İğneden sonraki gebelik testi

Doktor ne dedi canım bugün gidecektin sen
Çok teşekkür ederim cnm sorduğun için
Gittim kuzum cok şükür herseyi iyiymiş 2 haftaya tekrar gel dedi muayene için artik bu aydan sonra kontroler sıklasaçakmiş
Hastane doğum fiyatlarini sordum herseye zam geldiği gibi hastanenin muayene ve doğum ucretlerinede gelmiş

Çok şükür canım bebeğin iyiyse senin kaç kilo şu an bebisin? Bi de kasılmaların vardı normal miymiş? Sağ salim gelsin inşaallah
Bana bu son gidişim dışında hep bi ay sonra gel diyordu.
Evet canım biz bi ay önce sorduk doğum fiyatına 3000 dediler en son. Bu son gittiğimizde de 3900 demişler eşime. En son 3300 e inmisler. Normal mi kontrol ücreti de 160 bizde. Senin ne kadar canım ?

Amin amin canim saglikla gelsin bebislerimiz1800 dedi cnm kilosuna kasilmam içinde tablet magnezyum verdi sabah aksam ic dedi
Benim doğuma 4400 dedi ocaktan sora 5800 olacakmis cnm eğer fiyat sabitlemesi yaparsak 4400
Muayene parasi biz%20 indirimiz vardi 139 veriyorduk 159 olmuş yeni
Hersey ates pahasi mubarek sağlıkla hayirla alsaydik evlatlarimizi kucağımiza

Maşaallah kuzucuga ben magnezyumu uzun zamandır kullanıyorum.
Giriş için ben de önce 160 veriyordum ama sendika ile anlaşmışlar bu bı kaç seferdir 133 falan verdim. Senin doğum daha pahalıymış ama yaa4400 nedir ? Elimizi neye atsak elimizde kalıyor.
Senin iki bebe daha var Allah kolaylık versin valla çok zor. Herşey ateş pahası.

Amin amin canim benim
Aynen canim ya çok pahali oysaki kesip bebeği çıkaracak
Devlete güzel muamele olsa oraya gidip doğum yaparimda muamele iyi değil rabbim hepimize yardim etsin canim

Aynen
Amin amin canim benim
Aynen canim ya çok pahali oysaki kesip bebeği çıkaracak
Devlete güzel muamele olsa oraya gidip doğum yaparimda muamele iyi değil rabbim hepimize yardim etsin canim
Aynen canım devleti düşündüm ben de ama dediğin gibi giden herkes öyle seyler anlatıyor ki amin canım

Tatli Limon nasilsin canim kontrole gittin mi?Bebis nasılmış
Salı günü sezeryanla aldılar canım şimdi evdeyim. 2470 kilosu . Boyu 50 cm. Emzirmek için uyanmiyor simdi dün kan aldılar 6.5 çıktı sarılığı ama ben yatış yapmak istemedim . Nasıl olcak bilmiyorum

Gözün aydın olsun cnm sağlıkla kavuşsun şükür bebeğine olsun kuzum küçük bebekler hemen toparlanir
Canim zorla uyandirmaya çalış altini açarsan uyanir mama veriyormusun cnm oda iyi gelir
Güneş olduğu zaman üzerini cikar güneşe yatir sariliga iyi gelir

Allah razı olsun canım. Mama veriyorum çünkü süt olmuyordu ilk başta. Şimdi yeni yeni gelmeye başladı. Önce emzirmeye çalışıyorum sonra mama veriyorum inşaallah emer bundan sonra hep. Bugün kontrole götürcez. Bakalım inşaallah iyidir ya.

İnsllah canim bundan sonrasi yaninda ya daha kolay olur senin için
2 saatte bir emzirmeye çalış cnm emdikce büyüyecek insllahh
Güzel haberlerle evinize gelin insllah cnm

İnsllah canim bundan sonrasi yaninda ya daha kolay olur senin için
2 saatte bir emzirmeye çalış cnm emdikce büyüyecek insllahh
Güzel haberlerle evinize gelin insllah cnm
Amin canım darısı sana olsun inşaallah. Şimdi ben neler yiyebilirim neler yememeliyim

Amin canım darısı sana olsun inşaallah. Şimdi ben neler yiyebilirim neler yememeliyim
Amin amin canm sağlıkla gelsin zamaninda insllahh
Canim mercimek, nohut,kuru fasulye portakal,mandalina bunlar gaz yapiyor cnm
Süt icin incir,hurma,dut kurusu yiyebilirsin ve bol bol su cnm
Bak birde bu komposto tarifi var sut için

Eklentiler

• Screenshot_20211110-214332_Chrome.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 16
Amin amin canm sağlıkla gelsin zamaninda insllahh
Canim mercimek, nohut,kuru fasulye portakal,mandalina bunlar gaz yapiyor cnm
Süt icin incir,hurma,dut kurusu yiyebilirsin ve bol bol su cnm
Bak birde bu komposto tarifi var sut için
Tamam canim çok teşekkür ederim. Bugün de sarılık için kan verdik sınırda dedi yarın yine kan alcaklar canımdan can gitti. Yükselirse kuvoze alincak dedi doktor. Ama ben istemiyorum vermeyi. Mama da veriyorum emzirmeye de çalışıyorum demek yetmemiş

Prenses kıvranıyor sancidan. Sen napiyon nasilsin canım ? Az kalmış senin doğuma da. Günün belli mi ?
Gaz sancısı mi cnm ya rabbim sifa versin hemen geçsin insallah
Evet cnm az kaldi insallag 6 subat dedi ama bakalim erken falan olmazsa

Gaz sancısı mi cnm ya rabbim sifa versin hemen geçsin insallah
Evet cnm az kaldi insallag 6 subat dedi ama bakalim erken falan olmazsa
Ayyy az kalmış bı sıkıntı yok dimi inşaallah?
Kız sen ne yoruluyorsundur şimdi . Ben bu bebekle böyleysem seni şu an insan üstü bı varlık olarak görüyorum

Ayyy az kalmış bı sıkıntı yok dimi inşaallah?
Kız sen ne yoruluyorsundur şimdi . Ben bu bebekle böyleysem seni şu an insan üstü bı varlık olarak görüyorum
Allah seni cnm güldürdün beni evet yorucu oluyor ama küçük kizimin gelip boynuma sarilmasi dunya bedel büyük kizim da oyle keza bazen diyorum tek cocuklu olanlar daha bir sansli oluyor diyorum ev kirlenmiyor anne açıktım diyen olmuyor hayat boyle gecip gidiyor cnm
Yarin bir bakmissin prenses hanim büyümüş zaman su gibi akip gidiyor bazen yetisemiyorsun zamana bile
Canim biraz suyum fazla cikti işte her hafta kontrole gidiyorum iste hamilelik yorucu ve korkutucu olabiliyor bazen hayirlisiyla kucagima alsam diyorum neyseki az kaldi insallah cnm

Ne guzel yüzünü az da olsa güldürdüysem . Evet ya kendimi yaşlı hissetmeye de başladım şimdi kesinlikle haklısın benimki beni pert ediyor sancidan ağlamadan falan amaa kokusu herşeye bedel . Hatta anneme geldim üç gündür burdayım resmen depresyona girmiştim evde çünkü iki damla değiştik üçüncüye geçtik daha yeni rahatladi biraz bebek . Kaldı ki gaz yapacak hiç bişey yemiyorum. Kimyon vs hepsini de içiyorum ama gaz varsa var işte . Yine de çok şükür Allah kimseye eksikliğini vermesin.
Sag salim gelsin senin minik de evin de bereketli olsun ya üç çocuk Maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…