İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

kızlar eşim beni rüyasında görmüş hamileymişim,bu ara herkes beni hamile görüyo ya neyse :60:

ama düşük yapıyormuşum,sizce ne demektir bu anlayan var mı????

kızlar eşim beni rüyasında görmüş hamileymişim,bu ara herkes beni hamile görüyo ya neyse :60:

bilmemki canim hayirdir INSALLAH!!! sen görsen belki yorumlanir ama baskasi görünce bilmiyorum. ben bu gece sancilarla uyandim galiba benim yumurtam catlamadimi ne?? doktor carsambaya kadar kapali hastaneye gidin diyor nöbetci doktor, adet olmadim kasinti basladi bende ayyy cok kötü bisey su mantar uzun zamandir olmamaistim, kesin iste calisirken deri koltuk cok terletiyor acayip terlemistim ic camasirima kadar o zaman oldu bence.

Canım ya, fotoğraf çekip yayınlasana burda, ben de derste malzeme olarak kullanayım. Mümkünse tabi.

tabi neden olmasin ama ben tekneloji konusunda sifirim ya.. nasil yayinliycam sen anlatirmisin bana. istersen webcamdan sana canli göstersem olurmu, saliya kadar var bana anlat ben yapayim ok.

alfabe senin su sorunu önce googlede arastirdim ordaki sayfayi buraya aktaricaktim ama yapamadim, cogu sebeb hastalik yada psikolosik diyor vede esin cok mastürbasyon yapmismi, yada onu yapinca bosalabiliyormu??? senin fantazileri coooook arttirman gerekiyormus adami bastan cikartmalisin ic camasirlari, kokular veeee sex fantazileri sekerim anlarsinya. bana kizmiyorsun dime ben okuduklarimi yaziyorum sana... bugun sesin cikmadi nerelerdesin bakalim??? ben de nore gibi baska sayfalari geziyorum kadinlarin cocuklari olmasina ragmen ne sorunlari varmis onlari okuyorum.

igne tedavisiyle hamile kalanlar varmiii... arkadarlar 10 gün boyunca kendi kendine igne yapiyorsun hamile kalmak icin bu tedaviyi gören varmi?? sonuc basarilimi hamile kalan varmi aranizda.
ben varım canım..
hem de ikiz bebeklerime hamile kaldım sözü geçen gonal f iğneyle..klomen kullandım 1 tane minicik yumurtam oluştu hiç ara vermeden devam edelim dedik ve yine aynı ay iğneyle devam ettik..5 tane sağlıklı istenen olgunlukta yumurtam oluştu..dr ya hepsi döllenirse diye istemedi..redüksiyondan falan söz etti ama inatlaştım ve ikna ettim kendisini..yumurta çatlatma iğnemi de oldum ve doktorumuzun önerdiği gün ve saat aralıklarında ilişkiye girmek suretiyle ikiz bebeklerime hamile kaldım..Allah bağışlarsa şuan bir yaşında bir kızım bir de oğlum var..
......... ben de nore gibi baska sayfalari geziyorum kadinlarin cocuklari olmasina ragmen ne sorunlari varmis onlari okuyorum.
bir ilk bir de son mesajını cevaplıyorum ama okudum yazılarınızı..
evet anne olmak olağanüstü çok harika bir duygu ama hakikaten herşey demek değil ve çok ciddi bir sorumluluk..ben anne olmadan evvel de bir çok sorun ve sağlık problemi yaşadım hatta ölümle burun buruna geldim ama anne olduktan sonra grip bile olmak büyük dert inan bana..
ben bebeklerim 4 aylıkken rahimağzı kanseri ile ilgili bir ameliyat geçirdim..bebeklerimin sütü kesildi ilaçlardan ve stresimden..onlar annesiz kalacak diye kahroldum..ben onları büyütemeyeceğim diye bittim tükendim..çok korktum ölmekten ilk kez hem de çok..
o yüzden önce sağlık arkadaşlar..önce sağlık sonra bebek..inanın bu böyle..
inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz..tez zamanda bu kutsal duyguyu hepiniz yaşayın inşallah..

ben varım canım..
hem de ikiz bebeklerime hamile kaldım sözü geçen gonal f iğneyle..klomen kullandım 1 tane minicik yumurtam oluştu hiç ara vermeden devam edelim dedik ve yine aynı ay iğneyle devam ettik..5 tane sağlıklı istenen olgunlukta yumurtam oluştu..dr ya hepsi döllenirse diye istemedi..redüksiyondan falan söz etti ama inatlaştım ve ikna ettim kendisini..yumurta çatlatma iğnemi de oldum ve doktorumuzun önerdiği gün ve saat aralıklarında ilişkiye girmek suretiyle ikiz bebeklerime hamile kaldım..Allah bağışlarsa şuan bir yaşında bir kızım bir de oğlum var..

evet anne olmak olağanüstü çok harika bir duygu ama hakikaten herşey demek değil ve çok ciddi bir sorumluluk..ben anne olmadan evvel de bir çok sorun ve sağlık problemi yaşadım hatta ölümle burun buruna geldim ama anne olduktan sonra grip bile olmak büyük dert inan bana..
ben bebeklerim 4 aylıkken rahimağzı kanseri ile ilgili bir ameliyat geçirdim..bebeklerimin sütü kesildi ilaçlardan ve stresimden..onlar annesiz kalacak diye kahroldum..ben onları büyütemeyeceğim diye bittim tükendim..çok korktum ölmekten ilk kez hem de çok..
inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz..tez zamanda bu kutsal duyguyu hepiniz yaşayın inşallah..

