ayraaaan naptın cnm?Eee kızçelerim kimse gelişmelerden haber vermemiş... Benim 12 günümdü kanamam var ne olduğu da belli.değil. Doktoru aradım bekle diyor... Adet miyim neyim belli değilSaçmalıklar yaşıyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayraaaan naptın cnm?Eee kızçelerim kimse gelişmelerden haber vermemiş... Benim 12 günümdü kanamam var ne olduğu da belli.değil. Doktoru aradım bekle diyor... Adet miyim neyim belli değilSaçmalıklar yaşıyorum...
Bayramdan sonra belli olcak canım :) Beklemeye devam... Dert.bitmiyor offfayraaaan naptın cnm?
inş yarın gzl haberler alırsınKızçelerimmmmm yarın test yapacam,ama hiç umudum,yok... Negatif çıkarsa sonuç kasım da tekrar Tedavi görücem Gonal f e devamm![]()
Çok doğru dedin kuzucuğum.Allaha hamd olsun genede... Rabbim hepimize nasip etsin :)inş yarın gzl haberler alırsın
olmazsa da Allaha yine de hamd olsun
sakın üzme kendini
şükürler olsun Allah imkan verdi de
tedaviler görebiliyoruz
derdini veren Allah elbette dermanını da verecektir
rahim filmi çekildin mi?kızlar bende gelecek ay igne tedavisine başlıcam hayırlısıyla serephone le büyümedi yumurtalar inş. igneyle oluşur büyürler .aşılama mı denesem diyede düşünüyorum direk 1 sene oldu artık ya yaşımda geçiyo
Bencede direk aşılama yaptır... Ben kasım ayına aşılama düşünüyorum...kızlar bende gelecek ay igne tedavisine başlıcam hayırlısıyla serephone le büyümedi yumurtalar inş. igneyle oluşur büyürler .aşılama mı denesem diyede düşünüyorum direk 1 sene oldu artık ya yaşımda geçiyo
yok canım dr 3 ay sonra dedi kasımda da olmazsa heralde çekitirecek .rahim filmi çekildin mi?
canım onunda normal bi ilişkiden çok farkı yok diyolar ama tereddütdeyim . kasım ayını bekliyorum kafamdan da atmaya çalışıyorum olmuyo. canım burdan paylaş olurmu neler yaptıgımızı paylaşalım . moral olur birbirimizeBencede direk aşılama yaptır... Ben kasım ayına aşılama düşünüyorum...
Tabiki canımmmm paylaşırım..canım onunda normal bi ilişkiden çok farkı yok diyolar ama tereddütdeyim . kasım ayını bekliyorum kafamdan da atmaya çalışıyorum olmuyo. canım burdan paylaş olurmu neler yaptıgımızı paylaşalım . moral olur birbirimize
ben bunu zaten hiç bir zaman anlamadımyok canım dr 3 ay sonra dedi kasımda da olmazsa heralde çekitirecek .
aşılama sürecin bir kaç avantajı varcanım onunda normal bi ilişkiden çok farkı yok diyolar ama tereddütdeyim . kasım ayını bekliyorum kafamdan da atmaya çalışıyorum olmuyo. canım burdan paylaş olurmu neler yaptıgımızı paylaşalım . moral olur birbirimize
canım bi evladım var benm Allah bagışlarsa . film onun yüzünden ilk etapta istemedik.ama olmazsa kasımda çekilecek heralde inş bi sorun yokturben bunu zaten hiç bir zaman anlamadım
bence de kasımda olmazsa (tabi inş olur)
rahim filmi çektirt
iyi gayet canım büyürler inşa haftaya kadar .ilaçmı kullanıyosunbugün doktorcuma gittim :)
6. günümdeyim
sağda bi tane 10 mm
solda bi tane 7 mm
büyüyün kuzularım büyüyün
bu arada incir kürü de yapıyorum bakalım
inşallah yokturcanım bi evladım var benm Allah bagışlarsa . film onun yüzünden ilk etapta istemedik.ama olmazsa kasımda çekilecek heralde inş bi sorun yoktur
yok kullanmıyorum cnmiyi gayet canım büyürler inşa haftaya kadar .ilaçmı kullanıyosun
Oooo bebişimin bebesi olur inşallah :)bugün doktorcuma gittim :)
6. günümdeyim
sağda bi tane 10 mm
solda bi tane 7 mm
büyüyün kuzularım büyüyün
bu arada incir kürü de yapıyorum bakalım
ah ah hepimizin inş :)Oooo bebişimin bebesi olur inşallah :)
Çok güzel haberler