hayirli olsun cnim insallah hamile kalirsin...
benımde hıc bılgım yoktu basıma gelınce ögrendım bu ay asılama oldu benımde dr maueyne sonrakı adım klomen kullandım 5 gun ultrasana baktı yumurtlamaya catlama ıgneıs yapıldı ve ertesı gun asılama oldum ayın 20 oldum asılama beklemedeyım ılk asılamam umarım olumlu olur...
çok sağol mehaycım.sanırım sende iğneyle aşılam olmuştun?.2000 ünite fostimon kullanmam lazım mış bakalım hayırlısı.:sm_confused:
canım ben cepten alıcam.çünkü benim 1 çocuğum olduğu için devlet karşılamıyor.:bbo:
peki araştırma yaptınmı hiç mesela benim hiç çocuğum yok ben gidip sskya ozelde aşılama yaptırıcam desem ilaçlarımı yazarlarmı sence
canım bence sen özelde yaptırma aşılamanı.çünkü olamdığını varsayarsak.tüp bebek için rapor çıkartman gerektiğinde devlet özelde yapılan aşılamalrı kabul etmiyormuş.devlet de yaptırman gerekebilir.bir üniversite hastanesine başvursan iyi olur bence ben aşılamamı kocaeli üniversitesinde yaptırcam.2000 ünite fostimon kullancakmışım.umuyorum bu son aşılama olumlu sonuç verir.:dance:
arkadaşlar benimde tüplerimden biri kapalı digeride çok açık gözükmüyor, buğünlerde laroskopi yapılacak çok endişeliyim sonuç hakkında, bide zor bi işlemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?