İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

çok sinir bozucu haklısınız.Bence şikayette bulunun sonuç olarak hizmet veren bir yer dikkate alırlar umarım.
İnsanlık çok ayrı birşey gerçekten.
Bu arada bana cevap verenlere tesekkür ediyorum,yorum yazmasam da takip ediyorum yazılanları.

Bende yüzüme yaptırıyorum bende senin gibi bir problem olmadı Güneş kremi kullanıyor musun

Bn suan İğneli epilasyon yaptırıyorm. Üst bacak ve koltuk altına . Akım verirken belli bi süreden sonra çok acı veriyo.aneztezi için ne onerirsiniz?? Kremlerden

Bn suan İğneli epilasyon yaptırıyorm. Üst bacak ve koltuk altına . Akım verirken belli bi süreden sonra çok acı veriyo.aneztezi için ne onerirsiniz?? Kremlerden
Genital icin anestol ve emla kullaniliyor genelde. Dediginiz bolgelerde ise yarar mi bilmiyorum malesef.

Merhaba hangi merkeze gittiniz acaba? Janine mi münevver mi? Çok zor durumdayım, bu sitede her yere yazdım ama İzmir'de iğneli epilasyon yaptırmış olan kimse cevap vermedi.

Nereye gittniz, nasıl sonuç aldınız bilgilendirebilirseniz sevinirim

hoooverphonic canım henüz işlem yaptıramadım fakat münevver epilasyonun bizzat gidip ayağına görüştüm ve bana pek de güvenilir gelmedi randevum bile yoktu gittim nasıl bir yer göreyim diye zaten müşterisi de yokmuş bana hemen işleme başlayalım dedi üstelik yaşımda küçük hani ben daha önce lazer araştırdığımda annenin haberi var mı diye soruyorlardı gittiğim yerlerde.Yani biraz da kadınlar kulübünden münevver epilasyonla ilgili geçmiş şeyler okursan anlarsın zaten Şu anda madam janineyi araştırmaya devam ediyorum henüz başlayamadım fakat cildimiz değerli istemem leke kalsın ve son olarak sen de bunlar dışında bir yer biliyorsan önerebileceksen bana memnun kalırım.

Yaş kaç acaba ? 18 den küçük müsün

Kızlar bugün yüz bölgesi 4.Seansıma gittim ne zaman gözler görülür azalma olur sizce

Kızlar bugün yüz bölgesi 4.Seansıma gittim ne zaman gözler görülür azalma olur sizce
Tüm yüzünüz baştan sona dört kez tarandıysa eğer farkı görebilmeniz lazım. Başladığınızda çok kalınlarsa eğer bir seyrekleşme göremezsiniz belki ama en azından fark edilir derecede incelmiş olmalılar.

ben yaklaşık 6 ay önce Madam Janine'e gittim. hiçbir fikrim olmadan gittiğim için tam değerlendirme yapamadım canım ama çok temiz bir yerdi, her yerde diploma belge falan vardı zaten. Bayan yüzümü inceledi, çene bölgem lazer gördü cımbızla aldım diye hem yoğun hem de sert kıllar oluştu. Onları görünce zaten yüz biraz geç cevap veriyor ama 1 ile 1.5 sene arasında tamamen kurtulursun demişti, çok sevindim bunu duyunca ama o sırada çok yoğundum başlayamadım. Ben yüzümde leke kalmasından çok korkuyordum ki hala da korkuyorum. Madam Janine yaklaşık 25 yıllık olan bir yermiş bu durum bana güven verdi ama yine de bilemiyorum gidip tekrar bire bir konuşmam lazım :/

ben Janinle ilgili ne varsa okumaya çalışyorum şu anda. Ama bir iki hafta içinde başlamaya niyetim var. Cesaret edip gidersem burada paylaşırım senin için de. Aysel hanımla görüştün mü peki? Randevu sıkıntısı varmış oraya da mı uğrasam bilemiyorum, delircem artık

İncelme var azalma ne zamana gözle görülür olur

Esink89 işte tam da sormak istediğim şey benim yüzümdeki tüyler hiç alınmadı yani hepsi incecik inceyse niye epilasyon istiyorsun diyebilirsiniz çünkü uzunlar ince olduğunda seans sayısı da azalıyor değil mi

senin ilk seansta bile bitebilir, forumun nerdeyse tamamını okudum herkes böyle diyor. hadi maksimum 2-3 olsun hemen biter seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…