Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki var ben değil ama cevremde cok kisi var umudunu sakın kaybetme surekli dua et allaha guven ve pozitif ol lütfen olacak hepimizin bebegi olacak :)Kızçelerim Klomen bi işe yaramadı eylül 9 adetimin ilk günü Dr Gidicem iğnelere gecicez dedi. Ama umudum yok nedese.. İğne olup hamile kalan varmı acaba yada bana kısmet olurmu![]()
Ay inşallah kuzucum ya ne biliyim 5 kutu klomenden sonra dağıldım hiç büyümedi 8 mm de kaldı iğnede klomen gibi gelio banaTabi ki var ben değil ama cevremde cok kisi var umudunu sakın kaybetme surekli dua et allaha guven ve pozitif ol lütfen olacak hepimizin bebegi olacak :)
Ben 6 kutu kulkandim canim 3 klomen 3 serophne ve malesef rahim filmine kaldım son care tupler tikanikmis bosuna 15 ayim gittiAy inşallah kuzucum ya ne biliyim 5 kutu klomenden sonra dağıldım hiç büyümedi 8 mm de kaldı iğnede klomen gibi gelio bana
Şükür benimkiler acildi yumurtlama da sorun yok bende canim klomenle 23 mm olmustu ama olduda ne oldu hicc koca bi hicBenimkisi açık da noluyo hiç yumurtalar tembel teneke inatcı![]()
23 mm olması bence çok iyi.. En azından büyüyor bende oda yok 8 mm 5 yumurta...Şükür benimkiler acildi yumurtlama da sorun yok bende canim klomenle 23 mm olmustu ama olduda ne oldu hicc koca bi hic
Geçmiş olsun canım yaaa.. Bende beklemedeyim hala bu ayda olmazsa senin gibi iğne tedavisine başlayacağımİğne Tedavisi olan yok mu kızlar??! Heyyyyyy
test yaptınmı canımmm?Geçmiş olsun canım yaaa.. Bende beklemedeyim hala bu ayda olmazsa senin gibi iğne tedavisine başlayacağım![]()
Yok bugün iğnenin 10. Günü daha erken diye test yapmadım.test yaptınmı canımmm?
Evet daha erken ayın kaçında söküldün?Yok bugün iğnenin 10. Günü daha erken diye test yapmadım.
İşte günüm 5 Eylül ama estrofem içiyorum oda adete engel oluyor, o yüzden karışık herşey.Evet daha erken ayın kaçında söküldün?
Bizde herşey karışık anam.. Ne kadar bekleyeceğini söyledimi doktor? Ni tarih verip çağırmadımı?İşte günüm 5 Eylül ama estrofem içiyorum oda adete engel oluyor, o yüzden karışık herşey.
Verdi tarih 8 Eylül'de gideceğim yeniden. Ama adet olmaman normal gelince test yaparız dedi. Bende hiiiç belirti yok zaten.Bizde herşey karışık anam.. Ne kadar bekleyeceğini söyledimi doktor? Ni tarih verip çağırmadımı?
Beraber Gidicez ozaman dr a canım :)) illa bir belirti olması gerekmiyor ki.. Amcamın Kızı da tedavi görüyordu hamile kalmış anlamamış yoğun calıstığı için dr ye gidememiş.. Sökülsün diye hap içmiş sökülmeyince dr gitmiş hamileymiş..Verdi tarih 8 Eylül'de gideceğim yeniden. Ama adet olmaman normal gelince test yaparız dedi. Bende hiiiç belirti yok zaten.