iğneler ve Yumurtalar

ayran

CcC Ülkücüler CcC
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
2.734
904
198
35
Kızçelerim Klomen bi işe yaramadı eylül 9 adetimin ilk günü Dr Gidicem iğnelere gecicez dedi. Ama umudum yok nedese.. İğne olup hamile kalan varmı acaba yada bana kısmet olurmu :(

Kızçelerim Klomen bi işe yaramadı eylül 9 adetimin ilk günü Dr Gidicem iğnelere gecicez dedi. Ama umudum yok nedese.. İğne olup hamile kalan varmı acaba yada bana kısmet olurmu :KK43:
Tabi ki var ben değil ama cevremde cok kisi var umudunu sakın kaybetme surekli dua et allaha guven ve pozitif ol lütfen olacak hepimizin bebegi olacak :)

Tabi ki var ben değil ama cevremde cok kisi var umudunu sakın kaybetme surekli dua et allaha guven ve pozitif ol lütfen olacak hepimizin bebegi olacak :)
Ay inşallah kuzucum ya ne biliyim 5 kutu klomenden sonra dağıldım hiç büyümedi 8 mm de kaldı iğnede klomen gibi gelio bana

Ay inşallah kuzucum ya ne biliyim 5 kutu klomenden sonra dağıldım hiç büyümedi 8 mm de kaldı iğnede klomen gibi gelio bana
Ben 6 kutu kulkandim canim 3 klomen 3 serophne ve malesef rahim filmine kaldım son care tupler tikanikmis bosuna 15 ayim gitti :KK33:

Benimkisi açık da noluyo hiç yumurtalar tembel teneke inatcı :(

Bende 3 tane olmustu buyuyolardi catliyolardi ama tupler tikanikmis diye olmamis bunca zaman inşallah olur en kisa zamanda rabbim bizede tattirsin bu güzel duyguyu inşallah canım:KK36:

İşte günüm 5 Eylül ama estrofem içiyorum oda adete engel oluyor, o yüzden karışık herşey.
Bizde herşey karışık anam.. Ne kadar bekleyeceğini söyledimi doktor? Ni tarih verip çağırmadımı?

Bizde herşey karışık anam.. Ne kadar bekleyeceğini söyledimi doktor? Ni tarih verip çağırmadımı?
Verdi tarih 8 Eylül'de gideceğim yeniden. Ama adet olmaman normal gelince test yaparız dedi. Bende hiiiç belirti yok zaten.

Verdi tarih 8 Eylül'de gideceğim yeniden. Ama adet olmaman normal gelince test yaparız dedi. Bende hiiiç belirti yok zaten.
Beraber Gidicez ozaman dr a canım :)) illa bir belirti olması gerekmiyor ki.. Amcamın Kızı da tedavi görüyordu hamile kalmış anlamamış yoğun calıstığı için dr ye gidememiş.. Sökülsün diye hap içmiş sökülmeyince dr gitmiş hamileymiş.. :D

Back
X