- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Tatli Limon
-
İyiyim kuzum sen nasilsin
Kaç kilo aldın kuzum . Ben de son hafta okula gidiyorum. Sonra dinlenicem inşaallahİyiyim kuzum sen nasilsin
Cocuklarla uğraşıyorum bir yandan iyice büyüdük ağırlaştım
9 yada 10 kilo olmasi lazim cnm cok kilo aldimKaç kilo aldın kuzum . Ben de son hafta okula gidiyorum. Sonra dinlenicem inşaallah
Benim de 9-10 kilo arası gidip geliyor . Kilo veriyorum sanki tam tersine9 yada 10 kilo olmasi lazim cnm cok kilo aldimama görenler zayifsin diyorr
Ya cnm iyi çalıştın dinlen bolca çocuk olunca zor oluyor biraz dinlenmen
Amin canimBenim de 9-10 kilo arası gidip geliyor . Kilo veriyorum sanki tam tersine
Aynen valla çocuk bi taneyse neyse de ikiyi üçü görünce etraftan bi korku kaplıyorAllah yardımcınız olsun valla . Tabi benim gibi acemilerin de yardımcısı olsun.
Ben normal diye düşünüyorum ama doktor daha demedi normal olur mu olmaz mı diye. Bi dahaki gidişimde soyler heralde.Amin canim
Normal doğumu olacak senin?
İlk bebisler daha kolay oluyormuş gercekten iki ve üçüncu bebisler cok zor yatip dinlenemiyorsun öyle bir lüksün olamiyor
Canim olabilir ayaklari ama senin bu haftalarda dönmüş olmasi lazim tabi bu bebislerin bazen aklina akil sira ermezM Maviayyy canım sana bi kaç şey sorcam da. Şimdi ben en sert hareketleri sol tarafimda hissediyorum orası ayaklaridir dimi? Kaburgaya kemigine kadar gidiyor arada. Bazen bebek kasılıyor ya bı yumru sağda biri solda oluyor. Sağ taraf da kafasidir diyorum ama yine de bilmiyorum. Kafa dedigim yer göbek deliğinin yan tarafı . Yarın 36+0 oluyorum. Bebek daha döner mi ki ? Doktora haftaya gitcem daha merak ediyorum döner mi donmuş mu daha dönecek mi allak bullak oldumçok karışık sordum biraz ama
E o zaman benimki daha dönmedi. Zaten pek yer değiştirmedi ayaklar hep sola vuruyor. Daha ne zaman dönecek bu yan yan yatıyor demek . Hiç oralı değil hatunCanim olabilir ayaklari ama senin bu haftalarda dönmüş olmasi lazim tabi bu bebislerin bazen aklina akil sira ermezbak ben kontrole gittiigimde doktorum senin bebisin kafasi sağda ayaklari solda demişti ama bebisler cok sik yer degistirebilirler
Tekmelerin çok sık geldiği yer genelikle ayaklari oluyor yavas hareketlerin oldugu yerde kafasi oluyor canim
Keyif yapiyor küçük prensesE o zaman benimki daha dönmedi. Zaten pek yer değiştirmedi ayaklar hep sola vuruyor. Daha ne zaman dönecek bu yan yan yatıyor demek . Hiç oralı değil hatun
Ay inşaallah yaa. Sen nasılsın kuzum bebiş iyi değil miKeyif yapiyor küçük prenses
Kontrolde belki dönmüş olarak gorebilirsin cnm
Bende iyiyim cnm agirlastim iyice bende insllah haftaya kontrole gideceğim bakalim bebis nasılmış büyümüş göreceğiz bizimki biraz nazli yüzünü göstermiyor ablalari merak ediyorlar insallah bu sefer görürüzAy inşaallah yaa. Sen nasılsın kuzum bebiş iyi değil mi
Senin için daha zordur iki çocukla bi de .Bende iyiyim cnm agirlastim iyice bende insllah haftaya kontrole gideceğim bakalim bebis nasılmış büyümüş göreceğiz bizimki biraz nazli yüzünü göstermiyor ablalari merak ediyorlar insallah bu sefer görürüz❣
Ya canim üzülme bak hemen bugunden başla gece yatarken muzla sütü blendirden cek ic
Muzla sütü tüketiyordum da . Bi ayda yarım kilo tek almış yaYa canim üzülme bak hemen bugunden başla gece yatarken muzla sütü blendirden cek ic
Günde 2 muz ye sabahlari tahin pekmez ye
Kaşar peyniri ye ama duzenli şekilde bebe bisküvisi muzla ezip yiyebilirsin
Yeşil mercimekten yemek yap ye cnm insllah Allahin izniyle kilo alacaktir
Moral onemli cnm sakin moralini bozma
Ozman cnm bebe bisküvisi, muz ,süt blendir yap ic bakMuzla sütü tüketiyordum da . Bi ayda yarım kilo tek almış yasalı gününe kadar ne olabilir ki en fazla. Hiç hazır da degilim ben.
Sen gittin mi peki kontrole ? Sen ne durumdasin ?
Salıya kadar daha dikkatli beslencem bakalım inşaallah işe yarar.Ozman cnm bebe bisküvisi, muz ,süt blendir yap ic bak
Gunde 2 bardak süt, 2 muz,2 kase yoğurt ye insllah sali gunune kadar kilo alir bebisin cnm
Yarin gideceğim insllah canim benimde kasilmam cok oluyor bakalim ne diyecek doktor
Insallah cnm stres yapma bebiste etkilenir bak rahatla kilo alacak diye odaklanSalıya kadar daha dikkatli beslencem bakalım inşaallah işe yarar.
Kasılma dediğin hani bebek toplanıyor ya ağrı da oluyor biraz o değil mi? Erken sanki senin için kasılma vs ama
Doktor ne dedi canım bugün gidecektin senInsallah cnm stres yapma bebiste etkilenir bak rahatla kilo alacak diye odaklan
Evet kuzum bir yere toplanıyor 3 hafta once nst girmistim sanci cikmadi sukurde niye oluyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?