Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Dr ye gittim 7 günüm Yumurtalar 12 mm olmuş Doz Yükselttik 75 Den 150 ye Çarşambâ bidaha gidicem herkes gelişmeleri yazsın
Ya bende tedaviyi bıraktım ama bırakmakta stres sıkıntıyı bitirmiyor desene.ben de gelişmeler yok çünkü tedavi yok...
4-5 aydır sanki tedavisiz de olur gibi geliyordu...
artık tedavisiz hiç bir şeyin olması mümkün değilmiş gibi düşünmeye başladım
ve garip olan tedavi de başlatmak istemiyorum
resmen üşeniyorum bütün o stresi yaşamaya :)
Üzerine Gidersen Stres sıkıntı Kalmaz Bende Ara verdim Daha Çok.stres oldum Stresten Âdet olamadım... Yumurtam ın Takibine Devam ediyoruz Allahım Hepimizi Yavrularımıza KavuştursunYa bende tedaviyi bıraktım ama bırakmakta stres sıkıntıyı bitirmiyor desene.
klomenle hiç büyümemişti 1 Tane Var malesef Allahın izni ne kaldı Ol derse Olurkaç yumurta göründü?
yumurta gelişiminde sıkıntı var mıydı sende?
bence çok iyi gidiyor
inş daha da büyümüş olur çarşamba günü...
Allah istedikten sonra o 1 tane yumurtanı senin mucizen yaparklomenle hiç büyümemişti 1 Tane Var malesef Allahın izni ne kaldı Ol derse Olur
iki ucu ... değnek işte :))))))))))))))))))))Ya bende tedaviyi bıraktım ama bırakmakta stres sıkıntıyı bitirmiyor desene.
aminHe bu arada ilaç kullanırken İncir yedim bol bol Kurusunuda 15 dk Kaynatıp aç karnına içiom :) Rabbim şifa versin
hayırlı olsun yarasın :)Çatlatma iğnesi oldum Kızçeler
en az 12 gün bekleEeee kızlar sizde bi gelişme yokmu?! Bide Sonucumu kaç gün sonra Alırım ne zaman test yapayım?
7 günüm canım :)en az 12 gün bekle
ne zaman yapıldı aşılama?
aşılama yapılalı 7 gün mü oldu yoksa 7 gün mü kaldı? anlamadım7 günüm canım :)
Rabbim acil şifalar versin çok geçmiş olsun cnmAllah acil şifalar versin canım
hayırlısı neyse o olsun inşallah
duamız hep böyle