Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar selamm çok acil yardımıznıza ihtiyacım var ikinci tüp bebek denememe başladık bana bugün yeni bir ğne yazdılar tek doz ve fiyatı 1575 tl aranızda hiç kullanan oldumu gerçi piyasaya yeni çıkmış adıda elonva 150 ....
merhaba tedaviniz hayırlı olsun..bende 3.cü tüpe başlıyacam yakında çok merak ettim bu iğneyi ne için verdi acaba yumurta büyütmek içinmi yoksa tutunmaya yardımcı olması için mi ,sizde herhangi bir sebep varmıydı...
arkadaşlar selamm çok acil yardımıznıza ihtiyacım var ikinci tüp bebek denememe başladık bana bugün yeni bir ğne yazdılar tek doz ve fiyatı 1575 tl aranızda hiç kullanan oldumu gerçi piyasaya yeni çıkmış adıda elonva 150 ....
arkadaşım eczaneye ama bilgisi olan bi eczaneye raporla alabilirmiyim bu iğneyi diye bi sor.çunki ilacabak. com da baktım raporlu alınır falan diyo.belki ben yalnış anlamış olabilirim am.ilaç çok pahalı araştırmadan alma derim.istanbuldaysan çapa yada cerahpaşa yakınlarındaki eczanelere sor.onlar bu konuda daha bilgililer.
merhaba tedaviniz hayırlı olsun..bende 3.cü tüpe başlıyacam yakında çok merak ettim bu iğneyi ne için verdi acaba yumurta büyütmek içinmi yoksa tutunmaya yardımcı olması için mi ,sizde herhangi bir sebep varmıydı...
selam benim ikinci tür bebek denemem hayır eşimdede bendede hiçbir sıkıntı yok sebepsiz yani iğnemi oldum önceden gonal f 450 oluyodum hergün bu tekseferde yumurta geliştirme için kullanılan bir iğne
arkadaşım eczaneye ama bilgisi olan bi eczaneye raporla alabilirmiyim bu iğneyi diye bi sor.çunki ilacabak. com da baktım raporlu alınır falan diyo.belki ben yalnış anlamış olabilirim am.ilaç çok pahalı araştırmadan alma derim.istanbuldaysan çapa yada cerahpaşa yakınlarındaki eczanelere sor.onlar bu konuda daha bilgililer.
teşekkür ederim iğne zaten geçen hafta piyasaya çıkmış ve bizimgibilerin canını uzun süreli yakmamak adına tek seferde olunan iğneymiş yani yeni tedavilerde gonal f yerine bunu yazıyoarlamış kısaca hergn iğne yerine tek iğne yumurta büyütmede fiyatta ilk alışta pahalı ama diğer iğnelerle aynı hesaba geliyor
Ben 2 gun once bu igneyi oldum. İlk denemem. Cok ilac istemiyorym dedim doktora o da bunu verdi. 3 gun icinde yumuslari buyutuyormus. Hesapladik her gun yapilan igneler ile ayni paraya geliyor.