Igne yaptirmaya gelen kaynana adayi nasil davranmaliyim ?

Kaynanamin ilk gördüğüm yerlerinden birinin totosu olmasini istemezdim doğrusu bence onlarinkini de başka bir arkadaşın yapsın. İğne hazırlanana kadar yanında olun, yapılırken çıkın. Sonra güle güle der gönderirsiniz.

He kv adayına bak, onun g.tünü görmek normal
Doğurduğu çocuğunkini görmek anormal ve ayıp
Kadının cehaleti buraya kadar koktu valla
Ben olsam yarın geldiklerinde "bugün de Xe ben vurcam size diğer arkadaş vuracak sizinkini gördüm nasıl olsa" derdim ahahah

Kaynana adayi “eyvah oglumun kiymetli mabadini gorduler”hastaligina yakalanmis. Allah sifasini versin
Onden bi kalite kontrol yaptim kicini begenmezsem almayacam kendime demek lazimdi aslinda da
Neyse siz dogru olani yapmissiniz

Calistigim yerde her gelen misafirime cay ikram ediyorum yani kuzenim gelse arkadasim gelse cayi alip dışarda ki cardaga cikiyoruz . Herkes oyle bunu sadece ben yapmiyorum is yerimden bi kac buyugume danisip cay ikram ettim ben biraz heyecanlandım da . Mesafeyi korumak istiyorum ayni zamanda da burnum havada gozuksun istemiyorum . Bencede dogru olan onlarin gelip benim ailemle muhattap olmasi ama bu sekilde nasil olcak bilmiyorum yarinda gelcekler igneye . Igne yapan kisi benjm zaten ne yapmaliyim bilmiyorum
yerinizde olsam direkt baska bir hemsire ilgilenecek sizinle der arkadasimi yonlendirir olabildigince muhattap olmazdim.

ayrica sevgiliniz ile tam sevgili olamamissiniz gibi geldi, mi garip iletisiminiz var.

baska hemsireye yaptiirinca aynisi olmuyo mu cok kiymetliyse kendi yapsaydi oglusuna

Benim orda calistigimi ve benim o igneyi yaptığımı bile bile gelip bu soruyu sormasi bana da cok tuhaf geldi
baska hemsireye yaptiirinca aynisi olmuyo mu cok kiymetliyse kendi yapsaydi oglusuna

Bence kıskançlığından değil ya, merakından sormuştur diye düşünüyorum.. düşünmek istiyorum Diğeri çok komik, ha arkadaşın yapmış ha sen sonuçta..

Arkadaşımla nöbetleşe çalışıyoruz birkaç gün iğneleri o yapacak deseniz?

Bir de kv adayı, konu sahibine;
'annenle çay içmeye gelin' demiş.
''Ne münasebet'' derdim ben olsam.
Hem cahil, hem de kendini çok bilgili sanan insan çekilmiyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…