iğneler ve Yumurtalar

1 Tane doktor'a git canım beğenmiyorsan Değiştir fazlada değiştirmek iyi değil.. Nerede yaşıyorsun?

Hollanda'da yaşıyorum..
Zaten gerekirse giderim haftaya Türkiye 'ye...
Biraz zor olucak okula gidiyorum felan, ama sağlık önce...
Buranın doktorları hemen bakmaları, gerekirse bakarlar, mesela hastaneye gidip bi ultrasyonda baksin diyemiyorum... Ev doktoru derse gidebiliyorum.. Bi ariyim yarın ozaman giderim gerekirse..
Siz hangi iğne tedavisini gördünüz?

Gonal F.. bugün ilk iğnemi oldum.. Sizin içinde zor Hollanda Türkiye arası git gel Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah hamiş kalıp dertlerinden kurtulursun

Gonal F.. bugün ilk iğnemi oldum.. Sizin içinde zor Hollanda Türkiye arası git gel Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah hamiş kalıp dertlerinden kurtulursun
Evet çok zor ama yinede bebek için insan feda ediyor...
Allah hepimize sağlıklı bir çocuk nasib etsin...

İyiyim sağol heyecanlanmadım bu konuda taş kesildim bişi hissetmiyorum.. Bir tek ümidim var :) 5 günden sonra belli olcak herşey.. Sen dr ye ne zaman gitcen?
evet haklısın bazen pozitifi görünce de sevinemicez gibime geliyor onca stres ve sıkıntıdan sonra...
tüp bebek denemesi miydi? kaçıncı denemen?
5 gün sonra sevinçli haberler veresin bize inş

Allah yardımcınız olsun gerçekten
Allah tez zamanda gönlünüze göre versin...

evet haklısın bazen pozitifi görünce de sevinemicez gibime geliyor onca stres ve sıkıntıdan sonra...
tüp bebek denemesi miydi? kaçıncı denemen?
5 gün sonra sevinçli haberler veresin bize inş
stres ten bu ayda olmayacak gibi geliyor babamı bu sabah 5 de yoğun bakıma almışlar sabah 9 da öğrendim.. Benimki iğne tedavisi

merhabalar öncelıkle babanız için geçmiş olsun Allah acil şifalar versın ben 6 ay klomen denemesınden sonra kı bu 6dn fazladır arada da kullandım puregon kullandım 3 . ayımda hamıle kaldım şimdi 1 yasında kızım inş. sizlerde kavuşursunuz yavrularınıza

stres ten bu ayda olmayacak gibi geliyor babamı bu sabah 5 de yoğun bakıma almışlar sabah 9 da öğrendim.. Benimki iğne tedavisi
Çok geçmiş olsun yaa şimdi gördüm çabucak iyileşir umarım baban. Stresten olmuyor ne olmuyorsa.

Çok geçmiş olsun canım, allah acil şifa versin babana, sizede sabır versin..

Bu arada dün doktoru aradım dediki bu normal adet olmadığın, adet sökücü ilaç kullan dedi, bende dedim nasıl normal, ilk defa duyuyorum.. Neyse burda da tabiki öyle adet sökücü ilaç alamıyorsun, bende soğan kaynattım içiyorum dünden beri ve bugün adet oldum, ama içmeye devam, çünkü çoğu kişi soğan kaynatıp içmiş ve sonradan incir kaynatıp içmiş ondan hamile kalmışlar.. İncir de yumurtaları canlandırıyormuş.. Ama o soğan gerçekten iyi geldi.. Bir gün sonra hemen adet oldum.

Ben yarın dr Dayım kızçelerim gelişmeler olursa yazarım...kubra92 sağol allah razı olsun

soğanı kaynatıp içmek gerçekten çok iyi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…