İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

B
Ben paket aldım 600 dakikası 1000 tl ye 320 dakika yaptırdım oldukça fazla tüylerden kurtuldum vallahi buradaki arkadaşlar böyle sorunlarını yazınca üzülüyorum hem maddi hem manevi kayıp
Bende yaklaşık 160dk çalıştı gözle görülür azalma yok henüz

Yüz hassas o nedenle akımı düşük tutuyorlar buda seansı uzatıyor bence
İşlemi yapan uzman ve kullanılan makina çok önemli ben seansa gittiğimde seansa gelenlerle konuşuyorum ama bu kadar inatçı tüyle karşılaşmadım iyi araştırmak lazım

İşlemi yapan uzman ve kullanılan makina çok önemli ben seansa gittiğimde seansa gelenlerle konuşuyorum ama bu kadar inatçı tüyle karşılaşmadım iyi araştırmak lazım
Bana tavsiye eden patronumdu o yıllar önce gitmiş uzun yıllar bu işi yapan bir insan dedi ama bilemiyorum tabi

Daha önce lazer yaptırdım ama şu an iğneli yaptırıyorum asla lazer yaptırmam artık. Ama 6 kere gittim henüz azalma yok gibi.
Lazer çok kötü tüyleri kalınlaştırıyor sen en iyisi başka bir yere git 6 kere gidipte hala gözle görünür bir fark yoksa hem Zaman'ına hem parana yazık

Tüyler inatçı olsa bile iğneli epilasyonda 3 kere aynı yere işlem yapılsa mutlaka biter
Mutlaka biter diye bir sey soyleyemezsiniz malesef ki 3 seans cok cok az, insanlar yillarca devam edebiliyor bu igneli epilasyona. Ozellikle kalin ve inatci tuyleri olanlar icin gecerli tabi bu dedigim, digerleri nasildir bilemiyorum.

Mutlaka biter diye bir sey soyleyemezsiniz malesef ki 3 seans cok cok az, insanlar yillarca devam edebiliyor bu igneli epilasyona. Ozellikle kalin ve inatci tuyleri olanlar icin gecerli tabi bu dedigim, digerleri nasildir bilemiyorum.
Bende çok uzmandan duydumbitmesinin uzun sürdüğünü

Bende çok uzmandan duydumbitmesinin uzun sürdüğünü
Esink89 ve Sevo33 size katılıyorum.Nasıl böyle bilgi veriyorlar anlamıyorum.Ya hiç bilmiyorlar konuşuyorlar yada başka maksatları var .Benim yüz bölgem 5 seans oldu herhalde 7 seansta bitecek.Ben 2 - 3 yere danıştım başlamadan önceden hep 7-8 seansları söylediler.Yine bu siteden bir arkadaşın tavsiyesi üzerine şuan gittiğim yere başladım.İnanmamak lazım böyle insanlara.İyi günler dilerim.

Benim 4. seansım ama azalma yok incelme var sadece ve 50 dk çalışıyor her gittiğimde sizce ben kandırılıyormuyum

yani kişinin günahını alamam yanlış olur.benimle aynı sayılırsınız.ben 5 siz 4 seans.benim %70 i bitti zaten .geri kalanlar da hep ince olanlar.yani ben eminim 7 seansta bitecek belki 1 ay sonra filan bir de kontrol ve rütuşa giderim.süre olarak bende de 50-60 dk filan çalışıldı ama ilk seanslarda.sonra 30 dk ya düştü.kıllar azaldı çünkü.

Mrh kizlarr bende yüzüm icin gidiyorum 3oldu tuylerde gozle görülür inceleme var ama azalma yok ben başlarken en az bir sene gidecegimi biliyordumm seansalrin sureside onemli mesala benim bir kere 45 dk surdu ondan sonra 3o 20 arasi bi gittigimde gozu gorunen kalinlari digerinde inceleri aliyorr sık gitmeye calisiyorumm 500 tl odedim denilebilir su ana kadarr gercekten yorucu ama gececegini dusununce devam ediyorumm

Benim 4. seansım ama azalma yok incelme var sadece ve 50 dk çalışıyor her gittiğimde sizce ben kandırılıyormuyum
Benimde incelme var sadece ama seanslar daha kisa ben kisa zamanda fayda görüldüğüne inanmiyorum en fazla kisiler arasi iki seans fark olurr yabi ilk basta tuyleri nasildi oda onemli

DAHA ÖNCELERİ YÜZÜNÜZÜ ALDIRIYOR MUYDUNUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…