıdaki engelliyorr sende yaa erteliyorsun yada içinde uhte kalıyor..o zmn sen kişiliğini değiştirmiş olmuyormusun??bendee çözemiyorum kendimi artıkk bi salak bişi oldum...değişmek istemiyorum ama bakıyorumki içim de geçmeye başlamışş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…