Teşekkürle canım ya, anlıyorum seni, benim bir ara adetim gecikmişti geçen yıllarda, doktor da gebelik olabilir test sonucuna bakalım demişti. Sonuç almak için giderken dolmuşa bindim şoför çok hızlı sürdü, Hoplata hoplata resmen, ay görseniz bir kzdım adama, biraz yavaş sürün içimiz dışımıza çıktı diye, ama ençok da neden korktuğumu anlamışsınızdır tabi. İnsan anne olduktan sonra çocukları için daha çok dikkat etmeli sağlığına.
Bu arada iyi dileklerin için teşekürler canım. İkizlerine ve kendine iyi bak.

alfabe senin su sorunu önce googlede arastirdim ordaki sayfayi buraya aktaricaktim ama yapamadim, cogu sebeb hastalik yada psikolosik diyor vede esin cok mastürbasyon yapmismi, yada onu yapinca bosalabiliyormu??? senin fantazileri coooook arttirman gerekiyormus adami bastan cikartmalisin ic camasirlari, kokular veeee sex fantazileri sekerim anlarsinya. bana kizmiyorsun dime ben okuduklarimi yaziyorum sana... bugun sesin cikmadi nerelerdesin bakalim??? ben de nore gibi baska sayfalari geziyorum kadinlarin cocuklari olmasina ragmen ne sorunlari varmis onlari okuyorum.

Aynurcum, niye kızayım güzelim sana ya, ben kalbimi açtım size, sen de biliyorum ve görüyorum ki bütün samiiyetinle yardımcı olmaya çalışıyorsun. İlk başlarda çok süslerdim ortamı da kendimi de, (kayınpederden fırsat buldukça tabi) Hatta bir gün düşünün yemek masasını salona hazırlamışım, only you fala slow music açmışım, şu yüzen kokulu mumlar masanın üzerinde, koridorda bile adım başı mm falan, çaldı kapı, koşa koşa açtım, eşim geldi, aaa, bir de baktım ki görümce biz kabul edemeyiz şimdilik demiş, kayınpeder geri gelmiş. :36: Apar topar nasl topladığımı düşünün artık.
Ama şimdilerde öyle yorgunum ki, hem fiziksel hem de psikolojik bir yorgunluk var. Bir kaç yıldır yapmıyorum böyle şeyler. İçimden gelmiyor, geceliklerimi bile giymiyorm, tunik tarzı penyeler aldım, onları giyiyorum yatarken falan.Ee, vücut ta ilk evlendiğineki gibi değil tabi. Fazlalıkları çıkarıveriyor dantelli, tüllü saten kıyaetler. Beğenmiyorum yani artık kendimi o kadar. Yazarken farkettim bak şimdi,özgüvenimi kaybetmişim sanırım ben. Ne tuhaf değil mi?

tabi neden olmasin ama ben tekneloji konusunda sifirim ya.. nasil yayinliycam sen anlatirmisin bana. istersen webcamdan sana canli göstersem olurmu, saliya kadar var bana anlat ben yapayim ok.

Mailimi vereyim özelden sana, burda nasıl eklenir ben de bilmiyorum. Ama bakalım belki bulabiiriz nasıl eklenecğini. Hem arkadaşlar da görüp eğlenmiş olur sayende. Gene de özeline bak güzelim sen. Yazayım mailimi. Öpüyorum seni.

ben varım canım..

anlattiklarin cok güzel canim ya.. Allah anali babali büyütsün dedigin gibi önce saglik ve mutluluk versin. ne güzel iste benim doktor 2 yumurta olustu diye hemen ara verdi :41: ilk ay mi kaldi hamile yoksa kac ay kullandin igne ve dozu kacti???

Hayra yor güzelim. Eşin çok düşünüyorsa bu konuyu ondan da görmüş olabilir. Beni de çok gören oldu öyle hamile, hatta bebeği kucağında falan. Ümidi kesmemek ama tamamen bunlara da ümit bağlamamak lazım. Ama ben kendim hiç kendimi hamile görmedim, yada ne bileyim bebekli falan. Rüyasını bile göremiyorum yani.:2:

evet carsambaya kadar evdeyim, bu gece esim cocugu uyuturken oda uyudu, bende yalnizim interneti karistiriyorum vede coook seylere baktim belim koptu valla sandalyede:37:

Aldım ben de mesajını. Eklerim birazdan canım. Yorma fazla kendii. Benimki de uyudu. Dersim sabah 9 da. Dün gireedim diye bugün girip bakayım dedim. Nelere baktı o kadar nette?

Back
X