Herşeyde vardır bir Hayır canım olsun :) Geç olsun sağlıklı olsun..bir hafta sonra tüpe başlicaktık
eşimin yoğunluğundan erteledik
1 Tane doktor'a git canım beğenmiyorsan Değiştir fazlada değiştirmek iyi değil.. Nerede yaşıyorsun?
Gonal F.. bugün ilk iğnemi oldum.. Sizin içinde zor Hollanda Türkiye arası git gel Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah hamiş kalıp dertlerinden kurtulursunHollanda'da yaşıyorum..
Zaten gerekirse giderim haftaya Türkiye 'ye...
Biraz zor olucak okula gidiyorum felan, ama sağlık önce...
Buranın doktorları hemen bakmaları, gerekirse bakarlar, mesela hastaneye gidip bi ultrasyonda baksin diyemiyorum... Ev doktoru derse gidebiliyorum.. Bi ariyim yarın ozaman giderim gerekirse..
Siz hangi iğne tedavisini gördünüz?
Evet çok zor ama yinede bebek için insan feda ediyor...Gonal F.. bugün ilk iğnemi oldum.. Sizin içinde zor Hollanda Türkiye arası git gel Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah hamiş kalıp dertlerinden kurtulursun
Aminnnnnn Canımcımmmmm.. Gelişmelerden haberdar etEvet çok zor ama yinede bebek için insan feda ediyor...
Allah hepimize sağlıklı bir çocuk nasib etsin...
Ederim canım, sizde beni haberdar edin..Aminnnnnn Canımcımmmmm.. Gelişmelerden haberdar et
evet haklısın bazen pozitifi görünce de sevinemicez gibime geliyor onca stres ve sıkıntıdan sonra...İyiyim sağol heyecanlanmadım bu konuda taş kesildim bişi hissetmiyorum.. Bir tek ümidim var :) 5 günden sonra belli olcak herşey.. Sen dr ye ne zaman gitcen?
Allah yardımcınız olsun gerçektenHollanda'da yaşıyorum..
Zaten gerekirse giderim haftaya Türkiye 'ye...
Biraz zor olucak okula gidiyorum felan, ama sağlık önce...
Buranın doktorları hemen bakmaları, gerekirse bakarlar, mesela hastaneye gidip bi ultrasyonda baksin diyemiyorum... Ev doktoru derse gidebiliyorum.. Bi ariyim yarın ozaman giderim gerekirse..
Siz hangi iğne tedavisini gördünüz?
stres ten bu ayda olmayacak gibi geliyor babamı bu sabah 5 de yoğun bakıma almışlar sabah 9 da öğrendim.. Benimki iğne tedavisievet haklısın bazen pozitifi görünce de sevinemicez gibime geliyor onca stres ve sıkıntıdan sonra...
tüp bebek denemesi miydi? kaçıncı denemen?
5 gün sonra sevinçli haberler veresin bize inş
Allah acil şifalar versin canımstres ten bu ayda olmayacak gibi geliyor babamı bu sabah 5 de yoğun bakıma almışlar sabah 9 da öğrendim.. Benimki iğne tedavisi
Çok geçmiş olsun yaa şimdi gördüm çabucak iyileşir umarım baban. Stresten olmuyor ne olmuyorsa.stres ten bu ayda olmayacak gibi geliyor babamı bu sabah 5 de yoğun bakıma almışlar sabah 9 da öğrendim.. Benimki iğne tedavisi
Çok geçmiş olsun canım, allah acil şifa versin babana, sizede sabır versin..stres ten bu ayda olmayacak gibi geliyor babamı bu sabah 5 de yoğun bakıma almışlar sabah 9 da öğrendim.. Benimki iğne tedavisi
Sağol bitanem.. Bende dr ye gidicem..babam iyi hu aradaÇok geçmiş olsun yaa şimdi gördüm çabucak iyileşir umarım baban. Stresten olmuyor ne olmuyorsa.
soğanı kaynatıp içmek gerçekten çok iyi geliyor...Çok geçmiş olsun canım, allah acil şifa versin babana, sizede sabır versin..
Bu arada dün doktoru aradım dediki bu normal adet olmadığın, adet sökücü ilaç kullan dedi, bende dedim nasıl normal, ilk defa duyuyorum.. Neyse burda da tabiki öyle adet sökücü ilaç alamıyorsun, bende soğan kaynattım içiyorum dünden beri ve bugün adet oldum, ama içmeye devam, çünkü çoğu kişi soğan kaynatıp içmiş ve sonradan incir kaynatıp içmiş ondan hamile kalmışlar.. İncir de yumurtaları canlandırıyormuş.. Ama o soğan gerçekten iyi geldi.. Bir gün sonra hemen adet oldum.
iyi olduğuna sevindimSağol bitanem.. Bende dr ye gidicem..babam iyi hu arada
Evet bana çok iyi geldi..soğanı kaynatıp içmek gerçekten çok iyi geliyor...
Doktora gittim bugün gonal f iğneyi gene alacam 2 kutu ya çıktı...3 gün daha kullancamiyi olduğuna sevindim
haberdar et gelişmelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?