iğnelerime bugun başlıyorum

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
arkadaslar merhaba tam tahmın ettıgım gıbı dun adet oldu hastaneye gıttım kan verdım ultrason baktılar kıstım yokmus sukur sol tarafta 3 adet yumurtam varmıs cok sasırdım gecen denemede solda 1 taneydı oda dollenmemıstı sagdada varmıs tabı su anda hersey ıcın erken bu aksam ığnelerıme baslıyorum carsamba tekrar gıdıcem bu kez olur ınsallah o kadar cok ıstıyorum kı

inşallah mutlu haberlerinizi buradan alırız..
sabır,sağlık we huzurla,
şimdiden hem geçmiş olsun,hem gözünüz aydın ..

canım inşallah olur bu sefer inşallah güzel haberler verirsin bize hayırlı uğurlu olsun inşallah tedavin.

inşallah mutlu haberlerinizi buradan alırız..
sabır,sağlık we huzurla,
şimdiden hem geçmiş olsun,hem gözünüz aydın ..

canım cok tesekkur ederım bu sıte bana oyle cok moral oluyorkı cok rahatlıyorum sesımı bırılerının duydugunu bılmek ıyı gelıyor

canım inşallah olur bu sefer inşallah güzel haberler verirsin bize hayırlı uğurlu olsun inşallah tedavin.

canımm sagol cok buyuk desteksınız bana senınde sonucuna az kaldı takıp edıyorum ınsallah olucak mujdenı alıcaz yakında

arkadaslar merhaba tam tahmın ettıgım gıbı dun adet oldu hastaneye gıttım kan verdım ultrason baktılar kıstım yokmus sukur sol tarafta 3 adet yumurtam varmıs cok sasırdım gecen denemede solda 1 taneydı oda dollenmemıstı sagdada varmıs tabı su anda hersey ıcın erken bu aksam ığnelerıme baslıyorum carsamba tekrar gıdıcem bu kez olur ınsallah o kadar cok ıstıyorum kı

canım herşey gönlünce olur inşallah..bu arada hayırlı olsun..rabbim isteyen herkeze hamisliği nasip etsin.:1hug:

adacım tedavin hayırlı olsun ..hamiş haberlerini alırız en kısa zamanda inşş canım..

adacim tedavin hayirlara vesile olsun iyi seyler olsun sonunda insallah..ilk denemeni kac ay once yaptirmistin sen unuttum....

Adacım hayırlı olsun arkadaşım ve hayırlı sonuçlar işallah en yakın zamanda ben de başlıycam nasipse

adacığım allah tedavinide hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah.
ben de adetin ikinci günü başlıycam.ama ben de çikolata kisti var.
inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını
boş bırakmasın...

Back
X