slm arkadaslar kandiliniz mübarek olsunnnALLAH gönlünüzde, kalbinizde ne dileginiz varsa kabul etsin, benim ailem burda, is yogunlugu, gelen misafirler kafami kaldiramiyorum, 2 hafta sonra rahatlarim insallah, bu aksam kandil sebebiyle hoca öyle dualar ettiki cok duygulandim bu arada alfabe ne haber merak ettim seni??? benim cocuk isi kafama takmiyorum artik öyle davranmaya calisiyorum en azindan, hastanede giyerim diye sürekli pisama takimi alip kenara koyuyordum bugun hepsini cikardim giyicem. bos zaman bulursam yürüyüse cikiyoruz esimle zayiifliycam kizlar sevgililer gününüzde kutlu olsun esim bana cüzdan almis gönlüm olsun diye, ben ona bisey aldim ama yarin vericem 15 subat dogum gunu esimin pasta alicam 31 tane mum bitti. ben yazamiyorum diye darilmayin ok ben bos zaman bulunca okuyorum. kendinize iyi bakin noree, kader. alfabe, tiin, ve asi firari, öpt
slm arkadaslar kandiliniz mübarek olsunnnALLAH gönlünüzde, kalbinizde ne dileginiz varsa kabul etsin, benim ailem burda, is yogunlugu, gelen misafirler kafami kaldiramiyorum, 2 hafta sonra rahatlarim insallah, bu aksam kandil sebebiyle hoca öyle dualar ettiki cok duygulandim bu arada alfabe ne haber merak ettim seni??? benim cocuk isi kafama takmiyorum artik öyle davranmaya calisiyorum en azindan, hastanede giyerim diye sürekli pisama takimi alip kenara koyuyordum bugun hepsini cikardim giyicem. bos zaman bulursam yürüyüse cikiyoruz esimle zayiifliycam kizlar sevgililer gününüzde kutlu olsun esim bana cüzdan almis gönlüm olsun diye, ben ona bisey aldim ama yarin vericem 15 subat dogum gunu esimin pasta alicam 31 tane mum bitti. ben yazamiyorum diye darilmayin ok ben bos zaman bulunca okuyorum. kendinize iyi bakin noree, kader. alfabe, tiin, ve asi firari, öpt
Tabikii yavrum yaawww..kızlar aldığınızı giyin zamanınızı hep gelecek te kullanmayın..Olduğunuz anın tadını çıkarınn lütfennn..aynurum aferin sana kıss..kafanız ne kadar rahat olursa rahatsılıklar o kadar azalır bunu unutmayınn...Sizi Seviyorum kıslarr..
yorgun
sen nasılsın canım???
ben bugun doktoru aradim, bana 1 ay ara vermemiz gerektigini, ve igne veremeycegini söyledi cok kizdim neden dedim, yumurtaliklarin icin riskli olur dedi cok cogalir, yada cok büyür dedi, bana sacma geldi aslinda siz böyle bisey duydunuzmu yaaa??? türkiyede öyle yapmiyorlar ikiz olsun diye ugrasiyorlar hatta, bir taki ay baska doktordan randevu alsam hemen vermezlerki aksilik.
canımm alfabemm umarım hamilesindir...valla ben pek giremiyorum kızlar bu aralarr çok yoğunumbi sürü bi sürü iş var...norecim bu arada geçen hafta gittiğim yer bgn aradı tekrar cuma 2.görüşmem olcakkk...öpüyorum kızlar sizii..kib...burası olursa bu bebek ertelenir benden bilginize...adama çocuk düşünmüom dedim
Hmm keşke alfabeye sipariş verseydik yeni incirlerden getirirdi bize...
Getirmez miyim, istediğiniz incir olsun.
Neyse, bendeki şansa da bakın, girdiğimde kimse olmuyor sitede ne zamandır.
slm kizlar umarim iyisinizdir??? benim oglum yarin ameliyat olucak canim benim hic birseyden haberi yok. bugun hastanede bütün hazirliklar yapildi, cok korkuyorum insallah iyi gecer, geniz etini alicaklar bide kulagindan kücük delik acip siviyi cekicekler, dua edin kizlar. hepinize hayirli geceler
slm kizlar umarim iyisinizdir??? benim oglum yarin ameliyat olucak canim benim hic birseyden haberi yok. bugun hastanede bütün hazirliklar yapildi, cok korkuyorum insallah iyi gecer, geniz etini alicaklar bide kulagindan kücük delik acip siviyi cekicekler, dua edin kizlar. hepinize hayirli geceler
Getirmez miyim, istediğiniz incir olsun.
Neyse, bendeki şansa da bakın, girdiğimde kimse olmuyor sitede ne zamandır.
noree sen nasılsın bi tanem kartepe uzaklaştırdı seni...
kadercim ben spora başlamak istiyorum
ama evdeki izin vermiyo
orada kaslı kaslı adamlar varmıştır da ben etkilenirmişim de...
sen de gel beraber gidelim diyorum,ona da yok diyo
benim göbek de almış başını gidiyo,evde mekik falan yapayım diyorum ama kendimi disipline
edemem ki ben
çok sıkıldım bu kıskanç erkek tavırlarından yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?