noree kadere ne oldu acaba merak etmeye basladim gelcekten, bu kiz nerde ya:26::26::26::26:
canım bende bilmiyorum ve çok merak ediyorum...
umarım bir sorun yoktur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noree kadere ne oldu acaba merak etmeye basladim gelcekten, bu kiz nerde ya:26::26::26::26:
kızlar eşim beni rüyasında görmüş hamileymişim,bu ara herkes beni hamile görüyo ya neyse
ama düşük yapıyormuşum,sizce ne demektir bu anlayan var mı????
Canım ya, fotoğraf çekip yayınlasana burda, ben de derste malzeme olarak kullanayım. Mümkünse tabi.
ben varım canım..igne tedavisiyle hamile kalanlar varmiii... arkadarlar 10 gün boyunca kendi kendine igne yapiyorsun hamile kalmak icin bu tedaviyi gören varmi?? sonuc basarilimi hamile kalan varmi aranizda.
bir ilk bir de son mesajını cevaplıyorum ama okudum yazılarınızı........... ben de nore gibi baska sayfalari geziyorum kadinlarin cocuklari olmasina ragmen ne sorunlari varmis onlari okuyorum.
ben varım canım..
hem de ikiz bebeklerime hamile kaldım sözü geçen gonal f iğneyle..klomen kullandım 1 tane minicik yumurtam oluştu hiç ara vermeden devam edelim dedik ve yine aynı ay iğneyle devam ettik..5 tane sağlıklı istenen olgunlukta yumurtam oluştu..dr ya hepsi döllenirse diye istemedi..redüksiyondan falan söz etti ama inatlaştım ve ikna ettim kendisini..yumurta çatlatma iğnemi de oldum ve doktorumuzun önerdiği gün ve saat aralıklarında ilişkiye girmek suretiyle ikiz bebeklerime hamile kaldım..Allah bağışlarsa şuan bir yaşında bir kızım bir de oğlum var..
bir ilk bir de son mesajını cevaplıyorum ama okudum yazılarınızı..
evet anne olmak olağanüstü çok harika bir duygu ama hakikaten herşey demek değil ve çok ciddi bir sorumluluk..ben anne olmadan evvel de bir çok sorun ve sağlık problemi yaşadım hatta ölümle burun buruna geldim ama anne olduktan sonra grip bile olmak büyük dert inan bana..
ben bebeklerim 4 aylıkken rahimağzı kanseri ile ilgili bir ameliyat geçirdim..bebeklerimin sütü kesildi ilaçlardan ve stresimden..onlar annesiz kalacak diye kahroldum..ben onları büyütemeyeceğim diye bittim tükendim..çok korktum ölmekten ilk kez hem de çok..
o yüzden önce sağlık arkadaşlar..önce sağlık sonra bebek..inanın bu böyle..
inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz..tez zamanda bu kutsal duyguyu hepiniz yaşayın inşallah..
alfabe senin su sorunu önce googlede arastirdim ordaki sayfayi buraya aktaricaktim ama yapamadim, cogu sebeb hastalik yada psikolosik diyor vede esin cok mastürbasyon yapmismi, yada onu yapinca bosalabiliyormu??? senin fantazileri coooook arttirman gerekiyormus adami bastan cikartmalisin ic camasirlari, kokular veeee sex fantazileri sekerim anlarsinya. bana kizmiyorsun dime ben okuduklarimi yaziyorum sana... bugun sesin cikmadi nerelerdesin bakalim??? ben de nore gibi baska sayfalari geziyorum kadinlarin cocuklari olmasina ragmen ne sorunlari varmis onlari okuyorum.
tabi neden olmasin ama ben tekneloji konusunda sifirim ya.. nasil yayinliycam sen anlatirmisin bana. istersen webcamdan sana canli göstersem olurmu, saliya kadar var bana anlat ben yapayim ok.
ben varım canım..
hem de ikiz bebeklerime hamile kaldım sözü geçen gonal f iğneyle..klomen kullandım 1 tane minicik yumurtam oluştu hiç ara vermeden devam edelim dedik ve yine aynı ay iğneyle devam ettik..5 tane sağlıklı istenen olgunlukta yumurtam oluştu..dr ya hepsi döllenirse diye istemedi..redüksiyondan falan söz etti ama inatlaştım ve ikna ettim kendisini..yumurta çatlatma iğnemi de oldum ve doktorumuzun önerdiği gün ve saat aralıklarında ilişkiye girmek suretiyle ikiz bebeklerime hamile kaldım..Allah bağışlarsa şuan bir yaşında bir kızım bir de oğlum var..
bir ilk bir de son mesajını cevaplıyorum ama okudum yazılarınızı..
evet anne olmak olağanüstü çok harika bir duygu ama hakikaten herşey demek değil ve çok ciddi bir sorumluluk..ben anne olmadan evvel de bir çok sorun ve sağlık problemi yaşadım hatta ölümle burun buruna geldim ama anne olduktan sonra grip bile olmak büyük dert inan bana..
ben bebeklerim 4 aylıkken rahimağzı kanseri ile ilgili bir ameliyat geçirdim..bebeklerimin sütü kesildi ilaçlardan ve stresimden..onlar annesiz kalacak diye kahroldum..ben onları büyütemeyeceğim diye bittim tükendim..çok korktum ölmekten ilk kez hem de çok..
o yüzden önce sağlık arkadaşlar..önce sağlık sonra bebek..inanın bu böyle..
inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz..tez zamanda bu kutsal duyguyu hepiniz yaşayın inşallah..
Aaa, burdasın Aynur?
eeevetttt burdayim
Ne haber nasılsın, özelden mailimi gönderdim sana. Bakarsın bir ara. İzinli misin hala?
kızlar eşim beni rüyasında görmüş hamileymişim,bu ara herkes beni hamile görüyo ya neyse
ama düşük yapıyormuşum,sizce ne demektir bu anlayan var mı????
Ne haber nasılsın, özelden mailimi gönderdim sana. Bakarsın bir ara. İzinli misin hala?
aldim canim, sen aldinmi??
evet carsambaya kadar evdeyim, bu gece esim cocugu uyuturken oda uyudu, bende yalnizim interneti karistiriyorum vede coook seylere baktim belim koptu valla sandalyede![]()