İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

yüz bölgemde daha öncesi lazer mağduruydum aşırı artış oldu.. Şimdi yüz bölgeme iğneli epilasyon yaptırıyorum 15 - 20 günde bir her seans 15 dk sürüyor ortalama ve bir yılım dolucak ama hala bir sürü tüyüm var biiir sürü... süreç beni çok yıprattı ne kadar sürer hepsinin bitmesi sizce Karantinada 3 ay bekletip falan gitmiştim güya 3 ayda tüm tüyler cıkar ama hala tüylerim var azaldı mı bilmiorum ama ancak yüzde 30 diyebilirim tanınmış bir isme gidiyorum yanlış işlem mi acaba pedallı sistem iğneli 8 ile falan çalışılıyor. Bİlgisi olan yardımcı olabilir mi

merhaba, herkesin cilt tipi vs farklıdır tabiki ama 1 yıl düzenli gidince yine en az %70 azalması gerekır diye düşünuyorum.

ben daha başlayıp başlayıp bıraktım gecen ay yine basladım bakalım sonuc ne olacak, ama bana 8 seansa kadar biter dediler

Siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz

Ben cok eskiden lazer yaptirmistim alex cok killanmistik zaten hormon skntimda var lazeri birakip igneli yaptirmistim gecmis zaten net soylemiyim ama 1 seneden fazka surdu hatta ilk 5 6ay anlasilmiyordu sonra birden azalip bitti

epi beauty hakkında bilgisi olan var mı hanımlar? videolarda gördüğüm kadarıyla düşük akım verdiği hissine kapıldım. öğrenci olduğum için çok bütçem yok, haliyle gidip de pişman olmak istemiyorum..

Eğer işlem doğru yapılsaydı tek seansta biterdi. Max 2 seansta 4 adet kılın bitmesi lazım o da maksimum. Muhtemelen iğneyi kıl köküne doğru açı ve doğru miktarda sokmuyor. Bence iyice araştırarak başka bir merkeze bakın

Sakın ama yüzümü maf etti hala lekeleri var gittiğim güne lanet ettim resmen

Ben bıyık bölgeme 4 tur yaptırdım hiç azalma olmadı. Haliyle tur süreside turlar arasındaki zaman aralığıda değişmedi aynı.Dört turda en az yüzde 30-40 bir azalma olması gerekirdi diye düşünüyorum. Yanlışmı düşünüyorum

merhaba göğüs ve göbek bölgesi çok acıyor mu krem sürüyor musunuz

Merhaba kızlar ben de 2 aydır falan favori bölgesi için iğneli epilasyona gidiyorum fakat yüzümde mınık mınık iğne izleri var elmacık kemıgıne yakın yerler hafıf cukurumsu gıbı zamanla geçer mi bu izler böyle bir durum yaşayan oldumu baya psikolojimi bozdu

hangi krem acaba,bir de iğnelide göbek işe yaradı mı saprano buz lazer mi yoksa iğneli mi yapsam çok kararsızım.
Adı epi cream miydi neydi küçük beyaz bir tüp. Göbeği galiba bir kere yaptırdım çok hatırlayamıyorum, az da olsa işe yaradı tek sefer bile ama önce diğer yerleri bitirme kararı aldım devam etmedim, pandemi sebebiyle de hala gidemedim.

evet ben de şu an gidemiyorum maalesef böyle durmak zorundayım bir ay, teşekkürler tavsiye için

Ah keske ben de bu yorumlari okusaydim 2021 de dk sini 8 tl ye cikardi. Auraform adli yeri ben de kimseye onermem resmen paramla rezil oldum 2500 tl vermeme ragmen koltuk altimda hic azalma olmadi. Fake hesap acip kendine yorum yaptiriyor bence esine dostuna da soyluyor. Siz de gidip magdur olmayin arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…