- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Anne yani beşik alayım o zaman. Benim aklımda da o kaldı. Emzikten emin değilim ama dediğin gibi kurtarıcı olabilir. Sadece nasıl biraktircam o kısmından korkuyorumCanim ben hem anne yani hemde buyuyen besik almistim buyuyen besik yatti kizim ama kullanilisli degildi anne yani besik guzel oluyor oda 6 aya kadar yatabiliyor sinrasinda oyun parki beşik alabilirisin
Bebis icin ates ölçeri kesin al cnm
Fazla yeni doğan kiyafeti alma bebisler hemen büyüdüğü icin giyemiyorlar
Reflu yatagi alabilirsin cnm
Emzik hayat kurtariyor dogar dogmaz verebilirsin
Aklima geldikce yazarim cnm
Ilk bebis olunca anneler taoiyor birseyler 2.ve 3. Cocuklarda kimse birseycik almıyorlar
Canim benim kiz kendiliğinden birakti dogar dogmaz ağzına verdim ben verdikçe annem çekti emziğiAnne yani beşik alayım o zaman. Benim aklımda da o kaldı. Emzikten emin değilim ama dediğin gibi kurtarıcı olabilir. Sadece nasıl biraktircam o kısmından korkuyorum
Reflü yatağını da sorcaktim sen yazmışsınfaydası oluyor dimi ? Bi de biberonlarda çok seçenek var onu nasil yapayım? Arada yaz aklına gelirse sevindir şu garibi valla elim ayağıma dolandı neyi alcam diye ve daha icraat de yok
Tamam canım . Peki bezi hangisini alıyorsun sen ya da tavsiyen var mı ? Bir de bazıları yenidoğani az alıyor nolur nolmaz diye . Kacli almam lazım?Bebise küvet, tirnak makasi,pişik kremi,şampuan, her ihtimale karşı mama al cnm
Göğüs pedi ve islak mendil ,bez
Bol bol zibin alabilirsin cok kusuyor bebisler ilk aylar
Ağız mendili bolca al.penye battaniye cok lazim oluyor
Bebise kiyafetleri 0-3 fazla alma 3-6 ve 6-9 aylik alabilirsin
Tulumlar kullanisli oluyor
Aventi inceledim bayağı . Yorumlar çok iyi . Olmadı ben de ondan alayım.Canim benim kiz kendiliğinden birakti dogar dogmaz ağzına verdim ben verdikçe annem çekti emziğişimdi yine diyor emzik falan vermem diye heee anne diyorum zorlugu sen çekmeyeceksin ne de olsa diyorum
Reflu yatağınin fayadasi olur kuzum Allah korusun kusmasi falan olursa genizine kaçmaz
Biberonda benim yavru kuslar tutmadi ama yakinlarim avent aldilar
Canim bezde sleepyi öneriyorlar ben kizlarda prima ve molfix kullanmistim 3.bebis olunca ya sleepy yada a101 bezide çok güzel onu alirimTamam canım . Peki bezi hangisini alıyorsun sen ya da tavsiyen var mı ? Bir de bazıları yenidoğani az alıyor nolur nolmaz diye . Kacli almam lazım?
Aventi inceledim bayağı . Yorumlar çok iyi . Olmadı ben de ondan alayım.
Benimki ufak olcak şimdiden belli deCanim bezde sleepyi öneriyorlar ben kizlarda prima ve molfix kullanmistim 3.bebis olunca ya sleepy yada a101 bezide çok güzel onu alirim
Ama ilk bir paket al cnm stok yapma belki bebek küçük belkide iri bir bebis dogarsa olmaz
Göbek oyuntulu al ilk bezini
Tamam kuzum yazarim aklima geldikçeBenimki ufak olcak şimdiden belli detamam dediğin gibi göbek oyuntulu alırım canım. Arada aklına bi şey gelirse sevindir şu garibi
Tamam kuzum yazarim aklima geldikçe
Çıtı bıtı bir kiz olacak annesisağlıkla gelsin prenses inşllah
Amin amin kuzumAllah razı olsun canım benim. Seninki de sağ salim gelsin inşaallah. Hayırlı evlat olsun anacigina ablalarina
Senin en fazla kıyafet falan olur heralde canım . Beşik emzik biberon falan vardırAmin amin kuzumrabbim sende de razi olsun cnm sağlıkla alalim kucaklarimiza da herşey hallolur insllah
Daha bende başlamadım bu ay baslayim yavastan diyorum
Ah ah yarama tuz bastin inanır mısın hiç birseyim yok sifirdan başlıyacağım besigi falan dağıtmıştimSenin en fazla kıyafet falan olur heralde canım . Beşik emzik biberon falan vardır
Anam neden dagittin herşeyiAh ah yarama tuz bastin inanır mısın hiç birseyim yok sifirdan başlıyacağım besigi falan dağıtmıştim
Yakinimdaki kisilere vermistim onlarda sagolsun güzel kullanmamis bende almadim onlardan birde ilkler kizdi buda erkek bebis valla zor olacak görümcem doğum yapti yeni onunda ikiz kizlari oldu dedim yollarsan pembeleri evde giydirim disaridarenkli birseyleri alirim dedim tabi ki yollarsaAnam neden dagittin herşeyizor olcak senin de desene. Allah yardımcın olsun valla
Bebeğin de kafası karışacak evde başka renkler dışarda başka renklerYakinimdaki kisilere vermistim onlarda sagolsun güzel kullanmamis bende almadim onlardan birde ilkler kizdi buda erkek bebis valla zor olacak görümcem doğum yapti yeni onunda ikiz kizlari oldu dedim yollarsan pembeleri evde giydirim disaridarenkli birseyleri alirim dedim tabi ki yollarsadaha
Allah seni akşam akşam güldürdün beniBebeğin de kafası karışacak evde başka renkler dışarda başka renklerbeşik falan da mı yok? Herşey sil baştan mi
Anam Allah kolaylık versin o zaman. Kızların masrafı yeni bebenin masrafı derkenAllah seni akşam akşam güldürdün beniyok cnm besikte yok ne yazıkki sen ne alacaksan fındığa hemen hemen bende alacağım yani
Amin canim benimAnam Allah kolaylık versin o zaman. Kızların masrafı yeni bebenin masrafı derkenbari beşiği falan vermeyeydin kimseye 1000 den aşağı beşik bile yok doğru düzgün
Amin canim benim
Kizlarin okul masraflari çok oluyor cnm b
Besikte dedigun gibi cok pahali simdiki aklim olsa kimseye vermezdim
Amin kuzum benim rabbim herkesin yardimcisi olsun bu zamanda hersey cok zor ateş pahasiEvet valla öyle . Allah yardımcın olsun canım benim . İnşaallah çok yıpratmaz sizi maddi manevî. Her bebek kismetiyle gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?