simdi ben size yazayim siz bir telefonda ya da yuzyuze gorusun risk almaya degmez.
Atakule nin karsisinda onceki ismiyle acura yeni ismiyle estera poliklinigi olan yere lazer yaptirmistim. O zaman orda igneli epilasyon yapmiyorlardi saniyorum hala yapilmiyor ama burdan ayrilan eski kadro (oldukca iyi calistiklarini soyleyebilirim, yenilenince birakmistim merkezi ) kendi yerlerini actilar ya da bir yerlerde calisiyorlardi.
Isim hafizam pek iyi degildir ama Emel di galiba oranin kartini bulamadim, netten bakinca adresten cikardim. Tas bina olarak geciyor, Elips Kuafor un 2. katinda alin bolgemde saclar vardi onlar icin igneli yaptirdim ama kaslarimi almak istememislerdi. Siz yine netten guncel numaralarini bulup ulasabilirsiniz, Emel hanim hala orda mi bilmiyorum.
Yine ayni ekipten Kizilay Ziya Gokalp te (mado caprazi olabilir/yillar oldu gitmeyeli) Carnaby magazasini bilir misiniz bilmiyorum, butik gibi kucuk bir yer o binada. Belki firma ismi ayni degildir Hulya Kocabay in yeri Altun hemsire ile birlikte calisiyorlardi, Elpida guzellik salonu burda igneli yaptirmadim ama yapiliyordu. Sadece kaslarimi Derya isimli bir calisana toplatmistim. Memnun kaldigim icin kartlara isimlerini yazip sakliyorum, gun gelir lazim olur diye.
Sizi yaniltmak istemem yine de iyi arastirin, kas yuzun en gorunen yerinde ben zamaninda yaptiklari isten memnun kalmistim. Kil - tuy, lazer-agda-ipl ne varsa arastirdigim icin beni o zaman acura ya yonlendirmislerdi. Umarim fayda saglar.