Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende c.tesi günü baslyrm ilk tüp bebek denememde çikolata kisti olmuştu 8 ay önce. Şu an ne durumdaym bilmyrm. 8 ayda anca toparlanp c.tesi gökalp öner hocamla başlicam inşallah iğnelereKızlarrr nasılsnızzzz ben bu ay tüp bebeğe başlıyorum ve çik kistim var 1.5-2 cm civarında basklayıcı iğne yapıldı geçen ay bu ayda başlanmaya karar verildi varmı benim gibi şuan bu durumda olaan
Aaah allah razı olsunn sendeenn amiiiinnnnnRabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana kardeşim bi dua birakayim dedim ❤
Oluşunca bıraktınızmı tedaviyiBende c.tesi günü baslyrm ilk tüp bebek denememde çikolata kisti olmuştu 8 ay önce. Şu an ne durumdaym bilmyrm. 8 ayda anca toparlanp c.tesi gökalp öner hocamla başlicam inşallah iğnelere
Tedaviden sonra çıktı. Tedavi esnasında herşey normaldi. Ignelerin sonraki ayları da etkilemesyle fazladan yumurta oluşmuştu sanrm.Oluşunca bıraktınızmı tedaviyi
Bildiğim kadarıyla çoğaltmaz çünkü öyle birşey olsa benim yumurta rezervim az sürekli doktor yumurta varken toplayalım demez... daha önce gittiğim doktor da yumurta arttırıcı birşey olsada yapsak keşke ama Yok demiştiYa bişey dicam bu iğneler bizim yumurtalarımızı çoğaltıyomu
Hee tamam kuzum teşekkür edrrim benim kide düşük ama değerlerim 1.09 çıktıBildiğim kadarıyla çoğaltmaz çünkü öyle birşey olsa benim yumurta rezervim az sürekli doktor yumurta varken toplayalım demez... daha önce gittiğim doktor da yumurta arttırıcı birşey olsada yapsak keşke ama Yok demişti
Benim kasımdaki muaynemde yoktu tüp bebek süreci için gittiğimdede çıktı 2 cm ama oda engel değil dedi doktorum gebeliğeAllahim neden hep tüp bebek yaptıranlarda ciko kisti var cok korkuyrum kızlar dogal yolla hamile kalan yokmu hic![]()
Canim büyük ihtimal endometriozis varmış ondan olmamis kistin pek bi önemi yok aslında allah yardmcimiz olsunBenim kasımdaki muaynemde yoktu tüp bebek süreci için gittiğimdede çıktı 2 cm ama oda engel değil dedi doktorum gebeliğe
Şeey nasıl yanii aynen öylr dediCanim büyük ihtimal endometriozis varmış ondan olmamis kistin pek bi önemi yok aslında allah yardmcimiz olsun
Endometriozisin son evresnde oluşuyor kist. Yani icerde nereler yapışık göremiyolar ancak o yapisikliklar kiste döndügünde görebiliyolar yani kist basit biseyde endometriozis sıkıntı. Baska probleminiz warmıŞeey nasıl yanii aynen öylr dedi
Yumurta rezervim azmış ama amh 1.09 çıktı çok şükür bir sorun yokEndometriozisin son evresnde oluşuyor kist. Yani icerde nereler yapışık göremiyolar ancak o yapisikliklar kiste döndügünde görebiliyolar yani kist basit biseyde endometriozis sıkıntı. Baska probleminiz warmı
Evett baskılayıcı iğne yaptılarrrrrr geçen ay lucrin depot baskıladılar kist şimdi daha şeffaf halde incelmiş dedi doktorumEndometriozisin son evresnde oluşuyor kist. Yani icerde nereler yapışık göremiyolar ancak o yapisikliklar kiste döndügünde görebiliyolar yani kist basit biseyde endometriozis sıkıntı. Baska probleminiz warmı
Aşilama yaptirdinizmi direk tüp bebekmiEvett baskılayıcı iğne yaptılarrrrrr geçen ay lucrin depot baskıladılar kist şimdi daha şeffaf halde incelmiş dedi doktorum
Direk tüp bebek yaptırıyoruzAşilama yaptirdinizmi direk tüp bebekmi
Gelismeleri yazarsn canimDirek tüp bebek yaptırıyoruz