Kızlar, Martta annem kalp rahatsızlığı yaşadı. Sonrasında anjio oldu. Yanımda kaldı o sürede. Bu arada Martta müfettiş geldi bize. Ha bugün ha yarın derken 1 ay gelip dersimize girmelerini bekledik.Ben de çok sık giremedim açkçası. Bir de herşey üst üste kötü gitti ya, Şubatta yumurtamı bile bulamadı doktor. Üstüne Martta ultrason takip yapacaktık sözde, 2. günü tahlillerden sonra. Buna şeyin arasında yaptıramadım. Hadi dedim öbür aya.Bu ay da ne oldusa artık bekle bekle yok benimki piyasada. İlk defa bu kadar gecikiyor.biraz da psikolojim bozuldu sanırım.Hiç giresim yazasım gelmedi. Gecikme sebebi Sanırım annemin durumundan dolayı. Fazlaca strese girmiş olabilirim. Yada Şubat 25 ten Mart 6 ya kadar incir kürü yapmıştım. O ay zamanında geldi ama Bilmiyrum ki bu ayı etkiler mi o incir kürü. Mart ayında rip oldum bir de bunca şeyin üstüne. Antibiyotik,....vs aldım. Belki onlar etkilemiştir. Bu gün 36. günü. Cumartesi doktora gideceğim.Bakalım ne varmış.
Kadercim çok sevindim gerçekten senin için. Sağ salim kucakla güzelim bebişini. Hem hamişken hem de ilk kucakladığında dua et, isteyen herkesin olsun diye. Hamişlerin duası kabul olurmuş.
Aynur, çok geçmiş olsun tatlım sana da. Bu konuda hç bilgim yok. Ama böyle durumlarda doktor çok önemli. Doktorunu çok iyi seç bence.
Kızlar sık giremezsem kusura bakmayın. Öpüyorum hepinizi. İyi bakın kendinize.
SEVGİLER...............................................................
Kadercim çok sevindim gerçekten senin için. Sağ salim kucakla güzelim bebişini. Hem hamişken hem de ilk kucakladığında dua et, isteyen herkesin olsun diye. Hamişlerin duası kabul olurmuş.
Aynur, çok geçmiş olsun tatlım sana da. Bu konuda hç bilgim yok. Ama böyle durumlarda doktor çok önemli. Doktorunu çok iyi seç bence.
Kızlar sık giremezsem kusura bakmayın. Öpüyorum hepinizi. İyi bakın kendinize.
SEVGİLER...............................................................
Son düzenleme: