iğneler ve Yumurtalar

Kızlar Dr ye gittim 7 günüm Yumurtalar 12 mm olmuş Doz Yükselttik 75 Den 150 ye Çarşambâ bidaha gidicem herkes gelişmeleri yazsın

Kızlar Dr ye gittim 7 günüm Yumurtalar 12 mm olmuş Doz Yükselttik 75 Den 150 ye Çarşambâ bidaha gidicem herkes gelişmeleri yazsın

kaç yumurta göründü?
yumurta gelişiminde sıkıntı var mıydı sende?
bence çok iyi gidiyor
inş daha da büyümüş olur çarşamba günü...

ben de gelişmeler yok çünkü tedavi yok...
4-5 aydır sanki tedavisiz de olur gibi geliyordu...
artık tedavisiz hiç bir şeyin olması mümkün değilmiş gibi düşünmeye başladım
ve garip olan tedavi de başlatmak istemiyorum
resmen üşeniyorum bütün o stresi yaşamaya :)

ben de gelişmeler yok çünkü tedavi yok...
4-5 aydır sanki tedavisiz de olur gibi geliyordu...
artık tedavisiz hiç bir şeyin olması mümkün değilmiş gibi düşünmeye başladım
ve garip olan tedavi de başlatmak istemiyorum
resmen üşeniyorum bütün o stresi yaşamaya :)
Ya bende tedaviyi bıraktım ama bırakmakta stres sıkıntıyı bitirmiyor desene.

Ya bende tedaviyi bıraktım ama bırakmakta stres sıkıntıyı bitirmiyor desene.
Üzerine Gidersen Stres sıkıntı Kalmaz Bende Ara verdim Daha Çok.stres oldum Stresten Âdet olamadım... Yumurtam ın Takibine Devam ediyoruz Allahım Hepimizi Yavrularımıza Kavuştursun

kaç yumurta göründü?
yumurta gelişiminde sıkıntı var mıydı sende?
bence çok iyi gidiyor
inş daha da büyümüş olur çarşamba günü...
klomenle hiç büyümemişti 1 Tane Var malesef Allahın izni ne kaldı Ol derse Olur

He bu arada ilaç kullanırken İncir yedim bol bol Kurusunuda 15 dk Kaynatıp aç karnına içiom :) Rabbim şifa versin

Eeee kızlar sizde bi gelişme yokmu?! Bide Sonucumu kaç gün sonra Alırım ne zaman test yapayım?

Eee kızçelerim kimse gelişmelerden haber vermemiş... Benim 12 günümdü kanamam var ne olduğu da belli.değil. Doktoru aradım bekle diyor... Adet miyim neyim belli değil :D Saçmalıklar yaşıyorum...

Çok tuhaf, ama bende tam tersine, 8 hafta adet olmamıştım. Bende doktoru aramıştım oda bana bekle demişti, normalmiş oluyormuş bazen...
Sonra adet oldum ve bu Son ayım, eğer hamile kalmazsam bu ay, doktor anca tüp bebek yaptırırsın demişti........
Gelecek ayın 6 sında adet olmalıyım "normalde". Fakat bende genelde adet gecikmesi oluyor, bazen bir buçuk ayda bir, oyuzden bende halen bekliyorum! :(

Back
X